Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Verbić preti i ucenjuje!

Kako stvari stoje, spor između Ministarstva pravde i Sindikata prosvetnih radnika može da dobije epilog ...

  • eps Vreme: 05.03.2015 11:15h

    Prosvetni jadnici nemaju topli obrok... ukinuto ?! Imaju li u MUP-u, zdravstvu ? Nema ni placenog prekovremenog(takmicenja vikendom, dezurstva na prijemnim, vannastavne aktivnosti vikendom... a onaj jadnik na Kalemegdanu dobi kaznu), a svima se po zakonu to placa. Molim Vas da me zaposlite negde za 50000 kao portira ! Kazu koristimo decu, a niko nije rekao lekari bolesne, advokati i policija kriminalce, da se razumemo cestitam svima na jedinstvu, svaka cast ko istraje kao ostale drzavne sluzbe !

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • radmila Vreme: 04.03.2015 18:48h

    Laz! Moj neto sat u Ustanovi soc.zastite je 186,50 din

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Професор Vreme: 04.03.2015 13:41h

    branko 1 - (sa malim b na početku) ostavio si me bez teksta. Ako si ti roditelj - svaka ti čast. Toliko ružnih reči za prosvetne radnike u nekoliko rečenica! Imaš li ti decu! Šta bi ti rekao da tvoje dete završi državni fakultet i treba da radi za toliku platu? Veruj mi bolje je da uči za frizera, bravara, šalterskog službenika ili čistačicu u EPS-u, starletu... Verbić na brani ni tvoju ni tuđu decu. Uništava nam školstvo (po nečijem nalogu i planu). Zašto tebi smeta borba prosvetara za bolji položaj u društvu? Svi koji završavaju fakultet planiraju i bore se da odu iz zemlje? Zašto? Lula - nateraj svoju decu da prate na času, zagreju stolicu malo kući, idu na dodatnu da razjasne konkretno ono što im nije jasno i neće morati da idu na dodatne časove koje plaćate. Moja deca nikad nisu otišla na privatne časove čak ni za prijemni. Problem je uglavnom u neradu dece ne profesora.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Rock n roll Vreme: 04.03.2015 12:27h

    "spor između Ministarstva pravde i Sindikata prosvetnih radnika" ne postoji. Spor, ako se radi o sporu, je između Ministarstva prosvete i prosvetnih radnika. Lično ne mislim da se radi o sporu već o neobrazovanosti Ministra vezano za rad u prosveti. Da ima iole pameti bilo bi mu jasno i što štrajkujemo i kakav je on "prosvetar" kad nas ne podržava.

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • Lula Vreme: 04.03.2015 06:23h

    I treba da preti i učenjuje! Ako je kriza kriza je za sve! Svi prosvetni radnici pred plate zaradjuju duplo više davanjem časova koji su oni izmislili da bi pljačkali roditelje!

    Preporuka čitalaca: +0 - 8

  • ana Vreme: 04.03.2015 00:00h

    ko ne radi ne dobije platu stvar je jasna. Prosvetari uzmite svoju decu i držite ih pred nadleznima u svoje slobodno vreme.

    Preporuka čitalaca: +0 - 8

  • sasa era Vreme: 03.03.2015 20:46h

  • branko1 Vreme: 03.03.2015 19:52h

    Šta ucenjuje? Brani decu od bitangi I lažnih prosvetara.Da li zaista misle da ce ,sakriveni kao k**ve iza dece nešto postići.Otkazi I kazne za mangupske "sindikalce" su jedini lek.Neće deca da plaćaju sindikalne I prosvetne mangupčine.Ako hoćeš nešto isprsi se sam,a ne isturaj decu u prve linije,ološu jedan

    Preporuka čitalaca: +4 - 33

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>