Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Radulović: Ugovor o formiranju Er Srbije nepovoljan za srpsku stranu!

Ugovor o formiranju Er Srbije nepovoljan za srpsku stranu i precizira se da Etihad u zajedničku kompaniju ...

  • Elliott Ness Chikago Vreme: 16.08.2014 02:27h

    Radulovic i svi ostali imaju samo partijske zasluge, neke intelektualne nevidim iz razloga da je narodu sve gore od silnih ministara, savetnika i tako vec 25 godina.Neki dan procitah da je 40 procenata sto nepismeno sto polupismeno.To mi daje sliku da polupismeni formraju vladu dok nepismeni podrzavaju.Ono sto ima intelektualaca nije pogodno ili je otislo za hlebom van granica.Necu imenovati ministre ima ih gde traktoristi barataju daleko bogatijim recnikom.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • nikada niste Vreme: 16.08.2014 01:32h

    nikada niste leteli a i ne cudi ako ste botovi ds-a..ugovor je super,cela nova flota je tu,otputujte bilo gde iz BG pa cete videti kako danas izgleda flota koja je doletela iz Singapura,Holandije i USA...a ovaj Radulovic je tako jedan negativan tip,ne bih glasao za njega cak i kada bih znao da ce nam biti bolje,ima neku negativnu facu

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Lola Vreme: 16.08.2014 01:24h

    Gorane sine pa Radulović je za ovaj posao stručnjak, nije Vučić jer on nema dana staža u privredi, nikad ništa nije radio osim što je bio poslanik, ali ni to neznanje ga neće oprati od ovog štetnog ugovora jer i dete iz osnovne škole ume da izračuna ove procente. Čak i da nisi razumeo ništa od ovoga što Radulović kaže, sama činjenica da je tvoj Vučić prezentovao novi ugovor koji je pre dve nedelje sklopio ministar Vujović treba da ti pokrene vijuge da sam shvatiš zašto je toliko odugovlačeno da objavom ugovora i kakva je to prevara u pitanju.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • goran Vreme: 16.08.2014 00:15h

  • goran Vreme: 16.08.2014 00:14h

    eeeeee ko sve komentarise.....isto ko moja baba kad gleda sport pa sve zna.....sve joj je jasno i sve mane nalazi.....kad bi svako radio i drzao se svog posla....bili bi kao Nemacka.....kod nas jedan radi....a oko deset njih kudi,,,,,a dest moli se da sve propadne...mentalitet nam je nulaaaaa.....velika nulaaa

    Preporuka čitalaca: +0 - 6

  • Natasa Vreme: 15.08.2014 23:11h

    Nismo ni očekivali da nam pokažu original. U celoj ovoj priči niko ne pominje Aerodrom Nikola Tesla. Pre formiranja Er Srbije dug JAT-a prema Aerodromu bio je oko 50 miliona evra, po ugovoru država Srbija donira Er Srbiji 40 miliona tako što Er Srbija neće plaćati aerodromsku taksu što znači da će Aerodrom Nikola Tesla biti oštećen za još 40 miliona, što u zbiru sa dugom JAT-a iznosi 90 miliona evra. Znači toliko će biti umanjena dobit Aerodroma, koji je inače akcionarsko društvo, što će opet uticati na dividendu i time će biti oštećeni i akcionari (83% akcija poseduje Srbija). I još jedno pitanje, ako država dug JAT-a preuzima na sebe znači da će poreski obveznici namiriti tih 300 miliona (kroz smanjenje plata i penzija). I zašto smo krečili?

    Preporuka čitalaca: +10 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>