Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Radnici preprečili put direktoru: Ne priznajemo diplomu "Braća Karić"

U organizaciji sindikata ’’Elektrotimok’’ Zaječar, danas su protestvovali radnici te firme zbog ...

  • mikula Vreme: 30.04.2014 15:22h

    Da su svi tako branili svoje firme,ne bi bili u ponoru danas,podrska za radnike !!!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Rakun Vreme: 30.04.2014 13:49h

    Tačno Ružice da sam član SNS-a, tačno je da radim u tom EPS-u i da sam rukovodilac, a ti si možda glasala SPS ili si njihov simpatizer. O kakvom statutu firme ti govoriš? U pitanju je odluka nadzornog odbora EPS-a koji imenuje VD privrednih društava i ogranaka. Odluke se moraju poštovati jer iza njih stoji država. Svako rukovodeće radno mesto nosi svoju odgovornost bez obzira na školsku spremu. Nagledao sam se ja školovanih lopova, čak sam i na svojoj koži osetio šta znači kada "školovani" dođu na rukovodeća radna mesta, a nemaju poštene namere. Ali vrlo brzo će EPS postati ono što je trebao uvek da bude, a to je ponos zemlje Srbije u svakom pogledu, a ovakav kakav je sada, nije primer uređene kompanije, mnogo je tu lopovluka i kriminala, ali o tom potom.

    Preporuka čitalaca: +0 - 4

  • RUZICA Vreme: 30.04.2014 09:30h

    Ovaj gospodin Rakun treba da zna da za vodjenje firme pre svega treba postovati statut te firme, a da ne pricamo o tome da za vodjenje firme nije dovoljno 'postenje i dobre namere'. Gospodin Rakun je ocigledno pripadnik SNS . Njegov preteci stil i nacin izrazavanja to najbolje potvrdjuju. Tesko nama kad nam polupismeni clanovi dobitnicke stranke krenu u direktorovanje!

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Leka Vreme: 30.04.2014 08:44h

    Ma naravno ovi iz SNS-a imaje sve kadrove iz pečenjara.Posle im kupe diplome,pa udri po državnim firmama.

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • Rakun Vreme: 30.04.2014 08:01h

    Da vas nešto pitam gospodo sindikalci: Od kada se to sindikat bavi politikom kadrovanja u EPS-u? Ko vam je dao za pravo da vi sudite o nečijim diplomama i da se protivite odlukama nadzornog odbora EPS-a? Šta to vi hoćete, da kadrujete u preuzeću čiji je vlasnik država? Možete da kadrujete, ali u svojim ličnim firmama, a državi ostavite da radi posao onako kako smatra da je najbolje u njenom interesu, a pojedincima iz vašeg tabora: ako vam se ne sviđa, napustite EPS i idite kod privatnika ili budite vlasnici sopstvenih firmi. Kakve to veze ima ko kakvu školsku spremu ima, jedino što je bitno je to da li ima poštene namere ili one druge. Hoćete da kažete da su ovi nazovi "menadžeri" u EPS-u sa platama od pola miliona, nekoliko puta većim od predsednika Vlade ili ti presednika Republike, trebali da dovedu EPS u ovakvo stanje??? Nego, ne čačkajte tamo gde vam nije mesto, budite srećni ako ostanete tu gde ste.

    Preporuka čitalaca: +1 - 14

  • sova Vreme: 29.04.2014 21:20h

    Svesrdna podrska sindikatu Elektrotimok! Istrajte u svojim egzistencjalnim zahtevima! Zaposlite Dinica i neka ispece "zanat" sledecih 8 godina...

    Preporuka čitalaca: +20 - 1

  • peki Vreme: 29.04.2014 20:48h

    pa dobro ,zasto su radnici ljuti,pa i za tu diplomu je trebalo dati 500 eura,nije to malo para a za znanje ko te pita....e moja srbijo zazluzila si propast.

    Preporuka čitalaca: +19 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>