Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Srpska trobojka zabranjena i na svadbama u Crnoj Gori!

Srpska trobojka na crnogorskoj teritoriji biće proterana drakonskim kaznama koje propisuje novi zakon ...

  • Crnogorac Vreme: 06.02.2015 02:26h

    Da li ste nekog Crnogorca čuli da kaže da Srbi ne postoje ili da su Srbi Crnogorci. Nijeste, niti ćete. Zašto onda vi nas negirate, trujete, mrzite, ubjeđujete, posrbljavate...Ne dirajte nikoga, neće ni vas niko dirati, naučite to! Svaka naša odbrana, vapaj da nas puštite na miru tretira se kao napad na negatore svega crnogorskog. To je neizlječiva bolijest od koje je oboljelo vaskoliko srpstvo i lijeka mu nema. To je sindrom malog i gladnog i ubogog čovjeka ili naroda. Cio bi svijet požderao svojim gladnim očima, cio svijet zauzeo zarobljen u logiku seljaka koji stalno gleda u tuđe dvorište i otima tuđu imovinu. "Zar u Evropi nema druge nacije izuzev šačice Crnogoraca" uskliknuo je veliki Volter 1757 godine, a vi nas 250 godina poslije negirate i još se nazivate našom braćom?! Ustani Srbine, otrijezni se i čuivaj to što imaš. Ne stvaraj neprijatelje od braće i susjeda!!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • montenegro Vreme: 04.02.2015 20:31h

    Mozda da procitate bolje taj zakon. Zabranjena je upotreba generalni svake strane zastave u CG, ne spominje se nidje trobojka ili srpska zastava posebno. A to je i nromalno. Potrazite nedje zakon Srbije pa vidite da je u Srbiji zabranjeno isticnje stranih zastava osim na ambasadama ili predstavnistvima drugih drzava, ili samo uz zastavu Srbije. Tako je u svakoj normalnoj drzavi.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Mrki Vreme: 04.02.2015 18:08h

    Vazi i za Albansku,Hrvatsku,Americku,Rusku...........................

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Jo Vreme: 04.02.2015 17:45h

    napravite razliku.... da se kroz Srbiju siri crnogorstvo i mase zastavama sigurno ne bi ovako pisali, i to ne crnogorci nego srbijanci... Sto ima da mi masu svako malo tudjim zastavama, zna se koja je zastava zvanica... a onda se bune kad albanci rasire svoju? Zasto? Zar i oni to ne rade? Kad taknu njih nekoliko po dzepu zapitace se drugi... vrijeme je vise bilo! Nek je vjecna! (poz za narod iz Srbije, za ove srbe iz CG nema nista lijepo reci, jer kome je milije da jede u komsiluku nego kod majke.. za toga nista pohvalno)

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Srpsko-Crnogorsko dete Vreme: 30.11.2013 14:22h

    Narod Crne Gore izdao te nije kosovo je srce srbije!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 4

  • VELKAN Vreme: 29.11.2013 23:13h

    NIJE NI ČUDO ŠTO SE TAKO SVI PONAŠAJU PREMA NAMA,DALI SMO POMOĆ ZA CRNU GORU,DALI SMO SVE OD SEBE,IZ BUĐŽTA STUDENTE STIPENDIRALI SMO MI,60-TIH GODINA BILO JE U STUDENSKOM DOMU NA TOŠINOM BUNARU 7 CRNOGORACA PREMA 3 SRBINA NA STUDIJI,SVE SMO DALI ZA NJIH,DOK DANAS NAM OKRENUSE LEĐA,BAŠ KAKO SMO DALI I ZA KOSOVO SVE,PA NI PDV NIJE BILO NA KOSOVO NI NA JEDNU KOŠULJU KADA SI KUPIO-DOK I COSOVO NAS SREDIŠE.

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • СЕНОВИЋ Vreme: 29.11.2013 18:18h

    Рећи ће им Чуркин шта мисли Црногорцима и њиховој застави. Сачекајмо његову изјаву.

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • aha Vreme: 29.11.2013 18:17h

    gde su sada prava o manjinama? oni se ovde šire kako oće,a tamo pola stanovništva Srbi i ne smemo

    Preporuka čitalaca: +0 - 2

  • Srpkinja Vreme: 29.11.2013 15:35h

    Ne mogu da verujem da je ovo istina.A, ako jeste svaka vam cast crnogorci, jednom ste nam zaboli noz pa i dalje nastavljate. Sta je sledece ?

    Preporuka čitalaca: +1 - 3

  • Srbijanac Vreme: 29.11.2013 13:55h

    Reciprocitet i tacka!Bozovic,Veljovic.......Sto se mene tice znam ja odavno da su to nesoji i fukare.Pasos za ulazak u Srbiju!

