Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Lazarević slao dojave Šariću preko advokata!

Branku Lazareviću juče je posle saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal ukinuta mera policijskog ...

  • jadni mi Vreme: 22.02.2014 07:47h

    radulović ivici kućni prijatelj.svom šefu kabineta nakon što ga upoznaje sa bananom rekao je da banani pomogne ono što mu u ovaj bude tražio.i lazarević je to činio.a dačić kaže da se ne oseća krivim.moguće.onda je kriv vučić što daje doprinos da srbija bude zemlja mafije.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Kos Vreme: 22.02.2014 07:30h

    Gde je ovde odgovornost Savetnika premijera za bezbednost Ivice Tončeva koji nije premijeru ukazao da se radi o licu iz kriminogene sredine.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • ŽBIR Vreme: 22.02.2014 07:07h

    Krenimo redom ! Prvo popisati pre 2008.godine imovinu svih funkcionera i rukovodećeg sastava MUP na svoje ime, na imena tetaka, strina, dece, supruge i sl. Zatim, koju su školsku spremu tada imali, na kojim radnim mestima su tada bili i koje su tada činove ili zvanja imali, a koja imaju danas. Kako su završili i za koliko vremena privatne fakultete po Beogradu, a posebno po Novom Sadu i Bosni, po nekoliko mastera i ko im je to pisao. Ko je i po kom kriterijumu slao pojedine kadrove iz MUP na visoke studije bezbednosti i odbrane? Ko od njih ima firme fiktivno na druga imena i čime se bave. Ko od njih preprodava fudbalere i ko je na platnom spisku tajkuna i kriminalaca. Ko su policijski predstavnici u inostranstvu, čiji su oni kadrovi, ko ih je poslao tamo i koliko koštaju budzet Srbije. Onda če sve biti jasno !

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • jovan Vreme: 22.02.2014 02:37h

    Predsjednik Pokreta za promjene i član Predsedništva Demokratskog fronta Nebojša Medojević je jos u februaru izjavio je „da je Srbija medijski okupirana država“. Medojević je dodao da je takvu ocjenu iznio zbog činjenice da nijedan medij nije preneo tekst iz dnevnog lista "Dan" u kome se iznose tvrdnje da je jedan od najbližih saradnika prvog potpredsjednika Vlade Aleksandra Vučića, Siniša Mali bio konsultant firmi na čijem čelu je bio najbliži saradnik Darka Šarića. Sta sad da radimo Vucicu na temu da je zakon isti za sve?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>