Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Preporuka NBS napravljena po meri banaka, a ne zaduženih!

Udruženje bankarskih klijenata “Efektiva” ocenilo je da je preporuka Narodne banke Srbije za otplatu ...

  • Rade Vreme: 04.06.2013 11:57h

  • maki Vreme: 04.06.2013 10:32h

    banke mafija vec receno i vidjeno, samo zalosno sto niko ne stane uz gradjane tj zaduzene i sto nas se samo politicari sete za vreme kampanje

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Laza Vreme: 04.06.2013 09:55h

    Sve, sve, u Srbiji posluje i radi sa gubitkom i u minusu. Ni jenan posao, nikakv rad, nikakva ljudska aktivnost se ne isplati u Srbiji! U Srbiji je zabranjeno pravo na rad! Dinar je 400% podcenjen, plaćamo najskuplje kamate na svetu, imamo njaveće poreze, namete i dadžbine na planeti Zemlji. Proizvodnja ne postoji, a izvoz je najstožije zabranjen. Tri države izdržavamo to je projekat jezuita u izvedbi kaparisanih plaćenika. Deca i unuci Čuvara revolucije Crnoruki u Srbiji su sve pretvorili u paučinu i trulež!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • mat38 Vreme: 04.06.2013 09:48h

    Banke su finansijko teroristicko lopovske organizacije koje pomaze drzava .Ovu tvrdnju dokazuje i takozvana pomoc guvarneke ljudima koji su se zarobili stambenim kreditima da imaju krov nad glavom.Predlog guvernerke je sraman pa zato -guvernerke sram te bilo.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • momazver Vreme: 04.06.2013 07:40h

    braco duznici samo laprdaju o tom smanjenju.i mene su navatali.uzeo sa 2 hiljade evra/u dinarima/,a moracu da vratim 20.dok sam sedeo preko puta sluzbenice iz usta joj curi nektar.moze..moze..sve moze,ko u reklami,a umotala mi sapun umesto margarina.svaki mesec odnesem im 10 ooo dinara i tako godinu dana i sve mislim ..ide,otplacujem,fino,da bi mi tek prosli mesec rekla gospodine 2 ooo idu na otplatu duga a 8 na nase troskove.kad se nisam slogiro.pa to ste potpisali i pristali.ama dete sasvim si drugacije objasnjavala.a ona..trebali ste citati ugovor./a on na 14 strana,sve sitnija slova od sitnijih,a unuci pare za fakultet trebaju za juce/ i tako sad pola penzije primam za banku. e i za kraj NAJLUDJE malo malo pa me zovu umilni glasovi iz banke nudeci opet med i mleko.HVALA NE. sada znam da su to zapravo zuc i zeludacna kiselina i da bi opet prihvatajuci mamac zaradio secer.Lihvari .

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>