Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Deca otrovana stafilokokom!

Đaci Osnovne škole "Milena Pavlović Barili" u Višnjičkoj Banji, koji su sa simptomima trovanja hranom ...

  • Sin dragan Vreme: 01.11.2013 11:12h

    Moje dete je ucenik te skola i pojelo je 2 tanjira spageta i 1 jabuk i nije mu nista...

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • marinko Vreme: 31.10.2013 17:19h

    Sta reci i ovo ce se zataskati jer rade jake veze kao i mnoge stvari u Srbiji.Doticni restoran Zlatna varos prica o HASSAP standardu a do skora im zaposleni nisu imali ni sanitarne knjizice a hranu za decu i za radnike prevoze u obicnim prljavim kombijima.Ma strasno to je Srbija braco!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • NN Vreme: 31.10.2013 09:28h

    ZATVORITI ODGOVORNE! PROKLETA DRZAVA!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Djura_cenzura Vreme: 31.10.2013 08:43h

  • gorgeous Vreme: 31.10.2013 08:42h

    imam troje dece ,dvoje u skoli jedno u vrticu, svi su jeli spagete juce i nikome nije nista bilo. to znači da meso nije svo bilo kvarno ali dovoljan je jedan komad da se kontaminira velikla kolicina mesa. pretpostavljam da se u serijama sprema pa treba utvrditi ko je i kako spremao za ove skole. ali koliko sam razumela skole nabavljaju i druge obroke od drugih dobavljača koje takođe TREBA proveriti jer je ovo jezivo sro se deslio

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • драган Vreme: 31.10.2013 07:49h

    То је доказ где иде наш извоз,дкле извозим здраво и квалитетно, а увозим затровано и болесно. Колективне кухиње као што су школске,болничке,војне су на удару обзиром да се ради о великим количинама и тунаши добављачи продају хеиспитану храну коју су набавили по багателним ценама.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • biki Vreme: 31.10.2013 07:15h

    Vecina inpsektora je ogrezla u mito ili nerad ! Sta onda ocekivati da nam se dogadja. Dzabe bagra prima platu, a kad se nesto desi, onda se kao razlete, pricam ti pricu i sve slegne uz obilje podmazivanja.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • momazver Vreme: 31.10.2013 05:56h

    ALO.BRE....Pa da li su oni normalni. ODMAH OTPUSTITI I K A Z N I T I inspektora i njegovog direktora koji su pozadinu smestili u fotelju,primaju nase pare,a dozvoljavaju da se TRUJU nasa deca...ma bilo cija deca..u tim raznoraznim *Inspekcijama* je toliki javasluk i nerad..sacuvaj me boze. KADA JE NEKO ZAISTA O S U D J E N ,a zatvorsku kaznu..kada..a ovakve stvari se desavaju..ucestalo..SRAM IH BILO. T je tamo neki privredni prestup i sudije ga tako sude,,kazna dp 100.000 dinara,a nekoj deci MOGU ostati TRAJNE posledice po zdravlje..uf toliko sam se iznervir nemou ni da pisem.idem po bensedin

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Tihomir Vreme: 30.10.2013 21:24h

    Molim nadležne inspekcije da naj oštrije kazne trovače ! Takođe molim da se svakoga dana proverava sastav mlevenog mesa SVUDA u zemlji, a posebno u objektima takozvane "brze hrane". Na tržištu se već odavno pojavljuje neko već umešano "Lesko mleveno meso" koje je braon boje, dolazi pripremljeno ko zna od gde i sa kakvim sastojcima ! Masovno se distribuira po svim gradovima ! Cena mu je niža u nabavci za nekih 100 dinara po kilogramu od normalne cene mlevenog mesa. Neopisivo mnogo objekata "TO" nabavlja, peče i prodaje narodu... Osim njih, posebna su priča samostalni "mešači" gurmanluka... U Titovo vreme je vršena rigorozna kontrola, znao se tačan procenat sastojaka pljeskavica i ostalog mlevenog mesa, kažnjavalo se strogo i pravedno, a sada ??? Inspektori dobijaju prasiće na kućnu adresu i žmure na oba oka... Evo zbog tog njihovog nemara imamo sada masovno trovanje dece ! Molim još jednom SVE nadležne za naj rigorozniju kontrolu i kažnjavanje !!!

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Stefan Vreme: 30.10.2013 20:14h

    Olosi jedni. Pa kakvi su to ljudi kad su u stanju da ugroze zivot nekom zbog para. Zalosno je to, pa kako da se hranimo danas, svi se nesto trudimo da jedemo zdravije a kad pogledas ta hrana koja bi trebala da bude zdrava je otrov najveci. Sta deca da jedu, a da se pravilno razvijaju..pastete i ostalo djubre? Sportista sam i trudim se da jedem sto zdravije, a znam da je belo meso napumpano samo tako? OLOSI..verovatno nece biti ni objavljen komentar

    Preporuka čitalaca: +14 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>