Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

''Nije istina da zapošljavamo aktiviste SNS-a''

Direktor Elektovojvodine Srđan Kružević demantovao je danas tvrdnje Demokratske sranke (DS) da je ...

  • Saša Vreme: 09.12.2013 04:54h

    Za Elektrovojvodinu ne znam ali za Elektrošumadiju u Kragujevcu pouzdano znam.Oko 100 članova SNS-a se zaposlilo u poslednjih par meseci...

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • goran Vreme: 08.12.2013 15:07h

    Pokušajte da zanemarite da je ovu aferu objavio DS. Najvažnije je da se obelodanjuje ono što se dešava u Elektrovojvodini zadnjih godinu dana, najpre je svakog meseca stizao po "malo" radnika iz Jedinstvene Srbije u EV, da bi taj broj došao do 200, a ovih večernjih radnika ima preko 100,... Nemogući uslovi za rad, spletke i ogovaranja novopristiglih radnika koji nemaju pojma ni gde su došli ni šta treba da rade. Treba da se stane na put i uradi revizija svih rešenja koje je potpisao ovaj direktor. I u Vrbasu zaposlen predsednik opštinskog-izvršnog odbora stranke, predhodno radio na benzinskoj pumpi, mašinski tehničar, postavljen na šefovsko mesto sa platom od 70 hiljada, a ne zna se računarom služiti, e, pa takvom "kadru" Elektrovojvodina plaća Educons fakultet jer ima više planove sa njim?!!!! Vučiću gde si!!

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • pera Vreme: 08.12.2013 07:52h

  • drug član Vreme: 08.12.2013 02:28h

    eps treba proveriti detaljno.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • cica Vreme: 08.12.2013 01:58h

    Pa I nezaposljavaju, on zaposljava svoje, palmine, iz jedinstvene srbije I bracu iz sps iz koga ga je izbacio bajatovic svojevremeno, a kasnije kao poslusnika u prikupljanju koaliciskih glasova pod palminom maskom nagradio mestom direktora u elektrovojvodini, samo gospodinima jedan sitan problemcic, po zanimanju je elektricar-3 stepen, do pre godinu dana, od kada je dipl menadzer ,fakulteta made in kamenicko brdo ili jagodina koji je sa najvisim ocenama zavrsio u roku od samo par meseci, bruka

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • milan Vreme: 08.12.2013 01:33h

    Laz,laz,laz!Provereno znam,drug mi radi u Elektrovojvodini vec 15 godina,zvali su ljude posle 16h pa sve do ponoci,da potpisu za stalno!Promili su sve ne skolovane kadrove,Ds je potpuno u pravu!Toliko o Palminom postenju,i postenju nove vlasti sa Sns-om na celu!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • kosta Vreme: 08.12.2013 00:17h

    Ako neko hoće precizne i proverene informacije: Odbornik u SO Kikinda B. Č. je napustio DS i prešao u Kruževićevu JS a za uzvrat je dobio radno mesto u Elektrovojvodini, odmah na neodređeno, bez konkursa. Radno mesto ekonomiste sa brzinskim Megatrendom. Ako neko želi da se bavi ovim, nek ispita poslovanje predsedika OO JS Kikinda Branislava Bajića u poslovima održavanja racunara i sistema ElVoj, ili zaposlenje supruge portparola PO DSS Milenka Jovanova u El.Vojvodini exp. Kikinda!

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>