Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Patrijarh Irinej o "Paradi greha": Čega se pametan stidi, budala se ponosi!

Zna se da je SPC protiv održavanja Parade ponosa, ali se patrijarh srpski za Nedeljnik u nikad oštrijem ...

  • Ljubomir Zejak Vreme: 27.09.2013 12:46h

  • robi Vreme: 27.09.2013 06:58h

    nasla crkva da nam daje savete,,,,najgora bagra i neradnici..

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • Ljubomir Zejak Vreme: 27.09.2013 05:04h

    "KO JE OVDE BUDALA?!" Gospodine Irinej,skandalozna je vasa izjava i epitet koji ste uputili ljudima koji su "RAZLICITI" od Vas!.Takvu izjavu niste dali,kada je svestenik-pedofil iskoristio mladice u Vranju.Tada Vam "Nije bilo crno-da crnje nemoze biti?".Da ne navodim druge kriminalne radnje veredostojnika iz Crne reke, Prizrena i Valjeva i drugde."Moze li Vas obraz da primi iole stida?!. Proslogodisnji komentar u "Blicu". Ljubomir -Subota, 29. 09. 2012. 20:38h Nije bolest u onima koji se bore za svoja prava i koji ispoljavaju svoju ljubav.BOLEST JE U ONIMA;Koji nemaju sluha i tolerancije za tudja prava i tudje zelje.Pogledajte koliko srdzbe i mrznje izbija iz tih ljudi,doduse manjine!,dok gledaju ove razdragane devojke koje igraju i pevaju?!."NIJE PRAJD PROPAST SRBIJE!"...PROPAST SRBIJE CE BITI NJEN DUPLI MORAL I KORUPCIJA!.

    Preporuka čitalaca: +3 - 4

  • Strahota Vreme: 26.09.2013 19:28h

    Ajd neka njegovo cenjeno preosvestenstvo objasni otkud onda, buduci da parade nije bilo do sada, imamo situaciju da ni drustvo, ni kultura, niti bilo koja druga oblast zivota nije bila u gorem stanju? Za to su sve pederi direktno krivi? Sram da ga bude , makar zbog institucije koju predstavlja i hriscanske vere cija je osnovna poruka bezuslovna ljubav.

    Preporuka čitalaca: +1 - 5

  • srna Vreme: 26.09.2013 18:25h

    Posle pročitani komentara neznam otkud tolika mržnja prema crkvi zašto mi srbi moramo tako misliti o svojoj crkvi stvarno sramota, a sve to zbog šetnje nekolicine bolesika sramota...

    Preporuka čitalaca: +4 - 6

  • Zoran M. Vreme: 26.09.2013 18:12h

    Ko o cemu Patrijarh o Paradi ponosa. Bolje da sredi ocajno stanje u bogosloviji sto se tice profesora i da odgovori na pismo -zalbu studenata na pomenutu gospodu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 4

  • caki Vreme: 26.09.2013 17:18h

    Poštovani , SVAKO PRVO TREBA DA POČISTI SVOJE DVORIŠTE.......

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • ivan Vreme: 26.09.2013 16:04h

    A kad je crkva pomogla neku siromasnu porodicu i decu???

    Preporuka čitalaca: +5 - 3

  • Olivera Vreme: 26.09.2013 15:48h

    Kako bese ono u bibliji "Rekne li ko bratu svome "budalo"..." ? Čika je izostajao sa časova? Da je ziv patrijarh Pavle, njegove reci bi bile: deco moja, svi smo deca bozija, nemojmo se tuci, sirimo ljubav, nek dobrota svetom vlada...

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • novak Vreme: 26.09.2013 14:33h

    Kocka je bačena..čeka se pro-cena !

