Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Osumnjičeno dvoje zaposlenih na VMA!

Vojna policija sa kolegama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uključila se u rasvetljavanje ...

  • Ivana Vreme: 22.12.2014 08:14h

    Ne razumem zasto hoce da osude za ubistvo one koji su joj dali drogu. Nju niko nije terao da se drogira, a i ko zna sta je jos uzimala od droge. To je njen izbor. Mogu nekog da optuze za kradju te supstance iy bolnice i za dilovanje drogom, ali ne za ubistvo i ne znam sto se ona stavlja u ulogu zrtve kad je to sto se deilo samo posledica njenog izbora da se drogira. Narkomani umiru svakodnevno i niko na to ne obraca paznju, ali ako je u pitanju ljubavnica Zeljka Mitrovica, onda se to ne skida iz novina i obavija velom misterije. Meni je ovde najveca zrtva Zeljkova zena kojoj su nabijeni rogovi i to tako transparentno da boli.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Pera inspektor Vreme: 21.12.2014 15:42h

  • Prle Vreme: 21.12.2014 14:25h

    Tuzno je sto je vise nema ali takva je sudbina narkomana koji se na vreme ne prestroje. Nije ispravno unapred optuzivati Zeljka Mitrovica jer je on sigurno nije imao nikakve veze sa ubistvom. Zaljubio se, finansirao je i okacio sebi teret od sto kila. Cudno da mama nije savetovala pokojnicu da ne ulazi duboko u vezu sa ozenjenim covekom koji ima cetvoro dece od kojih su dvoje stariji od nje. Kako ce njena majka stititi gradjane kao poslanik ako nije znala pomoci svojoj kcerki ?

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Goran Vreme: 21.12.2014 13:57h

    Ovo je velika sramota da se samoubistva u Srbiji kvalifikuju raznim izmisljotinama kao ubistva. Zbog toga treba ici na vanredne parlamentarne izbore, jer svaki pametan covek bice opredeljen za opciju izbora, a protiv agonije stvorene strajkovima advokata i prosvete. Mitrovic Zeljko trebalo bi da isplacuje nagrade ucesnicima rijalitija "Trenutak istine", a ne da se bavi izmisljotinama. Licno sam dokazao da je slucaj Vujasinovic Dade cist suicid, jer sam zasluzeno pravi Magistar tehnickih nauka i ekspert za lovnu balistiku, a ne tatin i mamin sin kome su roditelji kupili diplomu ili politicari sa kupjenim diplomama skloni lazima i prevarama.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>