Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

POGLEDAJTE: Evo lica "čoveka bez lica"! (FOTO)

Čovek kome je karcinom pojeo pola lica Aleksandar Krneta sa ranom i u teškim mukama skoro dva dana ...

  • Pera Peric Vreme: 06.10.2014 05:30h

    Sta reci, a ne zaplakati? Takci s dobili posao i niposto ne dopustaju drugacijim da se zaposle. Nedopustaju da se podigne nivo zdravstvene usluge.Lkari koji nece ovako da rade i ovako da se ponasaju prema pacijentima, a i kolegama, ne mogu da dobiju posao. Sve po zakonu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • nedjo Vreme: 03.10.2014 00:20h

    sramota

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Dragan Vreme: 02.10.2014 20:21h

    To je nivo medicinske zaštite za koju mi poreski obveznici moramo da platimo. Slučaj mog prijatelja je sledeći. Ocu mog prijatelja pozli i on ode u zemunsku bolnicu i kaže im da je otac bled da ima bolove u stomaku i da povraća. Dežurni lekar kaže da se vrati kući da popije čaj i tabletu protiv bolova. Tu se našao neki mlad doktor koji je počeo da pritiska stomak i odmah oca mog prijatelja poslao na ultrazvuk. Pukla stomačna arterija odmah operacija čovek je srećom danas živ. Pitam se šta bi bilo da ja otišao da popije čaj?! Toliko o stručnosti pojedinih lekara. Ne bi im dao ni na lutkama da se igraju doktora. Sram ih bilo.

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • Mizzy Vreme: 02.10.2014 18:31h

    ''Odatle je upućen u Urgentni centar u internističku službu kako bi se utvrdilo da li postoji potreba za bolničkim lečenjem. Procena lekara je bila da nema potrebe da se pacijent prima kao hitan slučaj, jer nije pronađena nijedna bolest koja mu ugrožava život, kao i da je promena na licu stara oko dve godine - objašnjava Ristić'' Posle ovakve izjave direktora KCS treba prvo smeniti, zatim mu oduzeti pravo da ikada više radi kao lekar, a zatim ga uhapsiti! Ako sam ne CRKNE OD SRAMOTE I GLUPOSTI!!! Ogavnost našeg bednog zdravstva!

    Preporuka čitalaca: +14 - 0

  • branislav Vreme: 02.10.2014 14:10h

    Rak koji mu je "pojeo" pola lica nije opasan po život? Ne, ja ne verujem da ovo čitam, ovo je neka šala, zar ne? Svaka čast ovom humanom čoveku na njegovoj upornosti, a srpsko zdravstvo neću komentarisati. Tobože sve besplatno, sve humano, sve preko socijalnog, a u praksi horor. Sve u svemu, mnoge domaće bolnice žive od stare slave, i odavno su zrele za ozbiljnu kontrolu i otkaze. Molim vas objavite moj komentar, neka zna narod šta može da očekuje tamo gde treba da dobije hitnu pomoć.

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

  • Tatjana Vreme: 02.10.2014 13:24h

    Ovo je strasno sta se dogadja u nasem zdravstvu,a jos strasnije je sto se povodom ovog slucaja ne oglasava ne samo ministar zdravstva,vec i premijer i predsednik!Ali,radi se o beskucniku i verovatno zato nema potrebe polemisati! Kad se nesto neprijatno dogodi nekom u vlasti onda se saziva konferencija! Gde je ministar Loncar?! Treba navesti imena svih doktora,ucesnika u ovom strasnom dogadjaju!

    Preporuka čitalaca: +14 - 0

  • sone Vreme: 02.10.2014 12:50h

    Svi vide Uzas i na licu ovog jadnika a jos veci u SRPSKOM ZDRAVSTVU . E moj ministre HIPOKRAT se Vas odrekao koji radite u zdravstvu Srbije . MORAL , STRUCNOST nullla.Kuba je 40 godina u sankcijama i ima NAJBOLJE ZDRAVSTVO U SVETU . Svim doktorima koji nisu hteli da mu pomognu neka se desi .....

    Preporuka čitalaca: +14 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>