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Marko Vreme: 26.09.2013 14:17h

  • Petar Vreme: 26.09.2013 14:16h

  • max Vreme: 26.09.2013 13:55h

    Ma jeste... posle svih ratova, kradji, ubistava, prevara, bas ce gay parada da do'aka Srbiji i srpstvu.. Sto se malo ne osvrnete na neoporezivanje crkve koja na manastirima obrce stotine milione eura i jos dobija drzavne subvencije... Socijalna pravda i jednakost valjda vaze za sve i svakoga. Gay populacija je izuzeta u najnegativnijem a SPC u najprofitabilnijem mogucem smislu. Crkvi smeta gay populacija jer su uglavnom ateisti posto tu famoznu boziju ljubav ne osecaju od svojih bliznjih i od majke crkve. Zasto cenjeni patrijarh malo ne nastupi u duhu hriscanstva, oprosti "gresnicima" i pomogne siromasnima umesto sto raspiruje mrznju i puni bankovni racun?

    Preporuka čitalaca: +12 - 7

  • Zoran Vreme: 26.09.2013 12:37h

    Za početak, gospodo iz SPC, ako želite da se poboljša položaj našeg naroda vratite silne pare koje ste mu uzeli i umesto što se vozikate "mercedesima" idite tramvajem kao što je nekad radio živi svetac, patrijarh Pavle! Koje su to moralne i duhovne vrednosti kad u ovo doba krize uživate u materijalnim blagodetima i ne delite sudbinu svog naroda? Građane druge seksualne orijentacije pustite da žive slobodno i bez straha da će ih neko prebijati i otpuštati sa posla, nisu oni prepreka povećanju nataliteta nego je problem razorena privreda i loš životni standard.

    Preporuka čitalaca: +13 - 3

  • ja Vreme: 26.09.2013 12:25h

    Opet se On našao pozvan da komentariše ... Njemu: 1) Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Odgovor: Kačavenda. 2) Porodica je osnovna ćelija društva i naroda ... Odgovor: tačno, ali vi o tome ništa ne znate. Kao što ja ne komentarišem teoriju struna, nemojte mi davati mišljenje o porodici dok ne budete u prilici da uzmete kredit za stan, dok ne budete mogli da osetite nečiju ruku na ramenu koja vas nosi u miran i spokojan san, dok vas žena (ili muž) ne prevari pa ne saznate kako srce može da boli, dok vam se ne rodi dete sa kojim provedete besane noći i sate u smehu i brizi. 3) Poenta: kuš!

    Preporuka čitalaca: +10 - 5

  • Nemanja_NS Vreme: 26.09.2013 11:59h

    Samo kad si mi ti pametan......idi gledaj svoja posla matori.

    Preporuka čitalaca: +9 - 4

  • Перспектива Vreme: 26.09.2013 10:52h

    Срамота је да СПЦ говори о духовној и моралној обнови српства када су они један од главних разлога зашто је то и постало проблем. Парада поноса можда није најбоље решење за Србију да прихвати хомосексуалце, али они и те како морају бити равноправни грађани и свакако су "нормалнији" од гомиле попова лажног морала који проповедају скромност у православљу а возе се у разноразним Мерцедесима.

    Preporuka čitalaca: +11 - 4

  • Tuga :( Vreme: 26.09.2013 10:30h

    A ono sto je Kacavenda ''snimao'' nije crno ??? I kakve veze ima stvaranje porodice i natalitet sa gejevima?? Oni su nam krivi sto je sve manje trudnica ??Uvek nam je neko drugi kriv! A to sto se na vecini posla moras stideti i kriti trudnocu da te ne otpuste niko ne pominje kao bruku! Objasnite mi molim vas kave veze ima parada sa nasim natalitetom posto sam ja ocigledno glupa da to svhatim! (Evo ja cekam trece dete i imam par prijatelja koji se izjasnjavaju kao gejevi ali nikako, bas nikako nisu mogli da uticu na moju odluku o deci!! Ili sam ja nesto propustila?)

    Preporuka čitalaca: +12 - 4

  • Predrag Vreme: 26.09.2013 09:53h

    Čega se Kačavenda stidi, Pahomije se ponosi!

    Preporuka čitalaca: +14 - 4

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>