Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Dvojica mladića nastradala u prevrtanju vozila, treći povređen!

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.30 sati na putnom pravcu Pećinci - Buđanovci, ...

  • Баја56 Vreme: 10.01.2015 18:07h

    Штета за младиће, саучешће породицама.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • zoran Vreme: 10.01.2015 16:49h

    Ja prolazim vrlo cesto,i mogu se sloziti s Pavlom,jer samo 1 do 1,5 m od puta je kanal dubok 5 m,a branika nema,pa cak ni znaka upozorenja.Od Secerane do tog mosta non stop je blato,koje nekad operru,ali vecinom ne,i onda se tociljate jedno 10 tak metara,i tada je lutrija da li ce te u kanal ili u njive. Nema ni trake po sredini puta,ni po ivici puta.Taj put koliko znam i nije dobio upotrebnu dozvolu,a tuda ide skoro sav saobracaj iz Loznice,Sapca za BG(da ne bi placali putarinu,jer se izlazi na autoput iza naplatne rampe u Simanovcima).Licno sam poznavao momke,i nisu bili nikad problematicni,cak sta vise retko dobri i vredni momci. Narocito ide sav teretni preko 12 t.Dodjite i uverite se na cega izgledaju ulice u Budjanovcima prema Sapcu i prema Budjanovcima,to je kriminal. Vise puta sam i licno preko sistema 48 prijave kom.problema,ukazivao na ovaj put,kao nebezbedan,ali avaj. Samo polako i bez jurnjave to je jedini savet.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • pavle Vreme: 10.01.2015 12:08h

    KANALI SMRTI ! ! kanali uz put na par metara bez ikakvih bankina po celoj Vojvodini

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • nemate pojma Vreme: 10.01.2015 11:19h

    šta komentarišete... zašto uvek mislite da su u pitanju neke kabadahije... na sremskim putevima ima puno blata od izvoženja useva iz njiva naročito kad se vozi repa koja se sklanja sa njiva još dugo nakon vađenja... MLADIĆI SU SE VRAĆALI S POSLA, IZ DRUGE SMENE, KUĆI... ali najvažnije je biti mnogo pametan iz fotelje...

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • tihivuk Vreme: 10.01.2015 10:38h

    Nema toliko policije koliko ima BUDALA.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • ne vrede nama nikakvi zakoni Vreme: 09.01.2015 13:45h

    ne vrede nama mnogo rigorozni zakoni. pre nego što neko dobije vozačku dozvolu, trebalo bi mu najmanje godinu dana teorijske nastave uz pustanje filmova i gledanje fotografija sa lica mesta saobraćajnih nezgoda, da u podsvest udju moguće posledice nepromišljenih i bahatih poteza onog ko u rukama drži upravljač. tu treba uticati na svest vozača da sedanjem za upravljač vozila od njega zavisi kako njegov tako i životi ostalih učesnika u saobraćaju, a treba takođe kod pregleda za sticanje uslova za polaganje vozačkih ispita posebnu pažnju posvetiti psihološkom pregledu. zakoni očigledno koliko kod ih strožili ne mogu promeniti sodomu i gomoru na našim putevima.

    Preporuka čitalaca: +1 - 2

  • 86 Vreme: 09.01.2015 12:18h

    Pa ovo je prevrsilo svaku meru ...Drzava treba ozbiljno da se pozabavi saobracajem tj treba da izvedu maksimalan broj saobracajaca na puteve i da drakonski kaznjavaju bez izuzetaka i najmanji prekrsaj ....A i putevi su nam u katastrofalnom stanju tako se treba pozabaviti tom temom a i ljudima koji su odgovorni za odrzavanje puteva ..

    Preporuka čitalaca: +3 - 2

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>