Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Stefanović već razmatrao uštede

Novi ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović održao je danas prvi Kolegijum sa direktorom ...

  • PUNISHER Vreme: 30.04.2014 02:24h

    Prvo promenite Zakon o ministarstvima, zatim Zakon o policiji, uradite novu sistematizaciju, ukinite sve činove i generalske, promenite Zakon o bezbednosti saobraćaja gde ste jednom kvazigeneralu koji čeka pristupnicu SNS kroz odredbe tog zakona dali neograničenu moć i izvor korupcije.Sve policijske atašee vratite pod hitno u Srbiju.Uvedite platne razrede po školskoj spremi i odgovornosti. Ne mogu masteri, magistri i doktori nauka da imaju manju platu od referenata ili nekih savetnika kojima direktor policije daje svaki mesec 20% na platu.Ne mogu neki sa dva petka u policiji a koji su primljeni po partijskoj ili "kosovskoj" vezi da se nalaze na nekim radnim mestima. Konačno treba neko da uvede red i odgovorne u MUP i Direkciji najstrože sankcioniše!

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • MAKARIJE Vreme: 30.04.2014 02:23h

    Rešenja su "partijski nepodobnim" uručivana posle dve godine pred samu promenu vlasti a da pri tome stoji datum od 01.06.2012. U kabinetu ministra i direktora policije se besplatno jelo i pilo, čak su konobarice donosile klopu šefčićima a i sekretaricama direktno iz restorana da ne bi "odimili skupocena odela Brankofex i sl." koja su kupili bez tendera samo za odabrane.Pogledajte ko je najviše putovao i uzimao devizne dnevnice i po kom osnovu? Pogledajte ko je sve i po kom osnovu završio diplomatsku akademiju.Ko je sve i koliko dugo u MUP i Direkciji primao svaki mesec uvećanje plate od 20% i po kom osnovu? Kako su i po kom osnovu zapošljavane novinarke kao potparolke uprava na ugovor o delu?Ko su sve pomoćnici direktora i savetnici? Ko su sve policijski atašei po svetu, šta oni tamo rade,kako su tamo otišli i po kom kriterijumu,koliko troše mesečno budžetskih sredstava i sl.? Kako mogu pojedini načelnici uprava i kvazi generali da se ponašaju kao bogovi i čekaju pristupnice SNS !

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • peki Vreme: 29.04.2014 20:26h

    e moj brale,posavetuj tvoje potcinjenje da se nespustaju ispod 20 eura,nekada su imali ponos i znalo se 20 eura i teraj dalje a danas su kao na pijaci,daj 20,daj 10,pa na kraju koliko imas,e moj brale pa ti neznas gde si zalutao....

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • giga Vreme: 29.04.2014 16:06h

    Do 2000.g ni nacelnik SUP u gradu nije smeo sluzbenim autom da ide kuci i da koristi u privatne svrhe a danas pravo na 24 satno koriscenje auta ima njih broja im se ne zna!

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Горислав Музикравић Дрнч Vreme: 29.04.2014 15:46h

    Седиште МУП-а Републике Србије вратити у зграду на кућном броју 101 у улици Кнеза Милоша у Београду.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • dejan Vreme: 29.04.2014 15:17h

    U MUP u se mnogo koriste sluzbeni automobili u privatne svrhe,smanjiti onih 10.000 sto im je Dacic davao svakog meseca uz platu.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>