Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Ministarka: Bajatović da se ugleda na Kustu!

Ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je da je “veoma iznenađena rezultatima revizije ...

  • jana Vreme: 14.11.2013 12:56h

    Nista od toga sto radi ova vlast ne podrzavam i mislim da je sve pogresno osim pokusaja ove zene da u svom resoru stane na put najvecim unistiteljima Srbije SPS-u. Citava javnost koja ne pripada slepim i interesnim simpatizerima SNS-a posmatra kako ce se ovo zavrsiti. Kakva crna borba protiv korupcije ako lopovski SPS sa istom takvom ruskom bratijom pobedi i ovu mrvu realnosti i postenja u SNS-u.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Pistaljka Vreme: 26.03.2013 20:14h

    Ministarko mislim da ste suvise dali prostora gos. Bajatovicu da se poredi sa takvom velicinom kao Kusturica. To je tesko porediti.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • DSV Vreme: 26.03.2013 15:36h

    KOLUBARA GOSPO KOLUBARA I OD RANIJE I SAD SINDIKAT . TO JE TVOJA AVLIJA A SRBIJA GAS CE PROPASTI I OVAKO I ONAKO A BAJATA NI BAJAZIT NECE SPASTI .

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Braco Vreme: 26.03.2013 12:22h

    Bilo bi lepo i da se Kusturica ugleda na Bajatovica pa da prihvati izvestaj revizora a ne da udara u talambase da je necija zrtva

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • JA Vreme: 26.03.2013 12:17h

    A zasto se cuti po cijoj naredbi je AZOTARA kupljena, zasto ne kazete da je nalog stigao iz delova MUPa i to kojih, zato ne buddite licemerni...vec pricajte ovom narodu sve...ne da i vi ucestvujete kao sto radite u kreiranju svesti i propadanju zemlje, a posle trazite prava za "sedmu silu"...ne ide to tako...a Vi ministarka, na koga cete se ugledati za one teske LAZI iz kampanje, od pojeftinjenja struje do toga da narod ima bar 1 cas u toku dana jeftiniju struju, a ne samo do 10 do 6 nocu, kao da nemamo druga posla nego da sedimo nocu i da kuvamo i peremo...???...treba da se sramite svojih LAZI.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Kekec Vreme: 26.03.2013 12:09h

    Kakva prekršajna prijava, ovo je zadugogodišnju robiju!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • misho uz kustu Vreme: 26.03.2013 12:09h

    ministarko ako je i od tebe puno je!porediti proslavljenog srpskog reditelja,glumca,patriotu,visokomoralnu osobu sa jednom osobom oskudnog intelekta,da ne nabrajam zbog administaratora njegove ostale vrline,mnogo je neprikladno.moral prvog izuzetno je visok a moral drugog se ne nazire ni u najdubljoj hercegovačkoj jami.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Milica Carica Vreme: 26.03.2013 11:11h

    Da li ste culi da Bajatovicu dolazi Rus u pomoc,verovatno su se dobro talili pa sad kad ja Bajatovic u skripcu mora Rus malo da pripreti ipak je zajednicki tal u pitanju,nije lako ostati bez tolike love. Svaka cast velikoj borbi protiv korupcije,svi ce da zazmure kad Bacuska dodje da brani Bajatovica. Zivi bili pa videli ,od ovoga nema nista ,bice pojela maca

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • ogarac Vreme: 26.03.2013 08:55h

    Ministarka Mihajlovic, iz redova SNS, je u pravu.U borbi protiv kriminala SNS ima nultu toleranciju i prema svojim clanovima.Dosadasnje afere su pokazale da je "Srbija Gas" u svakoj corbi mirodjija.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • ComelVidra Vreme: 26.03.2013 08:26h

    Čovek je davao narodne pare za pomoć crkvi a dobio lični orden. Nemam ništa protiv pomaganja i davanja ali brate daj tvoje pare. I pre svega sad dokaži pred sudom ako treba kako si poslovao. Budi sad frajer.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>