Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Orbović parama radnika privatno školovao ćerku?!

Predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović zastupa prava i interese više od pola ...

  • MAurice finance Vreme: 20.02.2015 09:59h

  • Alex Moore Vreme: 03.12.2014 04:05h

    Trebate li hitan zajam platiti za svoj račun? , Ovdje je šansa ponuditi kredit za one koji su spremni da se prijave i podnesu naš stanje, pa ako ste zainteresirani za kredit za našu tvrtku onda ti moraju nam e-mail sada ...... E-mail: am.credito@blumail.org

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • nezaposleni Vreme: 05.02.2014 13:08h

    Ovaj se najvise bunio protiv ZOR i "oterao" Radulovica.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • nadica Vreme: 05.02.2014 11:48h

    Kakva glupost i demagogija! Pa većina naroda plaća školovanje dece u tolikom iznosu, bilo da su na privatnim fakultetima (na primer popularnom "Megatrendu") ili da im deca nisu upisana na državnim fakultetima na budzetu. Dakle, kako svi plaćaju za decu (na rate, ili krediti), tako valjda plaća i navedeni predstavnik Sindikata. Pri tome, navedeni, s obzirom na funkciju koju obavlja, ima znatno veću platu (u rangu direktora) od proseka zarada ostalih roditelja u zemlji. Dakle, zaista mislim, bez obzira na moj stav o sindikalcima, da je ovaj članak tendenciozan i demagoški. Verovatno da se isti oblate i oslabi njihova borba za Zakon o radu po meri ljudi, a ne kao prethodni predlog, kao sa početka 20.veka i borbe za radnička prava.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • dane Vreme: 05.02.2014 11:38h

    Ma kakav da je ali samo nemojte u Nezavisni sindikat.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • pistike Vreme: 05.02.2014 11:20h

    Gospodo odgovorni politicari, i sada imate prilike da dokazete da se zaista trudite u suzbijanje korupcije i kriminala! Takve drustvene Orbović i slicne kriminalne parazite treba normalno odmah da IZBACITE ! sa takvih polozaja! I da im se oduzme najmanje taj deo imovine koju su pljackali od sirotih gradjana drzave RS!

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Toma Vreme: 05.02.2014 10:43h

    hAJDE,MOLIMVAS NEMOJTE DA ZASMEJAVATE GRADJANE sRBIJE.Sve su to lazi i obmane,Srbija je vracena u devedesete godine,kada su ljudoi iz vl;asti bili u radnickim savetima, zborovima radnih lkjudi i slicno.I sada vlast znakome da ugodi,sindikalnom funkcioneru,a kasnije sve ide na stetu radnika.Ne radi se samo o ovbome gospodinu,i ostali nisu nista bolji,potkupljivi, korump[irani,gledaju samo svoje interese, ko pita za radnika.Srbijo jos se nalazis u 20 veku,svaka nova vlast je gora od predhoidne.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • ivona Vreme: 05.02.2014 10:42h

    A ko je njega i ostale vodje sindikata uopste izabrao...da li ima mladjih i sposobnijih?

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Stanisa Vreme: 05.02.2014 09:39h

    Rajiću i uniji poslodavaca je baš u interesu da g-din Orbović ima dobre rezultate u zaštiti prava radnika.2

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • gosa Vreme: 05.02.2014 09:35h

    Joj miline,nisam uclanjen (u mafijaske organizacije) ni u partiju ni u sindikat.Lepo osmisljena pljacka,svima se skida clanarina a samo pojedinci prosperiraju od iste.Dal ce se ovde ikada obican covek dozvati pameti.Jedina "investicija" je svoja porodica.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Драгомир Vreme: 05.02.2014 09:14h

    У оним борбеним лупањем у шерпе ја сам био вођа своје бранше на нивоу целе Србије.Важио сам за најстаријег и био сам добар радник!Мој мото је био да се усреседимо на смењивање синдикалских вођа који за бога не знају!Моји београдски синдикалци су проглашени за најгоре у Србији!Вука Драшковића сам упозорио да његов члан СПО а прецедник београдског синдиката фирме од важности за целу Србију уместо петокраке сада носи двоглавог орла и да је проглашен за најгорег вођу.Нисам добио одговор а његов пулен је и даље био главни.Добром акцијом сам сам те синдикалце посмењивао а после доласка демократа десило се да су моји добијали такве шамаре које код Милошевића су били незамисливи?Тако је и дан данас?Погледајте само колику плату примају вајни синдикалци и све ће вам бити јасно зашто су бескорисни?

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>