Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Svaka druga žena trpi nasilje!

U Srbiji su u toku prethodne godine ubijene 43 žene, što znači da na svakih sedam do deset dana život ...

  • Dragan Vreme: 11.07.2014 10:29h

    Nesporim da i kod nas kao i svuda u svetu postoi nasilje nad ženama,ali se pitam kakvo je to naše pravosuđe i zakoni kada se dozvoljava da jedna Vanja Macanović i AŽC vode takvu propagandu i smatraju da su iznad zakona i pravosuđa.Jel naše pravosuđe pored toga što svi slušamo od naše vlasti i celokupne EU kakvo je trba da savetuju oni.Zašto to naše pravosuđe nebude onakvo kakvo treba pa neispita kako i šta radi AŽC i Vanja Macanović dali iznošenjem svojih laži doprinose takvom stanju, kako i odakle se finansiraju ko stoji iza njih.Zašto nevide šta je Putin u Rusiji uradio sa nevladinim organizacijama.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Vitez Vreme: 11.07.2014 09:25h

    Nasilje nad zenama prethodi i detalj koji se zaboravlja : izbor muskarca za vezu brak od strane zene koja trpi nasilje. Iz licnog iskustva znam na osnovu razgovora sa zenama, devojkama koje su imale probleme u vezi da su na pocetku uocile problem sa svojim muskarcem ali su ga ignorisale u maniru : Resice se to vremenom. Naravno, to se ne dogadja i problemi se samo uvecavaju vremenom. Kada je ubijena manekenka primetila da je njen momak poceo da se naopako ponasa prema njoj i bilo koja druga ugrozena zena, devojka i zasto su idalje ostale sa tim muskaricima? To je cenim cak vaznije pitanje i problem jer sigurne kuce i ko zna koji put konstatovano nasilje su ipak samo posledica. Iz licnog iskustva znam za veliki broj zena, devojaka koji je prednost davao potencijalnom nasilniku za vezu nego nekom normalnom, nenasilnom muskarcu, posledice takvih izbora su usli u tuznu statistiku o kojoj je danasnji clanak.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>