Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

REFORME U SRBIJAGASU: Bajatović u zimskom snu!

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nije zadovoljan brzinom reformi u JP „Srbijagas“, jer ni posle ...

  • Miki Vreme: 28.02.2015 19:31h

    Pa sta ste ocekivali? Ovaj Vulin je malom Jablanovicu vencani kum,tako to ide

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • zoran Vreme: 28.02.2015 18:56h

    Profesor sam srpskog jezika u penziji. Ovaj bahati ptimitivac ima 42 puta vecu platu nego ja penziju.jel to najnolje sto Srbija ima da covek koji preti novinarima radi za milion? E Srbijo

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Dushka Purtic (Nuchols-Marcy) Vreme: 28.02.2015 17:24h

  • Dushka Purtic (Nuchols-Marcy) Vreme: 28.02.2015 17:23h

  • Dushka Purtic (Nuchols-Marcy) Vreme: 28.02.2015 17:23h

    Najuskrenije saucesce familiji Mihaila Medenice! Vrlo slican slucaj sam imala i ja sa mojom majkom Stanom Purtic koja jevpreminula u 'apartmanu' u Gradskoj bolnici na Zvezdari pre 3 godine! Niko od osoblja me nije obavestio - nasla sam zakljucana vrata nazivimo apartmana i sto je jos tuznije niko od osoblja - doktora, medicinskih sestara nije znao da mi kaze gde mi je Majka! Cistacica koja me je videla uplakanu me je uvela u svoju radnu sobu i kazala da mi je Mama umrla! Njenog doktora kome sam stavljala 'neprimetno' dolare u radni mantil sam ja obavestila o svemu i komentar je bio 'p Pa sta ste ocekivali? '... Pa ocekivala sam humanost koju niko od osoblja u toj bolnici nije imao sem cistacice... Tuzno je da jedna humana profesija kod nas vise ne zasluzuje taj naziv! I ja se i posle tri godine od Maminog odlaska nadam da je spokolno umrla....jer od medicinskog osoblja u toj bolnici nije dobila nijakvu negu

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • caca Vreme: 28.02.2015 10:05h

    Ma kako Vas nije sramota, bestidnici, zlotvori svoga naroda,, ne zelite nista sto je dobro za nas,, kao NAROD, vi niste novine, znam da necete objaviti ovaj moj mail, ali ja ga fotokopiram isalje na vise adresa, da bih dokazala, kakvi ste, ko cenzurise izjave naroda,,

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • mima Vreme: 27.02.2015 19:20h

    Dokle cemo gledati ovu debilastu facu? Postedite nas, ko Boga vas molim.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • VIDA Vreme: 27.02.2015 17:41h

  • VIDA Vreme: 27.02.2015 17:40h

    Grupa na Facebook-u Nevakcinisana deca su zdravija od vakcinisane, nije nikakav lobi. To je velika grupa roditelja cija su deca ostecena vakcinama. A doktori i poslanici u skupstini ne mogu da vole nasu decu vise od nas samih. Ljudi su poceli da se bude, da razotkrivaju istinu, a pri tom nismo nepismeni i neobrazovani i vrlo dobro znamo nasa prava. Vakcinacija ne sme da bude obavezna.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • miskoCZ Vreme: 27.02.2015 15:23h

    Teska odluka, verovatbo verovatno ici sad drvlje i kamenje po njemu,ali svaka cast. Nadam se da ce i ostali politicari shvatiti vaznost ove teme i podrzati ovu ideju.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • DON KIHOTII Vreme: 27.02.2015 13:53h

    Pa Bajatović sa najvećim primanjima u Srbiji /kad je u pitanju državni sektor/ onomad na TV zna sve o ekonomiji, poslovanju,tržištu i menadžmentu. Nema šta nezna. Pa nije čudo što je ovoliko nagrađen?Mnoge konsultantske kuće bi angažovale ovakovog experta i sveznalicu, samo on sada nema toliko slobodnog vremena. Šteta što u njemu svetske konusulatntske kuće u njemu nisu prepoznali experta svetskog ranga. Zato ga i koalicioni partneri u Vladi poštuju.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • mare Vreme: 27.02.2015 11:51h

    Moze on da kritikuje svoje a ovaj je Dacicev kadar i sta se mesa. Ako je hteo koaliciju neka bude sada dosledan svojoj odluci.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • MARSOVAC Vreme: 27.02.2015 09:48h

    Ma sta prica ovaj Vucic, pa zar nije procitao u novinama da je Bajatovic reformisao svoju platu i to cak za 1700 eura??? BAS JE NE OBAVESTEN!!!!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Aleksandar Mihailovic Vreme: 27.02.2015 09:27h

    Sasvim je razumljivo da je Bajatović u zimskom snu. Imao je preko 17.000e platu koju je neki dan povećao za još 1.700, i to je sasvim OK za proizvodnju najvećih gubitaka od svih JP na Balkanu. Za reforme i reorganizaciju bi morao da dobije bar još 20.000e. Skup je njegov rad na proizvodnji gubitaka kod monopoliste preduzeća, to ama baš niko na svetu nije sposoban da izvede, ON jeste, a zaštićen je kao i svi koji imaju zimski san, ZBOG ČEGA i KOGA?

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>