Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Pogledajte kako izgleda kada u Sarajevu kažeš da si Srbin! (VIDEO)

SDS-ovac Željko Perenčević izjavio je u TV emisiji "Zabranjeni forum" da je Srbin, te da je njegova ...

  • Maja Vreme: 03.10.2013 22:27h

    Upravu je, upravo su ovakve reakcije kad kazes da si Srbin/Srpkinja u federalnom Sarajevu. Radim dole godina i svaki dan se susrecem sa raznim neugodnostima i vrijedjanjem na nacionalnoj osnovi, pa DOKLE VISE?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • srbin Vreme: 03.10.2013 13:26h

    nemojte se ljutiti na publiku u studiju.njima samo treba otvoriti oči i saopštiti im istinu o njihovom poreklu i precima.moraju se suočiti sa istinom koliko god im se ona ne svidjala.pa neka se ugledaju na najboljeg svetskog reditelja EMIRA KUSTURICU.covek se preporodio kada je otkrio svoje korene i vratio izvornoj veri.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Miro Vreme: 03.10.2013 12:30h

    Ja ne vidim nista lose sto se gore navedeni izjasnjava kao Srbin to je pravo svakoga covjeka da se izjasnjava onako kako se osjeca i gdje zivi. Ali bi isto preporucijo navedenom da uzme odgovarajuce licne dokumente u smislu izjasnjavanja a da preda BiH dokumente posto se ne osjeca Bosancem izgleda covjek zaboravio da je BIH medjunarodno priznata drzava kao i Srbija.Veoma bi bilo demokratski i kulturno sa njegove strane.Kad bi jedan Sandzaklija rekao ja se ne osjecam kao Srbijanac onda bi bio isto izvizdan kao i ovaj Zeljko, to je kod nas standardni postupak na Balkanu zar ne.Prema tome niko nikoga na silu ne treba tjerati suprotno vec kulturno i demokratskim putem usmjeriti ga ka njegovim zeljama. Ne opravdavam zvizdanje prilikom izjasnjavanja kao u ovom primeru ali on mora da prica ovu pricu posto je prethodno dobio instrukcije kako treba da prica bas kao u vrijeme komunizma zalosno al sta se moze to je nasa realnost.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • adisa Vreme: 03.10.2013 10:04h

    hahahaaaaaaaaaaa ajde neka bude srbin to je njegovo pravo ali republika srpska je dio bosne i hercegovine i neznam zasto to non stop poricete jednom rijecju zasto ste protiv drzave u kojoj zivite. zamislite sada da se muslimani u srbiji dignu na noge da hoce svoju drzavu u srbiji naravno to nebi bilo uredu kao i kod nas u BIH zato politicari molim vas prestanite sa glupostima pobrinite se da vam narod ne krepaje od gladi pa onda se raspravljajte koje ko....... SRAMOTA

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • dragan Vreme: 02.10.2013 20:01h

    dokle vise ja sam obican gradjanin moje Srbije ali ovo prelazi sve mere i granice kod nas dolazi ko hoce pevaci uzimaju pare glumci i sta jos neznam sta svi slobodno pricaju za svoju zemlju a mi u misiju rupu.Daj drzavo preduzimaj nesto jer pomire nema imam 40 godina a kolko vidim vec 20 godina ista situacija a sve ovo samo kod nas moze.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • boby Vreme: 02.10.2013 18:48h

    Ne mozete Vi nekog silom naterati u neku zajednicu ako je on ne smatra svojom. Primer bivse SRJ je za to .M.zajednica je silom stvorila vestacku zemlju-drzavu koja nije imala nikakve sanse za opstanak.Zahvaljujem braci Crnogorcima sto su smogli snage i rekli "Aman Srbi otkacite se vec jednom od nas".Zahvaljujuci MNE mi dobismo drzavu Srbiju. BIH je takodje vestacka tvorevina i pitanje je vremena kad ce od nje nastati samostalna Republika Srpska .,pogotovu zato sto su mnogi za nju dali i svoj zivot.

    Preporuka čitalaca: +13 - 2

  • loscarlos Vreme: 02.10.2013 18:25h

    Za ovo ce dobiti ministarsku fotelju. Zna on sta radi.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • Jovan Vreme: 02.10.2013 18:11h

    Kod nas kad je Zukorlic hteo autonomiju za Rasku oblast i kad je nacionalisao nikom nista a ovi odmah zvizde. To je ta kultura.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • srba Vreme: 02.10.2013 17:56h

    Samo Srbija nikada BIH.Bravo za Zeljka .

    Preporuka čitalaca: +7 - 1

  • duska Vreme: 02.10.2013 16:48h

    A zasto ne sme da kaze da je Srbin"? A da li bi neko iz redova hrvatskog naroda prosao tako, ne bi, digla bi se "oluja" kada bi ga neko samo popreko pogledao. A pitaju se neki dusebriznici pre neki dan "gde jedu ljudi u Beogradu koji su islamske veroispovesti", i to je ok. a nije ok. sto je čovek Srbin? Lele, boze...

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • dragance Vreme: 02.10.2013 15:17h

    bravo tako treba nek se zna ko je ko

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>