Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Ministre, zašto dozvoljavate da deca u Srbiji umiru!

Majka koja se predstavila kao Antigona napisala je otvoreno pismo Ministru zdravlja u kome je želela ...

  • boban Vreme: 31.05.2014 15:52h

  • Milan Vreme: 30.05.2014 21:57h

    Da drzava zeli da se rese liste cekanja i da svi dobiju na vreme adekvatnu zdravstvenu zastitu uvela bi da mozete sve.to obaviti kod privatnika a da RFZO to pokriva, kao u slucaju lekova.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Gordana Vreme: 30.05.2014 21:47h

    Ova zemlja ubija svoju decu. Vise ne mogu da gledam toliko nejaci kojima je potrebna pomoc a za koju drzava ne haje .. Da nije nas gradjana nikada ni jedno nigde ne bi otislo da se leci ... Bruka Ministre budi covek i pocni da radis da ispravis svoje predhodnike da bismo te pamtili kao coveka a ne ove sto pamtimo kao krvopije

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Tisa Vreme: 30.05.2014 19:59h

    Sunovrat zdravstva, kojekakvih besmislenih novotarija i raznih prevara sa vakcinama otpoceo je bivsi ministar Tomica Milosavljevic. Nejasno je kako je moguce da nije procesuiran za stetocinstvo naneseno Srbiji !

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • AA Vreme: 30.05.2014 16:48h

    nema dovoljno pedijatara...zato mora da se ceka...petovalentna vacc skupa....fond nema para...zato roditelji koji mogu i kupuju.. sve u svemu, ova zena smara...

    Preporuka čitalaca: +3 - 7

  • Ivana Vreme: 30.05.2014 15:57h

    Ministar zdravlja zove se Zlatibor Loncar i kada pogledate na guglu sta pise o ministru zdravlja ,nista vas ne sme iznenaditi.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Mama x 2 Vreme: 30.05.2014 15:43h

    PREMESTITE DETE U DZ NA NEKOJ DRUGOJ OPSTINI!! Rodjena sam i odrasla na Nbg i mogu da potvrdim da su na toj opstini najgore ustanove! Zato sam resila da sa muzem zivim na opstini Vozdovac i VERUJTE nemamo NIKAKVIH problema! Cak i da smo ostali na Novom Beogradu, vodila bih decu u DZ na nekoj drugoj opstini! Eto to je moj srdacan savet i preporuka svima!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Dragana Vreme: 30.05.2014 15:04h

    Ovo nije u potpunosti tačno, deca sigurno ne čekatuju toliko na jedan običan pregled i ukoliko vaš doktor ne radi, uvek će ga pregledati dežurni pedijatar u smeni. Istina je ovo za vakcine ali i to je preterivanje, moja deca i mnoga druga su vakcinisana Torlakovom vakcinom i sve je ok, a oni koji žele da plate- izvolte. Lekari su takođe vrlo pedantni, detaljno pregledaju decu, daju uput za krvnu sliku, ne daju antibiotike napamet i sl. Ne znam gde ova gospođa živi al mora da je neka velika dabit, ne znam šta drugo da kažem.

    Preporuka čitalaca: +4 - 15

  • Sasa M. Vreme: 30.05.2014 14:45h

    Nadam se da ce ovo otvoreno pismo ministru, sam ministar i procitati. Ne mogu reci da se slazem sa svim sto je napisano, ali se slazem sa velikom vecinom napisnaog. Najveci proiblem naseg zdravstvenog sistema je sama orgnizacija istog. Ja godinama unazad tvrdim da je sistem rukovodjenja zdravstvenom ustanovom tj. domom zdravlja, bolnicom, klinickim centrom ili samim fondom RFZO pogresan. Zasto? Zakon propisjuje da je na celu svih tih ustanova lekar. Mzda je on lekar najstrucniji za lecenje, ali lekar na fakultetu nema ekonomiju, nema ekonomske predmete, nema menadzment ima samo medicinske predmete. Za pravnike ili ekonomiste se trazi da imaju zavrsen menadzment u zdravstvu da bi mogli da rukovode zdravstvenom ustanovom, za lekare ne. Na tom menadzmetu u zdravstvu nema medicinskih predmeta, vec rukovodecih, zasto se i lekarima ne postavi isti uslov. Sve dok se to ne promeni o promenama u radu zdravstvenih ustanova i RFZO mozemo samo da sanjamo.

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • gordana Vreme: 30.05.2014 14:32h

    obrati se retroaktivno ministrima sta je ovaj covek kriv verovatno je kriv i za poplavu a i za sve trudnice koje dobiju spontani ostavite coveka tek je seo na to nezahvalno mesto

    Preporuka čitalaca: +5 - 13

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>