Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Vučić: Kosovo nije tursko! Erdogan da se izvini!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić zatražio je hitno izvinjenje od turskog premijera ...

  • Gušter Vreme: 26.10.2013 09:34h

    Srbija neće u budućnosti da živi sa Sarajevom.Može ponovo da se desi rat na Balkanu u budućnosti zbog zapadne Evrope.Gospodin Erdogan misli da je sve Tursko isto kao što i četnici misle da je sve Srpsko.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Nenad Vreme: 25.10.2013 20:06h

    Gospodin Erdogan sigurno isto misli i kad je u pitanju Bosna i Hercegovina.Gospodin Erdogan sigurno i Bosnu i Hercegovinu smatra Turskom zemljom.Tu nema sumnje.Beograd odnosno političari u Beogradu i iz drugih delova Srbije moraju da odluče da li će u budućnosti zajedno ili sa Kosovom i Metohijom ili sa Bosnom i Hercegovinom.Ima više razloga zbog čega je to tako.A jedan od njih je taj da Evropska Unija jede Srbiju već dugi niz godina,a posebno zapadna Evropa.Mnogi to ne vide ali to je istina.Srpski političari se moraju i mogu dogovoriti i sa Prištinom i sa Sarajevom.Ne može i jare i pare.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • borchaSRS Vreme: 25.10.2013 20:00h

    Nisam bas primjetio da ovi iz djela EU i SAD ukoravaju Pristinu radi nesprovodjenja svog dijela srpske kapitulacije u Briselu. Jos smjesnije je to sto mediji u Srbiji sad prikazuju Vulina i Vucica kao zrtve sto im Taci nije dozvolio da dodju na Kosmet i time pokusavaju da vec neuspjelu kampanju za priznanje "Kosova" od strane kosmetskih Srba podignu na noge. Sve ovo je u reziji Beograd-Pristina nebi li se izmanipulisalo kosmetskim Srbima, a potvrda tome je sto se na javnom servisu, kao i ostalim rezimskim medijima vec dugo nije i nemoze cuti rijec kosmetskih Srba.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • ....... Vreme: 25.10.2013 17:17h

    Samo razmislite malo, pa nije Erdogan od juce u politici, zna on kao sto i ostali politicari znaju, kakve implikacije ima nesto sto ce reci. Sigurno je mogao da predvidi i da ce biti snimljen na tom javnom skupu i da ce Srbi to videti i kako ce oni to protumaciti. Prema tome, ovo mi izgleda kao smisljen politicki potez. Turski premijer se nije preplasio Vucica, a pogotovo Turska nije od Srbije. Ma kako neko valorizovao situaciju, ovo je stvarno stanje stvari.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • E, da vidim sta cemo sad Vreme: 25.10.2013 15:53h

    Drago mi je samo da se ovako nesto deslilo na vreme. Ako nam je to od pomoci, posto da se razumemo imamo celu Evropu protiv sebe koja je cela nama iza ledja godinama unazad zajedno sa Amerikom pripremala Turskoj teren. E, da vidim sta cemo sad, jer Evropa nam nece pomoci, oni se i slazu sa tom Turskom idejom.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • dejo Vreme: 25.10.2013 14:55h

    Tako je Potpresednice Vlade Republike Srbije Vucicu ne daj da gaze turci Drzavu Srbiju uz vas sam samo napred Potresednice Vlade Drzave Srbije Vucicu

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • pera Vreme: 25.10.2013 14:54h

    Ministar za Kosovo ne sme da udje u Kosovo.Dacic mora da moli Estonovu da bi ga Taci pustio u posetu Kosovu......Zar smatrate da je narod bas toliko prost g.Vucicu.....Ne znam cije je Kosovo,al znam da nase odavno nije !

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • lola Vreme: 25.10.2013 12:08h

    edukuj nas pa nam kazi cije je,ta u tursku smes al na kosovo ne,u cemu je stos.ja znam da bi ti voleo(a mozda i ne) da su samo veliki trnovci turski.i trebo bi da uhapsis predhodnog ministra vojske (vucica) sto vojska to nije resila !

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • Ne volim dramaturgiju, ali tako je Vreme: 25.10.2013 11:55h

    Ovo nije samo skandalozno, i gore je od toga. To je otvorena pretnja! Da ne kazem huskanje ratnog scenarija.

    Preporuka čitalaca: +0 - 3

  • stari smederevac Vreme: 25.10.2013 10:51h

    .Kada Kosovo nije Turska, zasto onda terate srpski zivalj da glasa na ovim izborima kada su ti izbor raspisani od strane Kosovske vlade...pa te izbore nije raspisala Srbija....Tim glasanjem se priznaje legitimitet Kosovske vlade i samim tim nasa vlada nema prava ni na cije izjave da se ljuti jer se ne radi onda o Srpskoj teritoriji....(na zalost, bolno, ali istinito)

    Preporuka čitalaca: +5 - 2

  • Razotkrio plan Turske Vreme: 25.10.2013 10:46h

    Nemojmo da se zavaravamo, on ( premijer turske ) nije pricao ni o cemu sto je njegovo licno misljenje, vec je progovorio o onome o cemu u Turskoj pricaju u politici otvoreno medjusobno. Pricao je o stvarnim planovima Turske.

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • Nemamo vise iluzija Vreme: 25.10.2013 10:36h

    E lepo sad znamo sta nam se sprema. Bar nismo vise u iluziji kad je ,,prijateljstvo,,Turske u pitanju.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • Upozoravao je Drecun Vreme: 25.10.2013 10:28h

    Pa sa Turska ima kolonizacijske ciljeve prema celom balkanu i masta da spoji sve zemlje otd turske, kosova, bosne pa i dela grcke. Od kad je drecun pricao o tome na TV-u, anapravio je i dokumentarac na istu temu.

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>