Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

SNS:Jaka separatistička nota, DS: Ni jedna reč separatizma!

Potpredsednik SNS Igor Mirović izjavio je sinoć da Predlog deklaracije o zaštiti ustavnih i zakonskih ...

  • sinisa Vreme: 13.04.2013 16:11h

    miting je bio katastrofalna kopija onog iz 1988.koji je milosevicu posluzio kao uvod u rat u kome je nastadalo najvise vojvodjana,pa se onda vecina izbeglica smestila u vojvodini pa ste prodali nasu naftnu industriju za 400 miliona,pa sada od rusa kupujemo nas gas.ne znam sta su sps i radikalski ciljevi danas,ali vojvodina nece opet placati tudje eksperimente.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • makijaveli Vreme: 13.04.2013 15:49h

    I pored svih nastojanja za neki grandiozni miting, slabo se sta imalo videti. Isprazni govori, bez ikakvog obrazlozenja sta je to sto im smeta u Deklaraciji i ko u stvari govori o separatizmu. Samo mitingasi i niko drugi. Ali ko im je omogucio da blokiraju glavni saobracajni ulaz u NS sa juzne strane? Za takve besmislene skupove ima dosta mesta na vecim trgovima, stadionima ili Spensu. Ali demagozi bas hoce tamo, kao sto su poslali i radnike NIS-a(pred otkazom) da traze pravde od Vlade APV. Koja budalastina, kada su odgovorni u BGD i ovi sto organizuju ovakve mitinge.Sada najavljuju (gaulajter Vucevic) prikupljanje potpisa za rasturanje vojvodjanskih institucija, i to upravo oni koji su se sami izabrali mimo volje naroda, kupovanjem poslanika. Tragikomicno! Ovo sve vise lici na vreme ludovanja za vreme Milosevica, a valjda se jos neko seca kako se zavrsilo.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Tref Vreme: 13.04.2013 10:35h

    98%ucesnika mitinga nije znalo sta pise u deklaracij,a 70%nije ni culo za nju,ubedjen sam .Juce sam video ispred novobeogradskog odbora SnS.ekipu za miting.Bilo je tu i alkosa i nezenja koji traze ribe za udaju,i sam Mirovic zna o cemu se tu radi.Nego cude me Kosovari oni stalno brane Srbiju u N.Sadu tako je bilo i za vreme jogurt revolucije,pa bilo je normalno da idu na miting u Mitrovici a ne u N.Sadu.Aco Vucic cuvaj se Slobine matriceAko u delaraciji ima i i s od separatizmapa normalno je da sM protiv toga.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>