Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Lete direktori RTB „Bor“, „Železnica“ i EPS

Predsednici opština Nova Varoš Dimitrije Paunović, Vladičinog Hana Goran Mladenović i Vranjačke ...

  • dejan Vreme: 14.12.2013 10:49h

    Nema tu sreće ni napretka, a ni "čistih" poslova dok god je UO EPS-a u ovom sazivu, najpre raspustiti Upravni odbor, pa dalje sve one kojima rukovode i upravljaju stranke

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Budalastine Vreme: 12.12.2013 14:31h

    Kakve gluposti.... Predsednici Vladicinog Hana, Nove Varosi i Vrnjacke Banje... zasto bi trebalo njih da smene??? Gde su tu neki veci gradovi? Nema! Zato sto u vecim gradovima smene nekog od svojih, moze biti gusto, a ovako, u varosicama ipak moze... eee moj Vucicu .... Ne damo Gorana Mladenovica :)

    Preporuka čitalaca: +5 - 4

  • NV Vreme: 12.12.2013 14:20h

    Ovaj Paunovic je najveci lopov koji je mogao da dodje za predsednika opstine. Ceo budzet siromasne opstine Nova Varos od 600.000 evra utrosio je na opremanje Hotela Panorama (pranje para preko izvodjaca uz debeo procenat predsedniku opstine) da bi u njega zaposlio 40 svojih glasaca, sto je cist primer korupcije, dalje tu su malverzacije oko prodaje ispravnog opstinskog auta i kupovine novog od 40.000 evra, zatim zaposljavanje preko konkursa NSZ uz otpustanje postojecih radnika i ponovnog prijema istih a samo da bi se ocerupala opstinska kasa za 300.000 din po radniku itd. brojne druge malverzacije, za to je corka a ne smena!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • siniša Vreme: 12.12.2013 13:40h

    nije to ništa,...treba smeniti sve direktore koji nisu dobro radili, pa bili oni nestranački (kakvih nema) SPS, JS, PUPS ili bilo koje druge stranke.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • ŽELEZNIČAR U DUŠI Vreme: 12.12.2013 11:22h

    "Što se tiče Simonovića, mi smo vrlo brzo otkad je došao na mesto direktora „Železnica Srbije“ shvatili da on nije dorastao toj poziciji...." A ZAŠTO ste čekali ovoliko i pustili da se stalno šteta uvećava i propada ovo preduzeće i radnici ? Šta će biti dalje: smena, nagrada - drugo (bolje) mesto, bez odgovornosti, pa Jovo nanovo... ??!!?? A silni nestručni zaposleni po partijskoj liniji, rodjačkim i Vrčinskim vezama ??!! Neka neko bude dosledan u bombastičnim izjavama i reklamerstvu da se bori protiv korupcije, pa ispita hitna zapošljavanja od prošle nedelje, dok ne stupi na snagu Zakon o ograničenju zapošljavanja do 2015...ili dok ne ode Simonović?????!!!!!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • glupko Vreme: 12.12.2013 11:12h

    a gde su ostali

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Kolo srece se okrece Vreme: 12.12.2013 10:07h

    Predsednik opstine Nova Varos Dimitrije Paunovic i treba da leti s tog mesta. I sam ne zna koliko ima funkcija: predsednik skijaskog saveza , predsednik opstine , ima privatnu firmu ,predstavnik Narodne banke Srbije u nadzornom odboru Rekreatursa i predsednik istog tog odbora. Istog trenutka kada je postao predsednik tog nadzornog odbora uveo je minimalac u Rekreatursu , a radnicima se duguje 7 plata. Pod sumnjivim okolnostima i namerama preuzeo u zakup Rekreatursov hotel Panorama na Zlataru i mobinguje zaposlene. Takve barabe treba isterati iz politike!!!

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • Драгомир Vreme: 12.12.2013 09:50h

    Први гаф имао је Симоновић када је изјавио да за судар у тунелу између станица Нови Београд и Земун када је рекао ,, да је за налетање воза на воз крив машиновођа јер је прошао кроз жуто,,!СВАКО ЗНА ДА ЈЕ ЖУТО ДОЗВОЉЕНА ВОЖЊА И УПОЗОРЕЊЕ ДА СЕ МЕЊА СВЕТЛО У ЦРВЕНО.Исто је на железници само што жуто значи ,,ОЧЕКУЈ СТОЈ,,!Вожња је дозвољена до наредног сигнала који је црвен!Машиновође су низ пута писали рапорте да железнички сигнали на поменутој релацији показују несигурност!Када сам питао неке из околине Гроцке крстили су се шта би железници да прими таквог човека када га они по лошему знају?ТО ДА ОБЈАСНИ СНС?Директор железнице је увек био изузетно нестручан за так посао и то је била нека врста чекаонице?Поћути и изми стан док ти не нађемо нешто боље!

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • meca Vreme: 12.12.2013 09:44h

    Svi su za robiju i to doživotnu uz oduzimanje imovine a ne samo za smenjivanje.Šta gladan narod ima od mahanja smenivanjima,hapšenjima... Bilo bi lepo da se vi iz redakcije malo pozabavite istraživačkim novinarstvom i potražite spisak imovine po Makedoniji koji je poštenim radom u prethodnom direktorovanju stekao Spaskovski uz svesrdno aminovanja Srba poltrona i izdajica iz svih partija kojima je dotični pripadao da bi mogao nesmetano da krade. Ne znam da li bi u Makedoniji neki Srbin mogao da u 2 navrata bude direktor najvećeg giganta u zemlji i da mu bude omogućeno da i po drugi put krade...Nama Srbima spoljašnji neprijatelj nije ni potreban,dovoljnni smo sebi samima...

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • mimi Vreme: 12.12.2013 09:36h

    Preletaci ce SNS u doci glave. Gde Vam je NIS?Ma znate li sta se tamo radi ?Gasic ce pasti zbopg Perisica. Gasicu, ne kompleksirajte se Perisicem, te diplome,i zvanja nisu bas tako kvalitetni kako Vi mislite.Dobar student ,ali jos losiji doktor, koji se samo dobro izreklamirao. Pitajte ga sta je uradio na kardiologiji.DZEPOVI, prepuni naravno, samo je on dezurao,samo on sve znao ,Ne smeju dr.da se oglase p-a bi ga odmah Vi poterali. Napred,ali posteno a ne selektivno.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • giska Vreme: 12.12.2013 07:52h

    Smene bez odgovornosti-NAGRADA.Probajte bar malo neke nove cake u vasoj cirkuskoj predstavi.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • razočarani Vreme: 12.12.2013 07:51h

    .....ne znam za ovu dvojicu.....ali ovaj Vrčinac je kancer koji je metastazirao.....

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Toma Vreme: 12.12.2013 07:23h

    Treba menjati sve neposteno inesposobno.Ali,treba menjati i mogucnost da stranke rade ovo sto rade.Stranke na vlasti biraju direktore,upravnei nadzorne odbore ,posle toga pokrivaju sve njihove malverzacije i neznanje.Tako da javna preduzeca pune budzete gradjana Srbije,JP prazne ih jer pljackaju gradjane i to naplatom skupih usluga i drugi put uzimanjem novca iz budzeta pokrivajuci tako nesposobnost i nepostenje direktora.

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>