Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Pažljivo pročitajte: Od 1. septembra Srbija dobija NOTARE - ovo je njihov posao

Od 1. septembra u Srbiji javni beležnici, notari, će preuzeti mnoge poslove koje su do sada radili ...

  • ana Vreme: 25.08.2014 01:59h

    prosto nemam reči i pitam se ko će uspeti sve ovo da vrati na staro.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • PSIHOLOG Vreme: 24.08.2014 23:21h

    Kriterijumi saglasno članu 29. stav 4. Zakona o javnom beležništvu: Pri izboru između više kandudata Komora Javnih beležnika uzeće u obzir: 1. njihov USPEH na pravosudnom i javnobeležničkom ispitu. 2. VRSTA PRAVNIH POSLOVA na kojima su kandidati radili, 3. REZULTATI koje su postigli u radu. Notar pruža specifične vrste usluga svim građanima koji dođu kod njega, i zato mora biti dobar psiholog sa velikim iskustvom u pružanju pravne pomoći...

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • selena Vreme: 24.08.2014 22:57h

    Ovo se zove "kako napuniti privatne dzepove svojih pajtosa a isisatii pare koje bi trebale da zavrse u budzetu preko raznih taksi".A budzet cemo da punimo tako sto cemo smanjiti plate i penzije jadnicima koji jedva prezivljavaju.Mi cemo za to vreme sa svojim kumovima,burazerima i partijskim kolegama da punimo svoje privatne dzepove .Mnogo ste providni.Ja kod tih vasih ne bi overila ni markicu za prevoz a kamoli nesto vrednije .

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Sasa Vreme: 24.08.2014 22:36h

    Radna mesta o trosku budzeta, dokle vise. Turci su nam od deset kokoske uzimali jednu a devet nam ostavljali a ovi danas uzimaju devet a ostave nam jednu koja je pred smrt.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Lela Vreme: 24.08.2014 20:04h

    Naše korumpirano društvo još uvek nije zrelo ni za privatne izvršitelje a još manje za javne beležnike - notare. Samo oni koji imaju pošteno i efikasno sudstvo, i pravilno arhiviranje (dobro čuvane i sređene arhive svih institucija) mogu da kontrolišu rad svih organa pa i javnih beležnika i izvršitelja. Ovako smo svedoci mnogih mahinacija u vezi privatnih izvršitelja, mogu misliti šta će tek biti sa notarima i kako će nestajati ili se uništavati njihove arhive, kad je moguće pretiti sudiji specijalnog suda mogu misliti kako će biti lako da se zapreti notaru ili razvali njegova privatna kancelarija u npr. nekom prizemnom objektu na glavnoj ulici malog mesta, a u Bg to je lakše nego reći dobar dan.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • CIRINELA Vreme: 24.08.2014 14:47h

    Jos jedan od gafova drzave Srbije. Za pravni posao od 3 miliona dinara sam platio 22500 dinara overu na sudu. Gledajuci njihov predlog tarifnika iz 2011-te godine naknada je 60 000 dinara dakle 3 puta vise. Smisaol svih njihovih Zakona je da se gradjanstvo unisti da bi dzabalebarosi i trutovi koje su nagurali u drzavnim sluzbama luksuzno ziveli a narod crkavao. Ja im vise nebi dozvolio ni jedan dinar da nam otimaju.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>