Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

"Ne želim da se vratim iz Nigerije, potreban sam Srbima ovde!"

Najmanje 200 Srba trenutno se nalazi u zemljama zapadne Afrike - Gvineji, Sijera Leoneu, Liberiji i Nigeriji, ...

  • Dragica Vreme: 06.08.2014 06:31h

    Nasmejh se slatko. Od kad sam videla koliko se zaposleni u ambasadama zrtvuju, pitam se zasto ih placamo. U cetiri ujutru mi polazimo na let, a jedan od ambasadora, bas u Nigeriji, tetura pijan, rascupan i razdrljen izlazi iz nocnog bara, okicen sa nekoliko prostitutki....Pobegli su od zena, dece, i zive tamo neki drugi zivot, normalno da ne zele da se vrate!

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • Patriota Vreme: 06.08.2014 03:01h

    Odgovor na komentar doticnog/doticne "Alibi" - moze da im pruzi svu potrebnu pomoc, narocito u slucaju evakuacije do koje moze da dodje usled sirenja ove opake bolesti. Ocigledno je da se ne razumes u odnose DKP-a (diplomatsko-konzularnog predstavnistva) sa svojim gradjanima, jer DKP-a Republike Srbije sirom sveta predstavljaju produzenu ruku drzave Srbije za te gradjane. A tebe bas zanima gde je ambasador? Pa kakve to veze ime? Covek je mozda na odmoru, ima pravo na to, zar ne??? U tekstu lepo stoji "otpravnik poslova Mirko Manojlovic" sto u prevodu, za tvoje saznanje, znaci da obavlja sve duznosti sefa diplomatsko-konzularnog predstavnistva ambasade Republike Srbije u Abudzi. Pre nego sto postavis bilo kakva pitanja, trebalo bi da udjes malo u materiju stvari da bi o njoj uopste mogao da govoris ili da komentarises. Ovakav stav i izjava predstavnika drzave u svetu je za svaku pohvalu. Ovo su znaci da srpska diplomatija vraca ugled koji je uzivala tokom duge istorije svog postojanja.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • ALIBI Vreme: 05.08.2014 22:44h

    To su prazne priče.. On im stoju na raspolaganju.. Pa šta on može da uradi.. Ama baš ništa.. A ako bude zagustilo, predložiće svima da se vrate u Srbiju.. Eto to može da uradi. Inače, gde je ambasador Rifat Rondić.. Vidite link.. http://www.abuja.mfa.gov.rs/embassytext.php?subaction=showfull&id=1271668118&ucat=16&

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>