Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Aktuelno

Žensko sam bože, zašto si me kaznio muškim telom?

- Oduvek sam se osećala kao devojčica. Lakirala sam nokte, oblačila suknjice, koristila ženski toalet ...

  • MIRJANA STEVANOVIC Vreme: 11.08.2013 00:32h

    GDE SI NIKOLICU GDE SI VUCICU OVO NISTE U PREDIZBORNOJ KAMPANJI OBECAVALI?

    Preporuka čitalaca: +3 - 4

  • MIRJANA STEVANOVIC Vreme: 11.08.2013 00:29h

  • MIRJANA STEVANOVIC Vreme: 11.08.2013 00:24h

  • MIRJANA STEVANOVIC Vreme: 11.08.2013 00:14h

    Drzava za ovako nesto ima sluha i spremna je da izdvoji dve trecine dok je moje unuce cekalo jedan paraf citav mesec!Nemam reci koje bi mogla upotrebiti da iskazem svoj gnev!Dete se oteze i to ministarstvu nije bitno sto bi ulagalo novac za lecenje retkih bolesti kad moze da ulaze u promenu pola,dodje mi da puknem!POLITICARI OVE PROPALE ZEMLJE NEMATE POTREBE DA MENJATE POL I OVAKO NAS DOBRO J.....!

    Preporuka čitalaca: +5 - 5

  • Mladen Vreme: 10.08.2013 20:55h

    Nemojte tako ... ni ja nisam ljubitelj LGB ali ovaj put nije u pitanju strast za seksom, zadovoljavanje niskih strasti, vec odoba koja trazi pomoc od drustva, i to sa pravom ... moze nam se to dopadati ili ne, ali u ovom slucaju ima moju punu podrsku za razliku od LGB-a ... ovo je osoba koja je svesna svog problema i pokusava da nam to kaze ... pomozite mi, hocu da se dovedem u red ...

    Preporuka čitalaca: +10 - 3

  • Podrska Vreme: 10.08.2013 20:08h

    Cak su i u Turskoj ove stvari par decenija unazad prilicno prihvacene i neke od najpopularnijih turskih estradnih licnosti su trasngender osobe, a mi naravno kao i u svemu ostalom jos uvek dalekooo kaskamo za svetom, u startu odbacujemo, osudjujemo i homosexualne osobe, a kamo li transgender, pa cak i hetero osobe koje odudaraju od sablona, koje su neudate, neozenjene, nerotkinje...sa ovim i ovakvim stavom i medjusobnim ophodjenjem nikad necemo moci nigde da mrdnemo vec samo da i dalje nazadujemo i upadamo sve dublje u mrak neprosvecenosti i nerazumevanja. Svaka cast i podrska Darkolini sto ima hrabrosti da u jednom provincijskom mestu u Srbiji bude ono sto jeste i bori se za to.Bravo, hrabrim koracima napred!

    Preporuka čitalaca: +11 - 4

  • Ivana Vreme: 10.08.2013 10:59h

    Ovo je fuj.

    Preporuka čitalaca: +3 - 10

  • Marija Vreme: 10.08.2013 09:18h

    Jeste, tebi cu da dajem za promenu pola, vasljivce jedan, a deca umiru okolo i bore se za zivot jer ne mogu da skupe pare za lecenje.. Pa znas koliko me briga za tvoje komplekse i tvoj san o silikonima?!? PU!

    Preporuka čitalaca: +6 - 11

  • dalibor Vreme: 10.08.2013 08:36h

  • pera Vreme: 10.08.2013 08:23h

    Dečko,tebi je trenutno potrebniji mozak od silikona.

    Preporuka čitalaca: +5 - 10

  • Anja Vreme: 10.08.2013 00:18h

    Tipicno primitivni komentari bez empatije i razumevanja.NIste ovu osobu potpuno razumeli jer ni sami ne osecate tudji bol.Zao mi je ove osobe jer ko se rodi sa pogresnim telom,a u telu se nalazi zensko,ovaj zivot je sa nju agonija i pakao.Da li je neko kriv sto se takav rodi?Sta bi bilo kad biste bili na njenom mestu?Priroda pogresi,kao sto grese i ljudi.Imala sam srece sto nisam dozivela njenu sudbinu,kao sto ste i vi imali srece da se nadjete u pravom telu kad ste se rodili.Izabrala je da bude ono sto jeste,a ne ono sto joj je priroda nametnula.Zar da provede zivot u okruzenju gde nema razumevanja i ogranicava joj slobodu,da ne bude ono sto ona zapravo jeste?Zalosno je na sta je svet spao i koliko smo postali maloumni.Svako ima svoje zelje ma kakve god da su i zelim joj srecu u daljoj buducnosti.

    Preporuka čitalaca: +19 - 4

  • stocna pijaca Vreme: 09.08.2013 22:47h

    kakve gluposti nam se serviraju preko medija to je zalosno ovaj nikako ne moze da bude primer mladoj deci a jos je na naslovnoj strani UZAS PRESTANITE VISE DA DAJETE PROSTORA GEJ POPULACIJI JER BOG JE STVORIO ADAMA I EVU

    Preporuka čitalaca: +9 - 15

  • Petar Vreme: 09.08.2013 22:25h

    Postujem sto ti zelis da budes zensko, ali kako te nije sramota da za operacije trazis donacije i zasto ove osobe imaju potrebu da se eksponiraju , bilo preko prajda, razmoraznih mitinga, a evo sad i preko clanka u novinama. Za godinu dve i "kao dama" mozes raditi bilo koji fizicki posao i ustedeti za te silikome.

