Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Stefanović: Sramno je vređanje premijera Vučića!

Potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović izjavio je da je zgrožen vređanjem premijera Aleksandra Vučića ...

  • Милена Vreme: 16.10.2014 00:50h

  • bruke nevidjene Vreme: 15.10.2014 18:24h

    Jedno veliko bravo za ministra. Bićeš upamćen kao ministar koji je od službi bezbednosti napravio BABA JULIN PUK. Zato nam se ovo i dešava. Šta da je umesto te zastave, bilo okačeno par kilograma eksploziva!?. A ti samo kukaš nad sudbinom CARA!!!!!!!!!!! Mož misliti šta će PUTIN da pomisli, kog će to srpske službe bezbednosti da zaštite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Sramota Vreme: 15.10.2014 18:13h

    Šta kažeš Stefanovicu:"Sramota je vređati premijera"! Zar ne bi bilo sramota da se nešto dogodilo predsedniku nase države ! Tvoja kuknjava nad premijerom je postala degutantna! Kukaj malo i nad narodom,ako neceš nad predsednikom!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • nebojsa Vreme: 15.10.2014 17:25h

    A NIJE SRAMNO VREDJANJE CELE NACIJE, SETANJE SIPTARSKE ZASTAVE. TO NISI IKOMENTARISAO KAO NEVAZNO JE.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • руссиа томорров Vreme: 15.10.2014 17:09h

    Министар полиције стално слини, кука и плаче над судбином премијера Вучића, кога обожава више од Бога. Он је стално нешто ЗГРОЖЕН, а медији, уместо што непрестано трубе о медијским слободама, могли би да раде његов посао и да хапсе изгреднике, али само оне који атакују на премијера Вучића и његовог брата. Полиција није приватно власништво јер је плаћају грађани Србије, Стефановићу! Дисциплинујеш Јавни сервис (иако већ више личи на приватни), НВО и новинарска удружења. То је увод у нешто што је већ виђено 90-их.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • aaaa Vreme: 15.10.2014 16:46h

    koji jedan primitivac, 30 000 ljudi skandira protiv vucica i svi su primitivci,tolko o tome do sledecih izbora

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • valjevac Vreme: 15.10.2014 16:46h

  • ceca Vreme: 15.10.2014 15:09h

    Postovani Premijeru smatram da ponos Srbije nemoze da se pogazi tamo nekom nebitnom zastavom ,nego divljastvom i necivilizovanim ponasanjem rulje.ZASTO nije policija reagovala i uklonila NLO,ZASTO mora igrac da otklanja NLO kada su zato organizacije placene i obezbedjene,Zasto nije postojao razredjen i uvezban plan u slucaju da....Vidite mene je ova neorganizovanost i neodlucnost,neznanje i primitivizam vise ponizilo nego nekakva nebitna zastava i NLO osmisljen od coveka sa mentalnim sposobnostima deteta iz predskolskog doba. Kada ce pametni kod nas progovoriti .

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Vuksana Vreme: 15.10.2014 13:43h

    Eto, toliko o tom izvikanom medijskom mraku u Srbiji, i strašnom sputavanju slobode govora, kad ovde svaka, da ne kažem budala, može javno da izvređa koga želi, pa makar i samog premijera. Jasan dokaz da Vučić ne vrši pritisak niti na javni servis, niti na medije, generalno.

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • Deda Vreme: 15.10.2014 13:39h

    Mnogi se na ovakav način zahvaljuju Srbiji što ih je primila posle stradanja.

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • Vesna Janković Vreme: 15.10.2014 13:16h

  • marko Vreme: 15.10.2014 13:13h

    Pa zar ga nije sramota sramno je sto si dozvolio tako nesto da se desi u beogradu sta ti radi policija pa mogli su albanci unijet i bombu na stadion da tvoja policija nevidi znaci bilo je dovoljno tom albanskom amerikancu da pokaze americki pasos i da moze da radi sta hoce a ti gospodine stefanovicu da imas imalo obraza vec bi sinoc podlio ostavke i izvino se svom narodu

    Preporuka čitalaca: +17 - 0

  • Kosmajac Vreme: 15.10.2014 13:07h

    Ne skreci temu ministre vajni, to sto je neko revoltiran i proziva premijera, to je znak da treba da te otera sa te funkcije, jer ti posle svih dosadasnjih dogadjaja treba da se bavis necim sasvim prostim, a ovo sve do sad prevazilazi tvoje mogucnosti !

    Preporuka čitalaca: +17 - 0

  • Teodora Vreme: 15.10.2014 13:03h

    Jadni stefanović je rekao ono što mu je vučić napisao, i dodao još ponešto da pojača, kako bi se istakao kod šefa! Zašto bi reagovala novinarska udruženja povodom ovoga? NIsu novinasri, niti njihova udruženja vinovnici, nisu mogli da spreče da se dogodi što se dogodilo, nisu to ni izazvali, niti su vučićevi zaštitni odredi za davanje podrške! Na kraju, i kako da reaguju, kako da podrže vučića? Da daju saopštenje kako je član srs lud, a vučić nije homoseksualac!? A, opet, zar je jedan vučić u ovoj državi, zar je ovo prezime zakonmk zabranjeno izgovarati?

    Preporuka čitalaca: +15 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>