Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

SRBLJANOVIĆ: Srbija da prizna Kosovo! SAVIĆ: A ti priznaj da si narkomanka!

Vujadin Savić poručio je Biljani Srbljanović da prizna da je narkomanka. Naime, pošto je dramska ...

  • sinisa Vreme: 14.04.2013 16:16h

    treba da ga tuzi i da mu uzme jedno 20 hiljada evra za uvredu

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Vlada Vreme: 14.04.2013 12:17h

    Alo,alo.. Da li je opasniji čovek koji rola dzokavce ili onaj ko pravi nuklearne bombe,zašto sam opasan ja što uništavam sebe alkoholom,a ne ona koji baca đubre svuda.Ajde prvo da priznamo realnost individualne upotrebe opijata pa onda Kosovo,ajde svakom da priznamo pravo na samouništenje pa onda nekom pravo na samoopredeljenje do otcepljenja.Želim slobodno da kupujem narkotike,droge,alkohol,pa onda da razgovaram o ljudskim pravima i realnosti nezavisnog Kosova..Potpisnik ovih redova ima 43 godine,ota je zdravog deteta,učesnik ratova i nikad nije bio narkoman ali ako neko želi da se ubije nek se ubije.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Vitez Vreme: 14.04.2013 11:50h

    Jeste to njena stvar, i mislim da njenim izjavama netreba pridavati pažnju. Predrasude da je neko obrazovan a samim ti i pametan odbacite.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Deluxe Vreme: 14.04.2013 08:00h

    Srbljanovićeva, drži se ti gej izložbi i pusti politiku. Ipak nije ona za tebe.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Teodora Vreme: 14.04.2013 01:30h

    Kosovo odavno nije deo Srbije, i Srbija će ga kad tad priznati, a što pre to bolje za nas, jer ćemo skratiti sebi muke. Ovim prolongiranjem tzv."državni vrh" muči i građane i uništava državu, to nije kupovina već raspipanje vremena. Zatvaramo oči pred realnošću i zbog toga propadamo. Da li je Srbljanovićka narkoman, to je njena stvar i stvar nadležnih organa kada je i ako je uhvate s drogom. A mali Savić ne zna ništa i prolupao je pod uticajem svog oca koji je jedan od onih "patriota" koji druge huškaju na rat i u rat, u sukobe, bez ikakve šanse, osim da poginu, a sebe i svoje sklanjaju po sistemu "napred braćčo, ja za vama", a posle tutanj na prvoj krivini u inostranstvo i to ono "mrsko" koje priznaje Kosovo kao državu.

    Preporuka čitalaca: +4 - 1

  • Ano Vreme: 13.04.2013 23:05h

    Mislim da bi oni koji mrze Biljanu, a koji veličaju ovog momka trebali malo da razmisle prije nego napišu komentar. Ako je narkomanija realnost Srbljanovićeve onda je po istoj toj logici nezavisno Kosovo realnost Srbije! Dakle gledano sa aspekta "branitelja Srbije", "čuvara nacionalnog ponosa i dostojanstva", "onih koji nas stalno od nekoga brane" (bezgranično im "hvala" na tome), mali nije rekao ništa pametno!

    Preporuka čitalaca: +2 - 3

  • hromi daba Vreme: 13.04.2013 16:02h

    Bravo Vujadine ! Mesecima nastoji utoviti onima koji zaboravljaju da je Biljana Srbljanović narkoman. Dali je ona jedan puta ili više uzimala kokain, to mi neznamo, uhapšena je sa paketićem za koji je tvrdila da je za ličnu upotrebu, ako je tako onda je narkoman. To što je dala za poštenje 2.000' €, našla pa zašla. Da nije imala bila bi u Padinskoj Skeli.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • duska Vreme: 13.04.2013 14:56h

    A zasto svaka cast, on ponajmanje ima pravo da "brani" Kosovo. Zasto mu rodbina ne zivi dole, zasto su otisli i ne samo njegovi, prodali su sve Siptarima i kuce i njive i livade i 70.80. pa i nadalje s punim torbama dolazili ovde i meni sada daju casove patriotizma. Muka mi je od takvih, neka se pola njih vrate i Dacicu (a i on je s Kosova) bice lakse na pregovorima. Znaju oni i sami (podsvest svakog opominje) da su pogresili da su svoju rodnu grudu krvavo branjenu od pravih ljudi s Kosova ostavili da je Siptari i Ameri cerupaju. Vrati se Vujadine pa igraj na Kosovu a ne iz inostranstva, iz Evrope nama delis lekcije, ako neces Evropu sto ne igras u Albaniji?

    Preporuka čitalaca: +5 - 5

  • jaca Vreme: 13.04.2013 11:48h

    Mali,svaka cast!

    Preporuka čitalaca: +9 - 10

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>