Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Miško trčao na suđenje!

Najbogatiji srpski tajkun Miroslav Mišković (68), koji je slobodu nedavno platio jemstvom od 12 miliona ...

  • Mrvica Vreme: 15.08.2013 13:38h

    Potpuno je nebitno da li je neko žurio i trčao, suština je da se opet nalaze perfidni načini da se ovaj slučaj oteže, a to nije zasluga ni optuženih ni njihovih branilaca, nego predvodnika pravosuđa i njihovih nalogodavaca. Slučaj se samo povremeno aktivira da bi javnosti skrenuli pažnju za ozbiljnih problema, pa se onda opet stavlja u stanje mirovanja, sve prema potrebi.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Pisar Vreme: 15.08.2013 12:24h

    Prekjuče sam išao u sud da podignem neka dokumenta. Tamo su me belo gledali i rekli mi da do kraja avgusta, po naredbi predsednika suda, ne rade sa strankama i čudili mi se što sam došao sad kad su odmori. Samo je ovaj sudija iz Specijalnog suda smislio da, kad već on mora da dolazi na posao, zakazuje i ročišta na polovini avgusta i sad svi, kao, zapanjeni što je sve odloženo.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Petlja Vreme: 15.08.2013 11:44h

    Ni optuženi, ni branioci, nisu odgovorni za odugovlačenje slučaja, nego je problem u sistemu pravosuđa. Meseci su prošli od hapšenja do podizanja optužnice, a onda još meseci do odluke o pritvoru, o zakazivanju pripremnog ročišta i sve to na nakaradan način. Da ne pričam da Apelacioni sud stalno vraća odluke na preispitivanje, kao sa lošim đacima. Ili oni to i jesu?

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • gago Vreme: 15.08.2013 11:43h

    Ako tuzilac i sudije ne rade svoj posao, nikom nista .Vlada po nekom "demokratskom"receptu nesme da se mesa jer bi to bio atak na samostalnost odnosno nezavisnost sudstva.Cista lakrdija.Ma treba sve iz osnova menjati bez obzira sta ce zapadne "demokrate" reci.Ovakvi procesi treba da se vode planski,brzo,efikasno i bez odlaganja.Odlazak advokata na odmor,naprasno,uh al`tu nesto smrdi.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Marko Vreme: 15.08.2013 11:30h

    Miskovic je trcao, dakle, ka sudnici,a ne ka izaznom terminalu aerodroma, kako su govorii i cak tvrdili da ce uciniti istog momenta kada bude pusten da se brani sa slobode. Ministar je, pak, opet se zatrcao da da svoje vidjenje procesa, kao i prvog dana kada je priveden Miskovic, sto svakako nije ubocajene praksa u demokratskim zemljama i sto govori o njegovoj direktnoj zainteresovanosti, koju kao ministar ne sme da iskazuje.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Danica Vreme: 15.08.2013 10:44h

  • Danica Vreme: 15.08.2013 10:41h

    Ovo je ministarsko vrlo nisko udaranje, svaljivati krivicu za odlaganje na advokate. Pa nisu oni zakazali ročište u sred godišnjih odmora i nisu oni zabrljali sa neblagovremenim slanjem poziva! Bolje bi mu bilo da malo prouči šta mu se događa u resoru, on je zadužen da sistem funkcioniše, a ne da kuka kako sudstvo nije na očekivanom nivou.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Radiša Vreme: 15.08.2013 09:25h

  • Keri Vreme: 15.08.2013 08:08h

    Ministar samo što nije naručio presudu. Sramota.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>