Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Milan Beko: Ekremizacija Srbije

Došlo je do "ekremizacije Srbije", živimo u virtuelnoj realnosti. Privrednici su u defanzivi, mora ...

  • Blue jeans Vreme: 02.04.2013 21:09h

    Kažu da se istorija ponavlja. Ako su 1946. najveći neprijatelji bili kulaci, sada ćemo da se obračunamo sa vlasnicima privatnih firmi, ne bismo li svi bili jednako siromašni (osim onih koji su vojnici partije)

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Dimitrije Vreme: 02.04.2013 20:01h

    Sad je i narodu i političarima lako - samo opleti po Beku, Miškoviću, Kostiću... i ne možeš da pogrešiš, svi će da ti aplaudiraju! Samo pitanje je ko može ovu zemlju da pogura napred - poslanici? ministri? guvernerka? javna gubitaška preduzeća? bia? Mnogo smo naivni...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Robna rezerva Vreme: 02.04.2013 19:05h

    Kako je moguće da je privatizacija kriva za sve u državi u kojoj njene firme parazitiraju intentzivnije od krpelja? A privatnici prave pare...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Zoki Vreme: 02.04.2013 16:45h

    Tesko da Srbiji preti ekremizacija, tu fazu u nazadovanju smo davno prosli i sada smo, sto potvrdjuju i reci i ocene M.Beka u fazi kada ocekujemo da jedan covek nas sa nulte tacke pomeri. Nijedan sistem koji zavisi od jednog coveka nije demokratski. Zasto Beko o svemu nije progovorio pre nego sto se i njegovo ime nije pocelo spominjati? Pa, cak i sada vise i srcanije brani sebe, nego sto se bori za prestanak mesanja politike u najgrubljem vidu u ekonomski zivot zemlje. I za sve to dobija zavisan medijski prostor, za razliku od svog kolege koji nije i nema prava na odbranu ne sebe licno, vec onoga sta je i kako radio.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Učenik Vreme: 02.04.2013 12:14h

    Teško se može reći da za nešto nije u pravu. Samo me zanima, ako su svi davali pare strankama, ako su generacije političara uzimale pare, zašto je za to samo Mišković prokazan.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • gaf Vreme: 02.04.2013 11:15h

    Kakav bi bio zivot u Srbiji kada bi drzava zastitila privatnike, prepustila njima da donose pare u drzavu? Ako placaju dobar porez, neka im slaga. Kakav bi bio zivot kad bi ti privatnici bili jaki, uposljavali narod, placali uredno plate, svi zadovoljni, drzava jaka, raj za investitore. A ovako, kakav je zivot danas? Privatnici rade samo za sebe, jedva da zaposljavaju, ako to rade, ne isplacuju nista, beze od zakona (drzave, koja im je neprijatelj), kolektivna ekonomska tragedija. Svi koji komentarisete, sta biste vise voleli? Da prosperirate u drzavi jakih privatnika ili u ovom blatu danas?

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • misho Vreme: 02.04.2013 07:18h

    vi "privrednici"bi voleli da je srbiju zahvatilo retard ludilo ili kako kažeš ekremizacija da bi u zaborav prešla činjenica o prvom zarađenom milionu a kasnije i.... upamti, zaborava nikad nema.a ti si u srbiji jedan od nekolicine začetnika i rodonačelnika lopovicizma.ili te je i samog zahvatila ekremizacija progresivnog tipa?

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Monika Vreme: 02.04.2013 06:54h

    Beko je izuzetno pametan čovek! Gradjani Srbije ne vole svoju zemlju a ponajmanje svoju crkvu i narod. Od 2 miliona kad je Litija nema ni sto ljudi.

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>