Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Ovo su najbolji univerziteti na svetu. A gde smo mi?

U 10 najboljih univerziteta na svetu čak osam su iz SAD, a dva iz Velike Britanije. Proverite gde je ...

  • Preka deka Vreme: 27.07.2015 09:44h

    Da vam kazem ja, manite se corava posla-Vucic najvise veruje svojoj zeni. vala, i ja bih: mlada, lepa, bezi od javnosti, a iz senke vodi rec (znaci i pametna)

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Mora da se Å¡alite Vreme: 25.07.2015 22:59h

    Šro se opšrina tiče, to je nemoguće! U opšrini od 50 000 stanovnika, dosta je 100 zaposlenih, a ne 475

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • goga Vreme: 25.07.2015 21:07h

    Sta se pravi fama oko otpustanja..radno mesto je promenjiva kategorija ako ima potrebe radi se a ako nema otpusta se tako je u svetu...samo kod nas i posao ulaziu tastament....ja ne radim u drzavnoj firmi nego se borim kako znam i umem kao privatnik da opstanem pa molim lepo...zavrnite rukave pa se borite dosta je bilo plandovanja u drzavnim firmama a mnogi su odavno trebali da lete..

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Zoran Vreme: 25.07.2015 20:27h

  • Seka Vreme: 25.07.2015 17:44h

  • Seka Vreme: 25.07.2015 17:44h

    Jedino neskolovani clanovi SNS-a zaposleni na nepostojecim radnim mestima mogu da se opuste. Unisti jednoj zemlji prosvetu, zdravstvo, kulturu- to je kraj. A mi zaista imamo vlast kakvu tasluzujemo. Nikada nismo bili ovakve kukavice, poltroni, bescasnici. Sta ostade od onakvog naroda.To sto cemo fizicki nestati manji je problem- mi smo odavno duhovno propali i nestali.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Dr Iggyy Vreme: 25.07.2015 17:41h

    Sa plagiranim doktoratima, kupljenim diplomama (ako takvih ima?), sa najmanjim sredstvima izdvojenih za nauku i obrazovanje, sa vezama i protekcijama i dopunskog spremanja studenata, sa profesorima koji su došli do katedre i naučna zvanja na gore navedeni način i metod i bez i jednog naučnog rada, možemo očekivati i niži rang univerziteta. Svaka čast Beogradski univerzitet je na 726. mestu, gde su ostali, bolje je da ne objavljuju rang listu. Bruka i jada!. Gospoda sa plagiranim doktoratima i bez ikakvog relevantnog rada, a oni vode zemlju i sve oko nje, boljitka neće ni biti. Sada naši vladari uvoze savetnike, bojim se da će sutra uvoziti doktore nauka, inženjere (mastere), majstore, a mi ćemo služiti za slikanje u negativnom kontekstu. To već radi vladin pulen generalni direktor RTB Bor, jedini, najbolji, najpismeniji, najobučeniji i jedini (?).

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Tomislav Vreme: 25.07.2015 16:50h

    To sto je pounio u dokumentu"srbin Islamske vjeroispovjesti" za neupucene i nepismene da naglasim da do 1974god. Muslimani nisu priznati u bivsoj SFRJ kao nacija,tako da mnogi u licnim dokumentima Pasosi Licne Karte Vojne Knjizice navode se kao Srbi Hrvati i veliki broj kao Ostali. Malo informisati se prije nego detinformacije pisati!!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Jelena Vreme: 25.07.2015 15:15h

    ... A kad bi se uzele u obzir plate i generalni standard nastavno-naučnog osoblja na svim univerzitetima u Srbiji i uslovi u kojima se radi, bili bismo ne ispod 725. mesta, nego na 2020. mestu! Prema tome, super smo u odnosu na to kako nam je, SVAKA NAM ČAST!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>