Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Radulović: Ugovori sa "Etihadom" i "Fijatom" su štetni po Srbiju!

Bivši ministar privrede Srbije Saša Radulović izjavio je večeras da su ugovori sa arapskom kompanijom ...

  • VITEZ Vreme: 17.02.2014 12:28h

  • Драгорад Жванић Лобас Vreme: 17.02.2014 11:53h

  • DS22 Vreme: 17.02.2014 11:21h

    Ali nisu po POTPISNIKE !5% provizije pa ti vidi !

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Milan Zivanovic Vreme: 17.02.2014 10:43h

  • Какав народ таква власт Vreme: 17.02.2014 10:06h

    У Србији се одувек власт освајала само зарад личне добити појединаца и странака који је чине, на рачун бедне и упропаштене Србије а докази о противзаконитом кориштењу политичке моћи и државне јавне функције ради стицања личне новчане користи су се сакривали тако да се прогласе државном тајном. Г-дин Радуловић је јавно изнео што грађани Србије већ дуго знају тј. да српски политички систем производи константно деградацију квалитет живота скоро сваког појединца у Србији и слаби целу Србију у односу на непријатељски расположене суседе.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Драгана Vreme: 17.02.2014 09:56h

    Свака част Г-дине Радуловићу, лекција за сумњиве дипломце Мегатренда! Знање наспрам демагогије за масе.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • RATKO Vreme: 17.02.2014 09:28h

    Samo posteni za postene da glasaju. Bravo Radulovicu!!!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • DSV Vreme: 17.02.2014 09:17h

    Boze Boze oglasi se PRAVA SRPKINJA !Nju nervira istina .Pa "taj covek" je samo "POSLANIK PRVI MEDJU JEDNAKIMA "i nista vise .Nikakav ekonomski strucnjak sem sto je KUM da bi mogao uopste razgovarati sa Radulovicem ! Eto zasto Srbija nikad nece biti drzava zbog takvih kao vi koja gleda SLIKU a ne SADRZAJ!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • tihivuk Vreme: 17.02.2014 09:07h

    Bojim se da je covek vise nego u pravu.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Ekonomista iz Nemačke Vreme: 17.02.2014 08:49h

    Da su mnogi ugovori koji su potekli iz okruženja Vučića štetni po Srbiju -nije ništa novo. To znaju i mnogi političari i ekonomisti čak i iz SNS ali ne smeju ni da pisnu jer bi ih Vučić najurio i ostavio bez hleba. Uveo je jednoumlje u partiji i šire. Sva druga blebetanja o "brzim prugama", metrou u BG, kanalu Dunav-Egej, BG na vodi, kiše araspskih dolara i sl. su samo zaluđivanje naroda ranije i danas jer se znalo da Vučić teži apsolutnoj vlasti, po mogućnosti poput Tita i Slobe, znači jednopartijskog sistema svoje privatizovane SNS i da će kad-tad izaži na izbore. Mogao je i bez skupih izbora da dobije vlast premijera, ali bi vladao samo 2 umesto željenih 4 godine a imao bi o vratu i jakog koalicionara -SPS. Ovako, imaće 4 godine vremena, da on i njegovi neiskusni momci, totalno unište Srbiju i prodaju strancima, verovatno Arapima i Turcima! Aferim, Vučko!

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • sumadinka Vreme: 17.02.2014 08:44h

    Ko god je gledao Utisak nedelje i gostovanje bivseg ministra i preznojavanje potrcka Nebojse, taj se i te kako zabrinuo za svoju buducnost. Uporedo s tom emisijom islo je gostovanje Aleksandra Vucica na TV Pink i njegov vec uobicajen govor a to je sve ono sto narod voli da cuje. Neka nam je Bog u pomoci jel Srbija nema alternativu ovoj vladi a prosla je iznedrila ove koji su nevidjeni demagozi...

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • duska Vreme: 17.02.2014 08:24h

    Gospodin Radulovic je sinoc naspram sebe imao clana SNS koji ga ni u cemu nije osporio jel je sve istina sto je Radulovic rekao, mogao je samo da peni, da se nervira i na kraju svi koji su gledali Utisak B92 shvatili su da ova vlada nudi samo demagogiju, ni na jedno pitanje Oljino ili Radulovicevo Nebojsa nije imao odgovor jel mu nije u blizini ni Toma ni Vucic koji vikom resavaju probleme...

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Djura_cenzura Vreme: 17.02.2014 06:32h

    Mašta može svašta. Godinama po novinama čitamo o katastrofalnom stanju u poslovanju JAT-a i Zastave Kragujevac a onda kad sve krene daka nečem boljem , onda se pojavi vidovnjak isposniičke face koji nam kaže da sve što je godinama iznošeno u javnosti , nije istina da JAT vredi mnogo mnogo više samo nije bilo pravog kupca da to vidi da smo mogli napraviti Fijat za mnogo manje para i da smo mogli mnogo više zaraditi. Sve smo mogli a niko ništa nije uradio deceniju. Svi smo sad prepametni. Treba li da mu verujemo?.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • milan Vreme: 17.02.2014 01:02h

  • Dragana Vreme: 16.02.2014 23:33h

    Radulovicu,molim te ostavi tog coveka da radi svoj posao,a ti radi svoj ako ga uopste imas,nece niko glasati za tebe i budi siguran.Prestani sa tom pricom.Nerviras me.

    Preporuka čitalaca: +6 - 49

  • elio Vreme: 16.02.2014 23:21h

    Ovo veceras je bilo predavanje iz ekonomije koje Stefanovic nije mogao nigde da cuje, a pogotovo ne na mega-giga trendu. Demagogija za 10, znanje - nnula! E toga je Srbija prepuna. Mislim da je Radulovic morao agresivnije braniti svoje stavove od one neznalice koji jedino zna da se svaki dan uvlaci.

    Preporuka čitalaca: +48 - 5

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>