    Preporuka čitalaca: +11 - 12

  • dragan Vreme: 09.08.2013 20:47h

    Vise nije ni vazno ko je ko ali ako te ostavi neko u vremenu kada ludujes za njim a on te ne gleda i ne shvata a ti si zanesen njegovom lepotom,zanesen njegovim telom i posle sexa sa njim ta osoba vam kaze da budete drugovi vama ostaje samo da mislite i tugujete...

    Preporuka čitalaca: +4 - 2

  • MM Vreme: 09.08.2013 17:01h

    P.S. Preporucujem ti da pronadjes i procitas knjigu "Transseksualnost i promena pola", grupe autora koji pripadaju beogradskom seksoloskom timu. Probaj u skriptarnici Medicinskog fakulteta ili u knjizarama u okviru odgovarajucih instituta u KC. U knjizi ces pronaci validne informacije u vezi sa transseksualnoscu, hormonalnom i hirurskom terapijom, psiholoskim aspektima, nacinom zivota transseksualaca pre i posle terapije, varijantama terapije transseksualaca(ne postoji samo jedna i jedina, vec vise varijanti koje tim lekara i pacijent zajedno odredjuju) kao i studije slucajeva. Knjiga te moze uciniti korak blizom, ali i korak daljom od puta naznacenog u njenom naslovu i moze ti pomoci i da sire sagledas svoju situaciju. Meni je knjiga koristila tokom studiranja, ali je preporucujem i "laicima", jer verujem da su najvaznije (mada ne sve) informacije napisane na njima lako razumljiv nacin. Knjiga moze pomoci svakom obicnom gradjaninu da bolje razume svoje sugradjane.

    Preporuka čitalaca: +14 - 10

  • MM Vreme: 09.08.2013 16:58h

    (nastavak)Mrznja koju drugi gaje prema tebi ne govori nista o tebi, vec o njima. Srce je najlepsi ukras svakog coveka, muskarca i zene, a najvise blista kada se izglanca oprostajem. Na kraju svega, ono sto gajimo u njemu ostaje svakome od nas. Razumem da u ovom trenutku vidis samo jedno resenje, ali resenja ima vise. I treba ih tako i razmotriti, cak i onda kada ti se cini da je samo jedno moguce. Znaj da si u zivotu vec mnogo toga izdrzala i ma u kom pravcu odlucila da krenes, to moze da postane stabilan temelj za neku divnu gradjevinu. Sve najlepse u zivotu ti zelim.

    Preporuka čitalaca: +11 - 11

  • MM Vreme: 09.08.2013 16:56h

    Darkolina, drago mi je sto i posle tolikih dugogodisnjih nevolja nisi odustala - od zivota. Tvoja ispovest mi govori da si veoma hrabra i iskrena osoba. Podelila si sa nama i deo svog srca. Na osnovu nekih detalja iz tvoje ispovesti mogu da zakljucim da ti je zivot jos tezi nego sto moze da se opise u novinama. Iz tvoje price se vidi da su se drugi veoma potrudili da ti ga zagorcaju. Zao mi je sto si pozelela da ne postojis. Verujem da ti je tesko, ali time niko ne bi vise uvazio tvoju patnju. Kazu da se iza svakog zla krije i neko dobro, pa tako i iza zivota prepunog patnje. Neki to dobro prepoznaju u prilici da shvate svoj zivot kao put da vise zavole sebe. (nastavice se)

    Preporuka čitalaca: +15 - 10

  • helena Vreme: 09.08.2013 16:45h

    Ti si bre musko fuj, kako te nije sramota idi leci se.

    Preporuka čitalaca: +10 - 25

  • zenа Vreme: 09.08.2013 15:48h

    Tipicno.... Trаndzа!!! Mаlo nаm je 'zestokih' devojаkа zа prаtnju poslovnu,zа sipku.. drzаvа plаcа promenu polа,а nepomаze deci ugrozenoj po zivot... imа jos poslа zа sotonu ovde,nece jos smаk svetа!

    Preporuka čitalaca: +10 - 18

  • S. Vreme: 09.08.2013 15:30h

    Ne vidim da je nekome od ovog život zavisi. Radije dajem novac za decu kojoj treba srce ili neki drugi organ, a ne nekome za silikone...

    Preporuka čitalaca: +16 - 11

  • nkl Vreme: 09.08.2013 15:22h

    3 meseca u rudnik pa da vidis kako ce da se vrati u normalu

    Preporuka čitalaca: +19 - 22

  • gaco Vreme: 09.08.2013 15:15h

  • Lorena Vreme: 09.08.2013 15:13h

    Pa nemam ni ja sise, kao daska sam, a zensko xD Ali ja ni od kog ne trazim, ako nekad budem imala 3000 e za silikone, stavicu :)

    Preporuka čitalaca: +16 - 9

  • ivan Vreme: 09.08.2013 15:10h

    Bolest!

    Preporuka čitalaca: +16 - 15

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>