Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Smenjen direktor Narodnog fronta

Vlada Srbije je razrešila dr Dušana Stanojevića dužnosti direktora Ginekološko-akušerske klinike ...

  • Danica Brakocevic Vreme: 21.10.2013 17:37h

    Nisam sokirana ali sam jako tuzna ! Dokle cemo uklanjati sve one koji se uzdignu svojim znanjem , mukotrpnim radom , zanemarivajuci na taj nacin i sopstveni zivot ? Takvog coveka skloniti ne misleci koliko su od njega jos mogli crpeti znanja , strucnosti ,koliko taj covek znaci zenama Beograda ? Kada drugi lekari kazu da je kraj on nadje nacin za novi pocetak . Maestro vise nije direktor ali za razliku od spalira glupaka koji su se radovali njegovom smenjvanju i verovatno radili na tome , on je naucio dok je umnozavao svoje znanje i strpljenje da podnosi i lude !!! Sad ludaci iz spalira treba da utove glad svojim neznanjem i nadobudnim ponasanjem a posledice svega ce najpre osetiti zene ovog nekadasnjeg velegrada!!! Zelim mu raskosan razum i da jos dugo godina bude posvecen zenama Beograda !

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Nada Vreme: 15.10.2013 13:06h

    Japanski ministar vojske se ubio kad su se sudarili jedan putnicki i jedan vojni avion. Ovde moze da umre pola bolnice a direktoru nece faliti dlaka sa glave kao i odgovarajucem ministru. Svi iz bolnice koji ga podrzavaju verovatno su u dilu s njim. Kad sam procitala koleginici da je zena izgubila dete jer na vreme nije uradjen carski rez, njen komentar je bio sledeci:" Pa nije im platila tarifu". Usput, isti ti doktori Vas savetuju da ukoliko ne mozete da cekate na neku analizu ili pregled idete na kliniku gde on kao slucajno radi. Da ne govorim o njihovom radnom vremenu koje je uglavno daleko ispod osam sati. Ukoliko slucajno dodjete oko 18 uvece verovatno cete biti vraceni. Kad sam ja dete odvela u 18 sati, doktorka mi je prebacila kako to nisam dosla ranije. Moracu dete da upozorim da se razboli do 15 sati da ne bih uznemiravala doktorku.

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • giant Vreme: 15.10.2013 12:45h

    Sa'će Sneška opet Nikolici u krilo pa da cupka.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • lola Vreme: 15.10.2013 07:26h

    Vučiću.... kuda ide ovo zdravstvo , da li ste svesni.ewelliran

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • radovan Vreme: 14.10.2013 21:20h

  • radovan Vreme: 14.10.2013 21:18h

    e,sad ce da idemo u p.m na pregled,,,covek koji bi svi zeleli da imaju na svojoj klinici ,,ceo svet.....strucniji nema ,niti ce biti u dogledno vreme...a ,p[ovrh svega,ko zna kakav je to covek...mislim privatno...tragediju porodicnu i ostao uz svoju suprugu,,,a drugo ,,covek koji voli zivotinje...sta drugo da kazem ...evo vam ove ostrokondze,,,P>S, da li Vam,ministarka zdravlja lici na Drndaru iz Strumfova.....razmislite

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • paun Vreme: 14.10.2013 21:02h

    nazalost vracamo se u devedesete bice nam jos gore

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • kendo majstor Vreme: 14.10.2013 20:01h

    Konacno SNS kadrovik iz Urgentnog i njegov mentor Drzavni sekretar za zdravlje bivsi direktor Urgentnog izgurase svoje. A da ih pita covek zbog cega? Samo licni animozitet. Bruka Srbijo!!! Bruka!@! Sledeci korak je smenjivanje kukavnog predsednika UO Mime Fazlagic i postavljanje Nikole Antica na njeno mesto. Tada mozete Front da zakljucate i slobodno bacite kljuc. Ostace samo uspomena na njega. I veliki strucnjaci koje su zaposljeni preko kabineta Predsednika i pored ocene 6 iz ginekologije i to nakon 4 polaganja i iz treceg puta polozenog specijalistickog ispita. Takvi ce nas ljudi leciti i poradjati. Tako ti i treba SRBIJOOOOOOOOO!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • Miki Vreme: 14.10.2013 17:21h

    Nije valjda bilo je već vreme prosto ne mogu da verujem on je ne zamenljiv VRHUNSKI stručnjak

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Djura_cenzura Vreme: 14.10.2013 14:16h

    Svaka vam čast za smenjivanje- Pre toga ste trebali smeniti celokupno zdravstvo sa ministarkom. Stidite se.

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Ivana Vreme: 14.10.2013 13:48h

    Sramota, i sto puta sramota! Postavljena je žena kojoj je bitno samo koliko će para zaraditi. Pacijente otalja za 2 minuta. Neprijatna je. Drska je. Površna je, i mnogo žena znam koje su isle po drugo mišljenje, pošto je ona brljala. Iz svega se može zaključiti da je njen jedini kvalitet politička podobnost. Ovako veliko ime su smenili zbog jednog političkog piona, zbog žene koja trči ka fotelji iako je na klinici revolucija zbog njenog postavljenja.

    Preporuka čitalaca: +15 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>