Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Fidu ponovo produžen pritvor!

Viši sud u Beogradu ponovo je produžio pritvor za još mesec dana Branku Filipoviću Fidi, osumnjičenom ...

  • lela Vreme: 22.08.2013 20:35h

    Proverila sam na netu tarife adv. za 2013. za kriv. postupak , zaprećena kazna do 15 godina, pa ovo su strašne cifre: 46.500 din po 1 započetom satu saslušanja u policiji I dr., 24 razgovor sa okr. u zatvoru, prijem reš. o zadžavanju, 90 žalba, 45 prigovor na optužn, predlozi, žalba na pritvor, 22,5 ostali podnesci (sve u hilj. din po 1 zap satu radnje odn. podnesku). Troškovi advokata (policija, istraga bar 5 ročišta, silne žalbe, razgovori u zatvoru, kontakti sa medijima, svedocima I dr.) za ovog I još 2 advokata (kako pišu druge novine) do sada iznosi verovatno 10.000,-eura a suđenje nije ni počelo. Previše nelogičnosti, ali I preskupo za gazdu malog lokala (koji nema svoj stan da ga da u jemstvo, nije mogao oca da sahrani da nije bilo Danilovića kako sam reče), pa je jasno da to neko sponzoriše. Tužilaštvo bi moralo to da istraži ko je sponzor - možda pronađe pomagača u bekstvu, ili naručioca napada na Danilovića !?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Bole Vreme: 22.08.2013 15:55h

    Živo me zanima ko plaća Fidovu odbranu (ovog I još 2 advokata), a zna se koliko po tarifi iznosi svaki korak u kriv. predmetu gde je zaprećena kazna do 15 god (žalbe, predlozi, kontakti sa vise medija ) ? On nema te pare, jasno je da ga neko "sponzoriše" - biće neki jak Danilovićev neprijatelj. Eto još jednog razloga da se advokatima uvedu fiskalne kase - ovako ovaj advokat može da tvrdi da ništa nije dobio, da radi za džabe ili "na odloženo" (ko god je imao posla sa advokatima zna da to nije tačno tj. da omdah uzimaju pare I veće nego po tarifi).

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Ivo Vreme: 22.08.2013 15:37h

    DOMAČINE, raspitaj se u Urgentnom ko je dovezao Danilovića i da su ga operisali pod anestezijom - pijanom se ne daje anestezija već se radi na živo. Bolje se zapitaj : Ko je sakrivao Fida 15 dana, kakvu odgovornost ima policija Čukarice kojoj se Fido najavio da će doći da se preda a ani ga nisu locirali ili mu je neko savetovao da ne dolazi, ko je plasirao laži da je Fido posedio Danilovića u bolnici, ko je ogranizovao negativno pisanje o žrtvi, ko je sakrivao dosijee o ranijim kriv. delima begunca i postupcima koji su u toku???? Nadam se da će se ispitati relacija načelnika policije Čukarice i jednog poznatog stanovnika Čukarice (koji voli da daje izjave, stručnjak za sva pitanja, jedino ne zna kako da pobedi velikog igrača kao što je Danilović).

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • domacin Vreme: 22.08.2013 08:39h

    A hoce li I Danilovic biti kaznjen, zbog pretnje ljudima iz hitne pomoci, I policiji ( pretnja pistoljem), I zbog voznje kolima do bolnice, u POTPUNOM pijanom stanju ( jer su 12 sati pili,bez prestanka ) , ili je njemu sve oprosteno, ( oprostio dacic, jer je iz Partizana ). Znaci nase bivse zvezde mogu da rade sta hoce.....SRAMOTA !

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>