Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Tijanić: Otpuštanja i manji program zbog ukidanja pretplate

Najavljeni prelazak Radiotelevizije Srbije sa pretplate na državni budžet je iznuđeno rešenje koje ...

  • dragana Vreme: 01.04.2013 11:10h

    Plaćam pretplatu kablovskom operateru i od 60-ak kanala koja su mi na rapolaganju RTS, Pink i još poneke redovno zaobilazim. Jako mi je drago što je Tijaniću ukinuta pretplata i to preko računa za struju na koji se nakačio kao neka pijavica - čak je toliko bedan i škrtica da nije imao ni trošak za slanje računa tv pretplatnicima, kao što to rade kablovske tv. Otpušteno je u ovoj Srbiji mnogo, mnogo radnika, sa mnogo manjim primanjima, pa ih nisu žalili ni Tijanić ni Vlada. A sad treba da nam bude žao što će , recimo voditelji 48 sati, oženi se, i ostalih sranja sa nacionalne, morati da se odreknu debelih plata. E pa i bilo je vreme !!!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Pistaljka Vreme: 31.03.2013 12:13h

    Dosta su živeli na grbači gradjana Srbije. On kao direktor se ponasao kao da c sto godina biti na celu RTS-a. Ne zanimaju me serije, filmovi program RTS-a je daleko i ubedljivo najgori.Kablovskim televizijama nisu ni do kolena

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Dragan Vreme: 31.03.2013 12:12h

    Sto se ne smeni ovaj nabusiti monopolisticki direktor kao najsrecnije resenje i dovede mlad, sposoban i kreativni direktor koji ce izmeniti koncepciju RTS-a u totalu? Dokle vise slusamo i gledamo ovakve "ubice muva"?

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • miki Vreme: 31.03.2013 11:17h

    Smanjiti plate za početak. Ne mogu voditelji dnevnika da imaju po 10 prosečnih plata. Tijanić je megaloman. Ako je sposoban privrednik nek otvori privatnu firmu pa neka zarađuje više.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • dama Vreme: 31.03.2013 10:32h

    Ima jednostavno rešenje Otpustiti ovog preletača a postaviti domaćina pa ćemo imati dobar program sa mnogo manje troškova.Njegova bahatost iritira sve građane Srbije i prosto je neverovatno da ga već jednom ne sklone.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Peki Bor Vreme: 31.03.2013 09:20h

    U RTS treba otpustiti i vise od 1000 na celu sa Tijanicem, koji je od drzavne televizije, napravio svoju privatnu. Obradovace me da negleam onog Radosa Bajica i kojekakve bezvezne emisije Selo gori, gde je bio sa celom svojom porodicom i od RTV maznuo veliku lovu. Pa onda tri Tijaniceve plavuse, koje se ponasaju kao da im je to njihova privatna televizija, kad gostu prosto nedozveljavaju da zavrsi svoju misao jer bi im odgovorom povredio generalnog Tijanica. Da ne zaboravim i onu sto je o trosku RTV prosla ceo svet, jer je vise na putu negu u Beogradu, koja se nafatirala lovom od dnevnica i putovanja na teret gradjana Srbije, praveci samo za nju interesantne emisije, Mira Adanja Polak, i da ne nabrajam ostale koji zgrnuse levu gradjana koji su placali RTV pretplatu.

    Preporuka čitalaca: +8 - 1

  • zgarez Vreme: 31.03.2013 09:11h

    RTS nikada nije ni imao neki program a ima 4000 zaposlenih a recimo pink 11 kanala i negde 320 zaposlenih i bez pretplate pa tako rts trebalo bi davno zatvoriti.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • Kostadin Petković Vreme: 31.03.2013 09:10h

    Plaćao sam pretplatu, ali sam prestao da plaćam kada sam pročitao da u RTS ima preko 4000 zaposlenih. Priča se da su svi primljeni preko veze. Ako je plata 500 evra to iznosi oko 2 miliona evra bez doprinosa. Predlog:ostaviti 800 radnika i regulisati da se ne primaju partijski otpadnici i nesposobni rođaci. Koliko ima besposlenih vidi se da RST organizuje sopstveni turnir u malom fudbalu. To ni manji gradovi nisu u mogućnosti, a oni besposleni idu na rekreaciju.

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • Dragan Vreme: 31.03.2013 09:04h

    A niko nije kukao kad je u Nišu otpušteno 40000 radnika i što sada konačno zatvaraju MIN ili kad je ukinut Radio Niš. Pa neka ih otpuste ionako ništa ne rade.

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • DŽO Vreme: 31.03.2013 08:53h

    Meni ga je žao,najbolje da podnese ostavku da se jadan nesekira toliko,jadan Tijo,pa neka se drugi sekiraju.Bilo bi dobro da glumi u nekoj humorističkoj seriji da malo narod zasmejava.Pun je humora.izecHea

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • Joca Vreme: 31.03.2013 08:52h

    E, sad, kad kablovski operateri ne bi bili alavi, i kad bi hteli da investiraju i u manje sredine, a ne samo u gradove. Kad jednom uspostaviš infrastrukturu (TV+internet), para ko šaše. Svako bi dao (ko ima) 1000 din, da ima izbor 50-tak i više kanala, a plus internet, ali nema ništa od toga i kablovski operateri nemaju dugoročnu viziju , već samo "ziceraše". Prvi koji počne da investira u infrastrukturu na celoj teritoriji Srbije, imaće status sličan Telekomu, tj. neograničene mogućnosti. Znam da je ovo utopija...

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • Dragan Vreme: 31.03.2013 07:52h

    E dobro je, nadam se da nema vise Ozeni se domacine, 48h svadba i sta ti ja znam od tog razvojnog programa. Taj razvojni se razvijao u pogresnom smeru- sada kaze kriza tog programa, dobro je inace se svi slazu da zog ovakvog programa koji se razvijao uz nas novac cela Srbija vec ne zna gde se nalazi. A sto je najbolje-da malo pogledaju ostale TV ,, rts nije ni potreban-10 jutarnjih programa...

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • VučkoDB Vreme: 31.03.2013 03:09h

    Ma treba Tijanića smeniti, pa da konačno iskoristimo naše pravo da vidimo sve!

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Neša Vreme: 31.03.2013 03:03h

    Da smanjite program? Znači, "Otpisani" jednom u dve godine a ne na godinu dana?

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • nedjo Vreme: 31.03.2013 01:37h

    kljuc u bravu davno trebao

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>