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Shunt Vreme: 29.11.2013 12:52h

    Hoce li neko vec da shvati da je vreme da sve njihove direktore najurimo a studentima naplatimo skolarine kao da su strani.Jude mars iz Srbije!

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • Србин из Црне Горе Vreme: 29.11.2013 11:50h

    Србоваћу макар сламу јео. Не може да забрани то да пишем и говорим српским језиком није све у застави има нешта и у говору и изражавању на зидовима. Мени ово није чудно када смо једне године бодрили Србију у насељу улетела је полиција која је крвнички тукла нас са Српским заставам док момка који је имао заставу Италије онако из принципа нису ни пипнули нити су му поменули да то не смије против нас су покренуте кривичне пријаве и сви смо завршили на суду. И уз доказе да је полиција користила прекомерну силу уз 16 сведока ми смо били криви. Тако да браћо срби из Црне Горе не дозволимо да нас омаловажавају ми смо већина ко јебе папире са пописа зна се шта је истина. СРБУЈ ПА МАКАР СЛАМУ ЈЕО !!!

    Preporuka čitalaca: +4 - 4

  • ljubomir Vreme: 29.11.2013 08:51h

    Milu mafiozi ne smeta albanska zastava u Podgorici a smeta mu srpska zastava.Milo jado, zaboravlja da u Crnoj Gori ima vise onih koji se izjasnjavaju i osjecaju kao srbi .Oni postuju svoju drzavu i drzva treba da postuje njihova prava.Jedno do tih prava je pravo na upotrebu srpskog jezika,zastave i sl. Milo moze da jede g.... ali ce se srpska trobojka i dalje vijoriti bar na na sjeveru Crne Gore,inace od clanstva u EU nema nista.

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

  • Aleksandar Vreme: 29.11.2013 03:31h

  • Vila Vreme: 29.11.2013 01:58h

    Ja ovdje u Engleskoj mogu svaki dan da stavljam na prozor zastavu druge drzave bez problema. Ne razumijem poteze koje vuku politicari Crne Gore??? Ako je takvo pravilo onda bi ambasadama trebali zabraniti da isticu zastave svojih drzava. Kakav paradoks!

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • cobe Vreme: 28.11.2013 20:17h

    Treba ih sve vratiti u Crnu Goru,a ne da im dajemo licne karte i nasa dokumenta i to sa tri do cetiri meseca boravka u Srbiji. Sramota a znam jedan takav slucaj!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +11 - 1

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 28.11.2013 14:11h

    За крст часни и слободу златну!

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Peka Vreme: 28.11.2013 13:21h

    Slazem se treba im odgovriti istom merom i treba se ponasti prema njima u Srbiji kao sto se oni prema nama ponasaju u Crnoj Gori. Mi smo kod njih stranci, a Crnogorci kod nas uzivaju i veca prava nego pojedini Srbi.Dosta vise!

    Preporuka čitalaca: +14 - 1

  • Мирослав, Крагујевац Vreme: 28.11.2013 10:41h

    Ништа чудно, кад је Господар Мило признао КиМ као неку државу ово је логичан наставак, еј, бре једином брату забоде нож у леђа. Тешко је објаснити какоа ова "величина од човека" толкико замрзе српски род, ствара неки црногорски језик, Његош се преврће у гробу, гори од највећих мафијаша у ЦГ, зна он то, а треба да зна, какоопрођоше Чаушеску, Милошевић,... ничија није до зоре, као да су га купили хрвати... о кукавно српство угашено.

    Preporuka čitalaca: +10 - 1

  • Dax Vreme: 28.11.2013 10:32h

    Odgovoriti istom merom i kraj price..

    Preporuka čitalaca: +12 - 1

  • marica Vreme: 28.11.2013 08:14h

    Na programu RTV Pink ide vec mesecima rijaliti Farma, tu su Srbi, Crnogorci, Makedonci, ljudi muslimanske veroispovesti, par puta sam čula kako se peva "Oj lijepa majska zoro, majko moja Crna Goro", i kazete dobro, ok. kod naroda koji nije sklon mrznji to je u redu, ali, u Crnoj Gori da ide rijaliti Farma i da se peva "Ko to kaze ko to laze Srbija je mala", nema sanse, digli bi se svi do Dubrovnika, i to je istina koliko god da vas boli ja kao Hrvatica sam dozivela neprijatnosti van granica Srbije nego ovde, a na čelu mi ne pise ko sam...

    Preporuka čitalaca: +14 - 1

  • mladen Vreme: 28.11.2013 08:07h

    .. neka probaju da razviju svoju zastavu u bilo kojoj drugoj zemlji sveta bez sankcija....pa zna se sto je poruka nosenja tudje zastave na teritoriji druge zemlje!

    Preporuka čitalaca: +2 - 10

  • misko Vreme: 28.11.2013 08:06h

    Ovo je samo dokaz koji banditi vode Crnu Goru.

    Preporuka čitalaca: +15 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>