Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Tijanin tata: Kada bih rekao sve što znam, pala bi Vlada!

Država je ta koja je trebalo moje dete da pošalje na lečenje.

  • stef Vreme: 12.11.2013 11:22h

    Sram da te bude Ognjanovicu.Neka ti je na cast sto si osudio na smrt dosta dece poput tvoje Tijane,koja je bila divna i nije zasluzila takve roditelje.Zahvaljujuci Vama nikad se nece toliko ljudi odazvati necijoj tudjoj nesreci.Nemam reci,sve ste ovo isplanirali kada ste videli da vise nema nade,bog da nam svima dusu prosti,ali ne i vama.Toliko dece ima sa slicnim problemima,a vi necete da im pomognete.Zalim sto ste dobili tako divno dete poput male Tijane,dok se toliko odgovornoh parova bori za svoje potomstvo,a vi iskoriscavate svoju nesrecu.Ne verujem da nisam u pravu,posto vi samo cutite i cekate ostavinsku raspravu,a dok cekate mnogo dece ce izgubiti i zadnju nadu za oporavak.I opet da nagovestim kako sam jako ogorcen i besan na Vas,jer ste vi dno dna,poceli ste da mesate i politiku u neka instiktivna ljudska osecanja da pomognu nekom.Ne znam sta ce biti dalje,ali Vam jako zelim da uzivate u tom novcu koji ste skupili i da vise nikad nemate dece.Toliko

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • jelena Vreme: 07.11.2013 17:42h

  • vanja Vreme: 07.11.2013 15:47h

    Ma dajte koga ovaj kriminalac majmunise. Kakva bre ostavinska rasprava. To je razjasnio predsednik advokatske komore. Ostavinska rasprava se ne pravi kada je dete tog uzrasta. I da je tako kako ovaj navodi zar bi iko smeo da ocisti racun pre te njegove ostavinske rasprave koja nigde ne postoji u zakonima kod nas. A o njegovom moralu tek bi se moglo vekovima raspravljati. Ima on itekako moralnu obavezu da kaze gde je novac i koliko je potroseno. Kao i cemu ona uplata nakon Tijanine smrti. Uostalom da, toliko je dece koja cekaju te pare i kojima treba puno manje para a koja imaju veliku sansu da prezive. Za Tijanu se znalo da su joj sanse 2%. Ovaj radi u ministarstvu i nikada se u skupljanje para nisu ukljucili politicari. Zbir svega daje pranje para. Naravno ovaj bednik nije svestan da se uhvatio u pogresno kolo i da ce mu usi pojesti ti kojima je prao pare. Nadam se da ce robijati kako je i zasluzio!

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Bojan Vreme: 07.11.2013 13:57h

    Gospodine, izgubio si nešto najvrednije što čovek ima. kaži šta imaš pa neka pada ko hoće. Šta ti je preče od nje?

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Zoran Vreme: 07.11.2013 13:50h

    (Citat:"Dobili smo račune iz Amerike, ali nemam nikakvu moralnu a ni zakonsku obavezu da javno objavljujem te račune.)Mislim da gospodin ima moralnu obavezu,prema nama koji smo ucestvovali.Ako je nesto novca ostalo,treba ga dati onima kojima je potreban.Pogotovo sto znaju kroz koji pakao su prosli.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Imas li obraza? Vreme: 07.11.2013 13:35h

    Niko tebi ne zamera sto si se borio za dete,vec sto prisvajas 2 miliona eura koje nije skupljeno za tebe.Krivicno delo prevare gospodine.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • KIKI Vreme: 07.11.2013 12:27h

    GOSPODINE OGNJANOVICU DOKLE GOD SE CUTI I SMO KADA BIH KAZAO KADA BIH ZNALI I TOME SLICNO NIKADA SE DRZAVA NECE OCISTITI OD LOPOVA I POHLEPNIH POLITICARA .VI STE IZGUBILI VASEG ANDJELA MOJE DUBOKO SAUCESCE ZATO SKUOITE HRABROST I IZNESITE U JAVNOS NEKA SE SRUSI CELA SRBIJA MANJE CE TO BOLETI NEGO VAS I VASU SUPTUGU ZA VASEG ANDJELA.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • MASA Vreme: 07.11.2013 12:25h

    ..PA KAZI,DA PADNU VEC VISE...NEMAS VISE STA DA IZGUBIS,JER ONO STO JE BILO NAJVREDNIJE,ADMINISTRACIJA I DRZAVNI HAOS JE UBIO...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Dragan Vreme: 07.11.2013 12:25h

    "Dobili smo račune iz Amerike, ali nemam nikakvu moralnu a ni zakonsku obavezu da javno objavljujem te račune. Tijanin račun je u postupku gašenja, a pitanje preostalog novca rešava sud u okviru ostavinske rasprave. Tek kada se ona završi mi možemo zvanično da postanemo vlasnici tog novca i odlučimo šta ćemo sa njim", rekao je Nebojša Ognjanović. Tijanin tatice, da je Tijana živa, stidela bi se takvog oca. Nikad ne zaboravi kako je nastao račun sa koga je plaćano lečenje tvoje Tijane. Dokaži da si ČOVEK, spasi DUŠU, ako je još imaš. U zemlji Srbiji ima još Tijana kojima je potrebna pomoć za lečenje. Ja svoje rekoh, a ti postupi kako hoćeš.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>