Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Nikolić: Vanredni izbori ako propadne dijalog sa Prištinom

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je večeras da bi, ukoliko se dijalog s Prištinom završi ...

  • MONPELLIER Vreme: 26.03.2013 09:26h

    Sramota! Zašto i dokle će te lagati narod! Zar vas narod birao da se prošetate nekoliko meseci i da ponovo pravite žurku (izbore) sa parama siromašnih gradjjana! Stidite se! Ako niste sposobni da vodite državu što ste uopšte pravili vladu. Zemlja siromašna a vi bi ponovo na izborE. Sramota kako potcenjujete gradjane Srbije! Treba svi da idu na izbore i da se finansiraju iz svog džepa! Našta ovo liči svaki drugi dan o izborima (umesto da se radi) svaki dan se šetaju sa tv kanala na kanal. Sramota! Dinkićev poslanik izjavljuje da nas je NATO oslobodio a jede naš hleb. Mi vas plaćamo! Sramota!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Saša Vreme: 26.03.2013 09:02h

    Izbori nam ni u pismu ne trebaju!!! Izbori su Cirkus koji su smisloli katolički jezuiti iz Vatikana za sluđivanje masa. Projekat zvani Izbori je radio Yale University po narudžbini Vatikana. Naš izbor je usrane motke u ruke i da pomlatimo ovu pseudo elitu, koju su nam putem izbora doveli na vlast deca i unuci Čuvara revolucije Crnoruki po naligu Komiteta izabranih. Model vlasti mormuo ukinuti i postaviti namesnika ili nas nema!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Član SNS Vreme: 26.03.2013 05:51h

    Ovaj opet lupeta! Pa ako zaista budu opet izbori, tebe više neće biti u vlasti, previše si lupetao. Smeniće te Vučić koji je bar bio PRAVI student, i diplomirao kako treba. A tebi, bivšem kamenorescu je najvažnije da ti se žena kinđuri po vladi, posećuje državne manifestacije i nosi bele rukacice! Mani nas bre Tomo, izdao si Šešelja, radikale, sada izdaješ i Srbiju i Kosovo. Zbog tvojih gluposti će koliko sutra mnogi da napuste SNS, sa njima naravno i ja. Molićemo Vučića da osnuje novu stranku, bez takvih kao ti ako ne bude uspeo da te ranije najuri iz stranke!

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • JA Vreme: 25.03.2013 23:50h

    Dosli su na vlast zbog masonskih licnih kartica, i obecanje da ce potpisati predaju KOSMETA, sto je i rekla Nemacka, a svi znamo cije je to(citaj Amerika), da se da stolica u UNu za Kosmet(da vidimo sta ce Rusija po tom pitanju uciniti)...zato Nikolicu ne pricaj nam sarene laze, da ce ako propadnu pregovori mi necemo vratiti Kosmet...nije tacno, ono sto je i OTETO nije osigurano...a oni zele da osiguraju, zele da imaju amanet SRBINA...sa cela drzave..a vi ste kvarno odradili i predali Dacicu, pa ako ne uspe idete na izbore...eh, ko vas ne zna, skupo bi vas platio.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • Tekstopisac Vreme: 25.03.2013 22:54h

    Znamo mi predsednice da Vi imate veliki pritisak da Vam nije lako, ali samo ostanite jedinstveni pri stavu da znate gde su crvene linije, ne sme se popustiti kada je to u pitanju.

    Preporuka čitalaca: +2 - 4

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>