Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Načelnik Svetislav Đurović: Nikad nisam pomagao Šariću

Svetislav Đurović, načelnik SBPOK OD 2008. do 2013., povodom natpisa u pojedinim medijima u kojima ...

  • Luka Laban Vreme: 24.02.2014 10:53h

    Akciju Balkanski ratnik je vrlo profesionalno izvela BIA a ne srpska policija, pa mi nije jasno zašto se ona bavi sa tim i diči tuđim perjem. Mogu da zamislim šta i sa čim onda raspolaže BIA o kontaktima policijskog rukovodstva sa kriminalcima i kojim. Ovo je zrelo za detaljnu čistku odnosno metlu u policiji i MUP ali detaljno.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Bata Srećko Vreme: 24.02.2014 09:55h

    šta još možemo da čujemo što već nismo čuli? Od prisluškivanja predsednika i prvog podpredsednika vlada pa do ovakvih priča da je vrh policije u kontaktima sa visokim kriminalcima. Ovo je bruka i sramota za jednu ozbiljnu državu! A očekujemo velike inostrane investicije. Kako i šta će oni tek da misle o sebi i o svom uloženom kapitalu kada policija radi sve ovo, odnosno samo rukovodstvo policije a ne svi.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • momazver Vreme: 24.02.2014 09:02h

    Cvorovicu ODLICNO zapazanje.Ipak,mislim,da Djurovic ne bi smeo da bude samo* kolateralna steta.......Mada kad bolje razmislim SVI ONI imaju putera na glavi...i jos negde....

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Å ljivić Vreme: 23.02.2014 18:15h

    Kao advokat g-dina Šojića moram da primetim da je "neko" predložio raspoređivanje, a "neko" drugi se saglasio sa predlogom za raspoređivanje. Nakon toga "neki" iz tužilaštva su se složili sa predlogom. Ministar je doneo rešenje. Sada su odjednom svi oni koji su predlagali i slagali se sa kadrovskim rešenjima počeli da peru svoju biografiju i da optužuju ljude koje su sami doveli. Nadam se da im ovaj put to neće proći.

    Preporuka čitalaca: +2 - 1

  • alex Vreme: 23.02.2014 17:50h

    Ako si crnogorac sve ti je oprosteno.

    Preporuka čitalaca: +0 - 1

  • Pinokio Vreme: 23.02.2014 17:27h

    Da li je ovo moguće ! Bivši smenjeni Načelnik SBPOK izgleda raspolaže saznanjima o kontaktima visokih funkcionera MUP sa visokorangiranim kriminalcima u Srbiji! Gospodine Vučiću pod hitno preduzmite nešto jer ako je ovo i delimično tačno šta mi da očekujemo za našu sigurnost i sigurnost naše dece! Preklinjemo Vas preduzmite nešto pod hitno jer ovo unosi nemir i paniku među nas obične građane!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Zlatno uvo Vreme: 23.02.2014 17:18h

    Delovi ove izjave zahtevaju alarmantnu reakciju tužilaštva, Vlade, Skupštine I Predsednika države. Ako bivši načelnik SBPOK izjavi da raspolaže saznanjima da su visoki funkcioneri MUP ostvarivali kontakte sa visokorangiranim kriminalcima i mafijašima onda šta možemo očekivati dalje.Ako poseduje dokaze neko mora da bude smenjen uključujući i one koji su to prikrivali a znali o tome. Ovo je STRAŠNO !!

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • LEKA Vreme: 23.02.2014 17:06h

    Ovo su ozbiljne stvari po bezbednosnu situaciju, koje zahtevaju hitnu reakciju vrha države. Potrebno je odmah sazvati vladu i formirati nezavisnu komisiju i utvrditi činjenice i odgovorne poslati na robiju.Ali ne komisiju od novinara i političara već isključivo profesionalce isključivo iz bezbednosnih službi BIA,VBA,VOA TUŽILAŠTVO i dr. koji razumeju operativni rad, specijalne istražne metode i zakonske propise. Jednom je vojska upala u zgradu RDB iygleda se može desiti da sada upadne i u MUP.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • Ilija Čvorović Vreme: 23.02.2014 16:53h

    Takođe, stojim na raspolaganju i u vezi rasvetljavanja okolnosti o kontaktima visokih funkcionera MUP, u prethodnom periodu, koji su ostvarivali komunikaciju sa licima iz kriminogene sredine koja su u mafijaškim krugovima visoko pozicionirana. Šta ovo znači i da li će Specijalni tužilac reaogovati na ovu ozbiljnu izjavu? Ovo je jako ozbiljna i za državu opasna izjava koja zahteva hitnu detaljnu istragu i odgovornost tih lica ako je i delimično tačna .

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Sanja Vreme: 23.02.2014 15:57h

    Evo rasplakala sam se... Izvinite gospodine, ali ne dozvoljavam vam da mi vredjate inteligenciju!

    Preporuka čitalaca: +4 - 4

  • Pametnica Vreme: 23.02.2014 15:50h

    Svako poštovanje uredniku novina ALO na objavljenom pismu pomenutog gospodina, ne ulazim u temu priča, sarađivao ili nije sa mafijom ali ovo je mnogo lepo i pošteno da možemo da pročitamo šta ima da kaže i druga strana.Još jedan put, svaka vam čast.

    Preporuka čitalaca: +6 - 3

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>