Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Srbiju tužio 94.561 građanin

Upravni sporovi u civilizovanim zemljama građanima služe za ostvarivanje njihovih građanskih prava, ...

  • nedjo Vreme: 08.03.2014 00:58h

    clanak vredi

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Marko Kraljevic Vreme: 07.03.2014 14:55h

    Formiranje Upravnog suda koji ce resavati upravnu materiju odvojeno od Osnovnih sudova koji su to ranije radili je maska u ocima evropskih parlamentaraca, jer je praksa pokazala da Upravni sud koji treba da sudi drzavnim organima u stvari sudi u korist drzavnih organa koji su se ogresili o jadnom i obespravljenom gradjaninu Republike Srbije. Upravni sud bi trebalo da bude stub demokratije, a ne stub totalitarizma.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • daxkey Vreme: 07.03.2014 14:55h

    Cek, cek, to je onaj Sava poznat sto brani navijacke grupe po Srbiji! Neka hvala, ne interesuju me njegove izjave, videli smo se pre neki dan u sudnici i, verujte, odavno je doslo i proslo vreme da ode u penziju.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Glavni sudija Vreme: 07.03.2014 14:50h

    Poznajem slucajeve u kojima je Upravni sud da je radio onako kako je i zamisljen po osnivanju mogao da prikaze Srbiju kao demokratsku drzavu, jer je u tim meni poznatim slucajevima mogao da ispostuje Zakon o upravnim sporovima Republike Srbije i da na taj nacin ispostuje gradjane Srbije zbog kojih i postoji, a on je ispostovao drzavne organe koji su se ogresili o jadnom i obespravljenom gradjaninu Republike Srbije i umesto da osudi drzavne organe on Upravni sud bez primene i postovanja odgovarajucih zakona stao je neopravdano na stranu drzavnih organa koji su ojadili jadnog i obespravljenog srpskog gradjanina i na taj nacin pokazali da je demokratija za koju su se zalagale Mesarovic Nata i Malovic Snezana LAZNA DEMOKRATIJA .

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Glavni sudija Vreme: 07.03.2014 14:48h

    Sve pohvale autoru clanka, jer koncepcija osnivanja ovakvog suda sa upravnom materijom bi bila prava stvar da Upravni sud i radi na taj nacin, jer treba da sudi drzavnim organima, a on sudi gradjanima, jer je samo maska demokratije u ocima evropskih parlamentaraca.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Dejan Vujic Vreme: 07.03.2014 10:46h

    Čovek je u potpunosti u pravu. Upravni sud je dno ionako katastrofalnog sudstva. Njihov rad se svodi na to kako odbaciti tužbe građana ili makar ne doneti odluku godinama kako bi se obesmislila sama tužba. Kad uzmemo u obzir da same upravne odluke donose partijski funkcioneri onda je vrlo jasno da su građani potpuno obespravljeni i bez ikakve zaštite.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Žrtva Vreme: 07.03.2014 10:14h

    Bravo za članak !

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Dragomir Vreme: 07.03.2014 08:21h

    Ja sam vise puta pisao da je sud presudio u moju korist da sam u pravu sto sam tuzio PIO fond jer primam manju a netacnu penziju!Pruzio sam im jasne podatke sto nije nikakav problem!PIO FOND TI IZRACUNA MANJE I JASNO TI KAZE DA IM NISTA NE MOZES?Da,bas tako!Umesto da postupe kako je sud naredio i daju mi penziju kako treba ynate li sta su uradili?NAREDILI SUDIJI DA PROMENI ODLUKU U NJIHOVU KORIST A MENI PO KAZNI JOS DODATNO SMANILI PENZIJU YA OKO 800 DINARA!Polako se otkrivaju sve mucke koje se desavaju u toj ,,drzavi u drzavi,, po imenu PIO fond!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>