Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Devojčica (14) skočila sa zgrade u Vrnjačkoj Banji!

Maloletnica iz Vrnjačke Banje pokušala se da se ubije skokom sa zgrade.

  • lidija Vreme: 06.06.2014 21:03h

    mislam da bi trebali da se srusi ta zgrada!!!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • majchy Vreme: 28.05.2014 12:42h

    ovo je stvarno strasno sta se desava kod nas u banji..........nekoliko dana pre ove devojcice sto je skocila desilo se slican dogadjaj,devojku su spasli da ne skoci sa te Zvezde koja nijkako da bude zavrsena......valjda ce se ova vlast ovde u Banji dozvati pameti i srediti to vise da ne bi bilo ovakvih nesreca.........

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Milica Vreme: 28.05.2014 00:19h

  • dezire Vreme: 27.05.2014 16:49h

    Pre tacno godinu dana na isti nacin ,na istom mestu se desila tragedija pod jos uvek nerazjasnjenim okolnostima,kad je ucenik iz Bele Crkve nastradao na ekskurziji u Vrnjackoj Banji.I dan danas se ne zna da li je bio nesrecan slucaj ili nesto drugo.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • svedok Vreme: 27.05.2014 14:34h

    nastavak... Od tada sve vreme razmišljam šta bi bilo da sam mogao da izađem gore i nagovorim je da ne radi to, jer je od momenta kad sam je primetio (a narod je već gledao gore jer se izgleda više puta pojavljivala na vrhu i nestajala) do momenta skoka prošlo bar 2-3 minuta, ali hotel je "obezbeđen" tako da nema šanse da nađete prolaz da se popenjete kad je hitno, a oni koji skoče nađu kuda će da se provuku. Za ovakve stvari neko treba da bude u zatvoru, jer zgrada već više od 20 godina nije adekvatno obezbeđena i ograđena. Kad bi na sva mesta stavili jake rešetke, ne bi niko mogao da uđe, a oni se stalno pravdaju kako neko napravi prolaz... pa kuda napravi prolaz, ako je sve od livenog betona, a ostavljeni prolazi blokirani uzidanim rešetkama? A strašno je i to što ova država i njene institucije ništa ne čine da pomognu onima koji imaju probleme (depresija, mobing u porodici i među vršnjacima itd.).

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • svedok Vreme: 27.05.2014 14:33h

    Strašno, bio sam na šetalištu kad se pojavila na vrhu zgrade. Prvo je izgledalo kao da je tu zbog egzibicije, tj. kao da se takmiči sa drugarima ko sme da stane na ivicu betonske ograde... Kad se popela na ogradu i stala uspravno, većina na šetalištu je zanemela i ukapirali su da će da skoči, a ja sam još uvek bio u nadi da je egzibicionizam u pitanju. Zatim je ipak rešila da sedne na betonsku ogradu terase, ali je sela u takvoj pozi kao da pokušava da siđe sa ograde na spoljnu stranu (kao da je na par metara ispod isturena terasa), i kad sam se okrenuo zbog nekih komentara ljudi koji su bili tu na šetalištu (uglavnom prodavci i nekoliko mušterija), ona je skočila tako da sam par sekundi kasnije čuo jak udarac koji je zvučao ka da je pala na neku limenu ili tablu od iverice. Nadam se da je tako nešto bilo na mestu gde je pala, jer ako je pala na beton...

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Vahida Vreme: 27.05.2014 13:41h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>