Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Na današnji dan je Srbin Srđan Aleksić pretučen spasavajući Bošnjaka!

Zvao se Srđan Aleksić. Bio je amaterski glumac iz Trebinja i juniorski rekorder u plivanju, ali što ...

  • nina Vreme: 28.01.2015 07:42h

    Slava mu! Otac mu je takodje divan covek!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • marxist Vreme: 17.10.2013 21:57h

    On je Heroj, Srdjan, Covjek prije svega! Srbi, ne ponosite se njime, ne govorite u njegovo ime, jer on svojim djelom ne pripada vama! On je umro kao Jugoslaven!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • marxist Vreme: 17.10.2013 21:54h

    Skidam mu Kapu iz najdubljeg postovanja, jer je jedan od izuzetno rijetkih, koji nije gledao, da li je Srbin, Hrvat ili Musliman! Presao je vjerske granice, koje dijele Ljude! Njegovo djelo je vece, nego uopce mislimo! Da je bilo vise ovakvih Mladica, danas nebi imali razloga Srbi da se stide svojih pocinjenih genocidnih svinjarijja, pocinjenih u Bosni!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Zoro Vreme: 07.02.2013 21:12h

    Ovo je bio covek. Ako ste zaboravili na ljudskost, setite se Srđana Aleksića. A onima kojima nije jasna njegova velicina, ozbiljnoi treba da se zapitaju u kom zverinjaku zive. Nemojte blatiti ime heroja, glupim i besciljnim politickimm i nacionalistickim prepucavanjima.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • atko Vreme: 24.01.2013 00:28h

    Čovječe! Njemu u čast ustani i pokloni se !certainli

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • JA Vreme: 21.01.2013 15:25h

    Srdjana medju SRBIMA koliko god zelite, Srbi su uvek bili velikodusni, da nisu, ne bi stradali toliko koliko jesu, ruku spasa svima, ali "oni" nama nikad, zato poruka za ove slicne ovom "Milosu", odaje te nacin pisanja, da nisi nas, a da si pun zlobe, pricajuci o nekom projektu, nema projekta, vec realnost na terenu, Srbi ne zele da imaju ponovo Gradisku ili Jasenovac ili Potocare, da se desi da nam Srdjani ginu, sto od svojih, braneci "njih", sto od "njih" braneci svoje....nikad vise...Srdjane ti si HEROJ.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • NEZABORAVAK Vreme: 21.01.2013 14:36h

    Srđane, nismo te zaboravili..Ni Beograd ni cela Srbija NI tebe, ni tvoje humano delo ni zasluge tvog, do groba ožalošćenog oca koji je u tvom vaspitanju ugradio taj sistem vrednosti DOBROTA i PRAVDA Nažalost, nezahvalnika u svetu je mnogo više..i često zlo pobeđuje dobro, ali sam sigurna da svet opstaje samo zahvaljujući DOBROM tako da je tvoj doprinos toj neprestanoj borbi dobra i zla VELIKI i NEZABORAVAN

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Miloš Vreme: 21.01.2013 14:09h

    Da, ovaj mladić je heroj. Čovek koji je stao na stranu dobra u poređenju sa institucijama države Srbije koje su sa paralelnim institucijama koje je Srbija stvorila u BIH, predstavljale zlo. Te institucije su ubile Srđana i Srbija je kriva za njegovu smrt. O njemu se šuti ili pak stidljivo govori. Kao da ga se Srbija stidi jer je pokazao vlastitim životom da je projekat sačinjen u Beogradu bio sulud. Srbija na tom projektu i dalje insistira a stanovnici Srbije drže glavu zaronjenu duboko u pesak. Na žalost.

    Preporuka čitalaca: +4 - 3

  • Vanja Vreme: 21.01.2013 13:00h

    Stanite malo ,mene su učili u školu da su bošnjaci ili turci kako oćete neprijatelji SRBSKOG NARODA i koljači i da su silovatelji Srpske nejači. Malo mi objasnite zbunjen sam, pomažite ljudi!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • pravednik Vreme: 21.01.2013 12:45h

    svaka cast srpskom heroju srdjanu aleksicu sto je spasio zivot svoga prijatelja muslimana ali se pitam se da li ima jednog muslimana koji je spasio neki srpski zivot volio bih znat!

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>