Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Seka brani pse od ministarke!

Ministarstvo poljoprivrede u tajnosti je pripremilo skandalozne izmene Zakona o dobrobiti životinja ...

  • Mirjana Vreme: 29.03.2015 23:37h

  • Marina Mo Vreme: 29.03.2015 14:36h

  • Marina Mo Vreme: 29.03.2015 14:34h

    Čoveka čini čovekom njegovo saosećanje prema slabijima od sebe. A ti jadni psi na ulicama ne rastu kao pečurke posle kiše. Oni su tu baš zbog neodgovornih ljudi, koji svoje pse ne sterišu, izbacuju na ulicu. Nije to njihova krivica. Umesto zakona o sterilizaciji, obaveznom mikročipu, prijavi ilegalnih odgajivačnica, što bi zahtevalo više truda, zakon o ubijanju. Ubijaju se oni iovako nelegalno, u svim šinterajima. Veliki je to biznis.I krajnje je vreme da mi, gradjani prestanemo da finansiramo ubistva, a to ide iz naših dzepova. Plaćamo svakako. Pa onda bolje da plaćamo za rešenje problema.A rešenje ima to će sprečiti korupciju na oovm polju.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • ana Vreme: 28.03.2015 14:46h

    Napusteni psi ne kenjaju po ulici zato sto uvek imaju izbpr da se zavuku u grmlje U ZIVOTU SVOM NISAM VIDELA NAPUSTENOG PSA DA SERE NA BETON i NA OCHIGLED SVIH..isto je gospodine i kod Vas volite da zatvorite vrata i odete u toalet. Jedini koji seru na beton su oni koji tako moraju tj oni na povocu. Znachi do choveka je gospodo...a najchesce je do onih kojima vi nikad ne biste prigovorili manekenkoidnih vlasnika malih belih chupavih kuca. Ja imam 4 psa za svima skupljam osim kad seru po udaljenim livadama kalemegdana gde je govno bolje da se nalazi nego u plasticnoj kesi...bolje i za planetu i za vashu decu . Gospodinu sa prefiksom koji bi trebalo da naglasi nesto shto gospodin ochigledno nije bih porucila DA IH SEKA VEC HRANI I SPASAVA...i zapitala bih gospodina sa prefiksom koji bi trebalo nesto da kaze o njemu valjda shta li...KOME STE VI U POSLEDNJE VREME POMOGLI A DA NIJE BILO DIREKTNO KORISTI ZA VASU CENJENU URBANU>>>POZADINU?

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Mile Vreme: 27.03.2015 20:56h

    Trotoari Zvezdare su okićeni kakom što napuštenih, što domaćih ljubimaca. Kad ujutro krenem na posao dobro moram da pazim gde gazima, užas! Predlažem da se uvede porez na domaće ljubimce, pa od tog poreza da se plate lica koja bi čistila trotoare i parkove Beograda, a ono što pretekne da se ulaže u zbrinjavanje napuštenih ljubimaca.

    Preporuka čitalaca: +1 - 6

  • milos Vreme: 27.03.2015 18:12h

  • ja Vreme: 27.03.2015 18:07h

  • Urban Kan Vreme: 27.03.2015 17:11h

    Pod hitno resavati problem sa lutalicama,a Seka neka IH HRANI I NASELI U SVOM DVORISTU U STO VECEM BROJU

    Preporuka čitalaca: +1 - 8

  • beogradjanka Vreme: 27.03.2015 17:11h

    Odajem priznanje svakom gradjaninu koji se humano ponasa prema napustenim zivotinjama. Zar su te zivotinje trazile da budu napustene, zar one znaju za kontracepciju pa da se ne razmnozavaju nekontrolisan??? Drzava treba da zbrine ove sirote zivotinje koje su napustene mimo svoje volje, a ne da ih lisava zivota.

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>