Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Otac Rade: Srđanovog ubicu srećem svaki dan

Na današnji dan pre 21 godinu preminuo je hrabri Trebinjac Srđan Aleksić, koji je život izgubio braneći ...

  • Ljubinka Vreme: 29.01.2014 10:18h

    Srdjan je pokazao da Hriscan postradao, zbog ljubavi koju je imao prema ljudi! Anjeo Vecna mu Slava u Carstvu Nebeskom! Amin ♥ ♥ ♥

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • ljubica Vreme: 28.01.2014 12:04h

    citajuci ovaj clanjak o mladom heroju srdjanu koji je spasio svog druga jako me je emotivno pogodio tekst da su mi suze same tekle dok sam citala ovaj tekst budite ponosni sto ste imali takvog sina takvog junaka ko bih tako samo pozeliorazumem roditelje kako vam je zivjeti bez sina i izgubiti ga u takoj ranoj mladosti jer i jasam dozivela isto gubljenje sina u 39 godini zivota koji je poput vaseg sina uvek na druge mislio i uvek se za druge zrtvovao i kada bih u svemu bio najbolji tugovao bih zasto to nije i oni drugi skim bih se on druzio bilo to u skoli ili na drugom polju sve dok vam ovo pisem drhtim i placem jer je i on otisao .u švedsku i samo za 8 mjeseci on je savladao svedski jezik i trebao je da pocne da radi u jednoj stanpariji da bude dizajner jednog svedskog casopisa u geteburgu ali je sudbina tako htjela da zadnju sedmicu prezentirajuci jednu temu o svojoj domovini koja ga je emotivno jako uzbudila preminuo je na casu .

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • jocaaa Vreme: 28.01.2014 09:25h

    u redu sto je srdjan pokusao da odbrani tog alena..ali ako sma shvatio dobro onda je alen pobegao..sto se nije vratio pa da on pomogne srdjenu...njih dvojica protiv cetvorice pai nekako....ovako srdjan nije imao sanse....mislim da je uzalud nastradao....

    Preporuka čitalaca: +0 - 9

  • Srpkinja Vreme: 28.01.2014 08:51h

    Takvi su Srbi koje ja znam i volim, moji pradedovi, dedovi, prijatelji, brat... Tako treba da vaspitavamo decu svi na ovom nesretnom tlu... Mene su tako roditelji ucili i ljude nikada ne delim po veri, naciji, samo po karakteru.

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Sanja Vreme: 28.01.2014 08:07h

    Muka mi je vise od spinovanja bosnjacke propagande u Srbiji. Koliko je ovakvih slucajeva bilo u Federaciji, sta mislite? Ja znam za tri, gde su branili Srbe komsije, neke uspesno, neke bezuspesno, ali bosnjaci to nikada ne bi spomenuli.

    Preporuka čitalaca: +0 - 6

  • Jovan Jovanovic Vreme: 28.01.2014 00:16h

    Major Milan Tepic(ne zaboravimo vojnika Stojadina Mirkovica Coleta,koji je ostao sa Tepicem)je svojim,malo je reci herojskim,delom spasao tolike nevine zivote pa sto onda njega ne spomenete barem jednom.

    Preporuka čitalaca: +2 - 3

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>