Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Milić: Terali me da namestim Stevanovića (VIDEO)

Zlatko Milić kaže da su mu, nakon privođenja, pojedini policajci u Kragujevcu pretili zatvorom i navodili ...

  • miki Vreme: 19.01.2013 21:48h

    Svima bi iz gradske vlasti trebalo ispitati poreklo imovine, posto su dosli na vlast praznih dzepova, a sada su teski po nekoliko stotine hiljada evra. Oni obogatili a mi osiromasili. Ne mogu te PARE da ISPARE. Sto ne kazes jesu li kod tebe ili kod Verka. On tebe ne bi stitio. Dojadili ste ovom narodu koji nije znao za koga glasa u maju. Sada sigurno zna.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Gradjanka Vreme: 16.01.2013 11:34h

    Nije te uhapsila Policijska uprava iz Kragujevca,UHAPSLILI TE ONI ISTI KOJE STE VI ZVALI a oni su ANTIKORUPCIJSKI TIM IZ MUPA-a SRBIJE gospodo iz ZZŠ. Tražili ste gledajte tj,preko hleba pogaču. Još jedno, koliko funkcija i upravnih odbora u gradu Kragujevcu imaš MILIĆU, seti se ko si bio i šta si sad, i dali vrediš toliko u Univerzitetskom gradu Kragujevcu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • MILIJANA Vreme: 16.01.2013 10:21h

    I opet se postavlja pitanje MILIĆU? Gde su NOVCI koje si podizao sa računa banke i to FIKTIVNIM RAČUNIMA za izvršenu nepostojeću uslugu. Šta je tu neki problem da se kaže, a ne sad postavlja li mi pitanje OVO postavljali mi neugodno pitanje ONO. Pa neće valjda da ti postave pitanje dali si podelio NOVCE sa nekim portirom u stranci nego ti postavili pitanje da li si sam uzeo taj novac ili sa rukovodsvom tvoje stranke POŠTO TE HUMANO TOLIKO BRANE da nisi to uradi(a verovatno te brane što ih nisi CINKARIO) pa zato sad ODGOVARAJ i ne PLAČI nad svojom sudbinom, pošto ste svi vi završili svoju političku karijeru, SVE SE BRE ZNA I KO,I ŠTA, I KAKO, I ZAŠTO. U LAŽI SU KRATKE NOGE A TOGA JE BILO DOSTA KRAGUJEVČANIMA

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Luna Vreme: 16.01.2013 09:39h

    Prosto ne mogu da ostanem bez komentar kada vidim ove iz Kragujevca, iz vladajuće stranke koji mnogo galame. Valjda zato što živim u tom gradu, svesna sam kako se radi i kako se ponašaju. Kada dokažeš Miliću da nisi kriv, možeš da tužiš te koji su te uhapsili. Nego šta će da bude ako ne dokažeš? Ali dobro, niko nije kriv dok mu se ne dokaže krivica. Samo me "brine" to što ste se mnogo uspaničili!!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>