Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Mitrovićevom sinu mesec dana pritvora!

Aleksandar Mitrović (19), sin vlasnika TV "Pink" Željka Mitrovića, koji je svojim belim džipom BMW ...

  • dida dedic Vreme: 20.08.2013 08:49h

    Ne razumem coveka koji kaze -da ga malo nagazi-.Kakav bezobrazluk...nagaziti u milionskom naseljenom gradu...katastrofa...pobeci,a ne ukazati pomoc...Momak je dovoljno mlad,i vaspitna kazna od 10 god.zatvora ce mu dobro doci,ali nesrecnu devojku,nista nece vratiti.Imam predlog,da bogati roditelji, naprave,ili iznajme piste,van grada,pa puste svoju iskompleksiranu decu,NEK NAGAZE,,Nek izgore u pepelu,a nas,obicne ljude,puste, da se bezbedno krecemo gradom.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Što svi krive dečka Vreme: 28.07.2013 00:34h

    ja stvarno nerazumem šta sad svi smo mi u saobraćaju svakom je to moglo da se desii ko zna šta je tu tačno bilo dečko se uplašio ko zna kako bi svako od vas reagovao na nastalu situaciju . Desilo se ... bože moj desilo se nažalost svakom dodje minuta da ga nagazi malo , s' drugee strane i devojke mi žao nijee ni onaa krivaa šta ćeš takav je valjda život kako je suđeno tako je :(

    Preporuka čitalaca: +0 - 5

  • gago Vreme: 21.07.2013 11:00h

    Kako se okrene velika tragedija.Negde sam procitao kako je decko (iako relativno kratko vreme ima vozacku dozvolu) dobar vozac.Ja vozim vise od trideset godina dobrim delom evrope bez nekih ozbiljnih ekcesa pa za sebe ne kazem da sam dobar vozac vec pazljiv.Mislim da je ovde celo drustvo zakazalo,auto skole ,zakonodavac,oni koji kontrolisu postovanje vec postojecih propisa u saobracaju i naravno roditelji. Trebalo bi napraviti bazu podataka svih prekrsaja odnosno vozaca i one koji beskrupulozno ponavljaju prekrsaje bez obzira na visinu kazne i broj oduzetih poena obavezno poslati kod zato licenciranih psihoterapeuta naravno i to o sopstvenom trosku.

    Preporuka čitalaca: +6 - 1

  • Strasno je nerazumeti Vreme: 21.07.2013 00:44h

    Kako vas vise nemrzi pisati i prepisivati jedno te isto, pa nije ovo ni prvi, a na nasu zalost ni poslednji slucaj, da se ovakve tragedije dogadjaju. Ovo jeste i svaka ovakva tragedija za sve i tu nema izuzetaka, samo necovek moze reci lakse je ovom ili onom , tesko je izgubiti zivot na takav nacin, ali tesko je ceo zivot i onom , ko je na bilo koji nacin doprineo tome, pa kriv ili ne ? Ovog decka pokusavate razapeti, kao da je sa namerom to uradio, jer je i on mogao biti zrtva zajedno sa devojkom, to se nikada nezna, a dizete buku samo iz razloga, jer je sin Zeljka Mitrovica, on nije po rodjenju birao ciji ce sin biti ? Cini se, da je ovo dobar povod, da izrazite negodovanje ka Zeljku, jer mu zavidite, jer je uspesan / a nije jedini u ovoj zemlji / kao da ste mu vi poklonili ovo bogatstvo . Sramno , koliko covek nisko padne i pise nerazmisljajuci, kada danas citam komentare po portalima i izmisljanja raznorazna.

    Preporuka čitalaca: +2 - 4

  • Mirko Vreme: 20.07.2013 17:45h

    Nikoga nebranim, jel sam i sam vozac i svakodnevno sam na putu ,a i nagledao sam se svega i svacega . Decko je mozda malo brze i vozio , ali svima nama dodju te zute minute kada volimo malo auto da ocepimo po gasu , a pogotovu nocu kada je i frekvencija saobracaji i pesakamanja . Neopravdavam to ako je proso na crveno , to je vec bahatost do kraj . A to sto nije stao posle udesa , e to je vec strah ucinila svoje , ipak je to decko od 19 godina . Mogu vam reci da mene mnogo vise plase ovi zandarmeri koi seju strah sirom Srbije , i koima niko nesme nista , cak i ova nesposobna vlast koja hapsi sve redom . Oni su vam sada trenutno u Srbi glavni reketasi , zelenasi i placene ubice........... malo , malo pa su umesani u neku aferu , a narocito ovi iz Kraljevackog odreda zandarmerije koi su uglavnom svi sa Kosova dosli nepismeni , i polupismeni pa im drzava ovakva kakva jeste dala vlast i oruzje i oni su vam sada glavni................ STVARNO BRUKA I SRAMOTA ZA ZEMLJU SRBIJU !

    Preporuka čitalaca: +7 - 17

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>