Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Policajci pendrekom tukli devojku po glavi!

Milena M. (17) se onesvestila kad ju je udario policajac ispred kafane „Avlija“, dok je policija ...

  • ja Vreme: 23.02.2014 13:57h

    Ko ce koga da stiti nego policajci policajce tako da najverovatnije niko nece odgovarati u ovom slucaju. Svakako da devojka nije imala prava da ometa policajce u privodjenju ali mogli su da je privedu i obaveste njene roditelje, mislim da bi sedam policajcaca moglo da savlada devojku od 17 godina bez udaranja pendrekom u glavu ili gresim?...

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • milan Vreme: 21.02.2014 18:07h

    Kakve nebuloze!

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Djura_cenzura Vreme: 21.02.2014 14:21h

  • ACA B. Vreme: 21.02.2014 04:47h

    Da su casni i posteni nebi bili zandari

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • casni i posteni Vreme: 21.02.2014 03:25h

    "casnih I postenih gradzana u uniformi",a sta su ostali gradzani I stanovnici "kriminalci I siledzije"po izjavi policajaca.Nije samo to u Srbiji citav region je u takvoj situaciji kad se zaposljavaju policajci seljaci bez kulture koji su do juce vozili konjska kola.I u BiH je tako,.policajac koji je rodzen u gradu je kulturniji 1000% I ima bolje odnose prema gradzanima.Samo ne znam sta te kontrole rade I da li imaju policajci ljekarske preglede svake godfine kao sto je I prije bile.

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • markoni Vreme: 20.02.2014 21:29h

    Evo da pokušam da odgovorim ovima koji komentarišu neke stvari u koje se ne razumeju:Maloletnica je u ovom slučaju učinila klasično sprečavanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti na taj način što se umešala i sprečavala policajce da privedu lice.A za komentar ovog ‚‚Lazara‚‚ nemam reči kojim bih dočarao koliko ljudska glupost i nepismenost može da ide daleko!

    Preporuka čitalaca: +6 - 4

  • MURIJA Vreme: 20.02.2014 21:08h

    Ko je ona da intervenise da ga puste. Policajci su radili svoj posao a ona je izvrsila krivicno delo " Ometanje sluzbenih lica u izvrsenju duznosti" Zasto se ne zapitate ko je njen decko " dal nije mozda kriminalac diler ......."' Nego udri odmah po cuvarima reda i zakona. Danas najvise oruzje nose oni nevini i neupuceni koji zamislite uopste i ne znaju za sta isto sluzi. I zbog toga su policajci odreagovali kako su morali. Zasto se nije sklonila na upozorenje , nego je nastavila raspravu sa policajcima. A nikome na celu ne pise jel maloletan ili ne! I zasto nije napisano u kom vremenskom intervalu se desio nemili dogadjaj!

    Preporuka čitalaca: +4 - 5

  • kopac kontejnera Vreme: 20.02.2014 19:57h

    "Na sastanku Nezavisnog sindikata policije je zatraženo od Tužilaštva da ne pušta kriminalce koje oni hapse. Rečeno je da takvim odnosom Tužilaštvo ozbiljno ugrožava bezbednost „časnih i poštenih građana koji nose uniformu“. U Tužilaštvu nisu želeli da kometarišu ovaj slučaj i kažu da će moći da se oglase tek nakon što prikupe sve podatke i saslušaju svedoke. " ОПЕТ независни синдикат полиције. Полицвија хапси тако што намешта доказе, па после тужилаштво мора да их пусти. То је истина, ПОЛИЦИЈА не бије, тако кажу директор полиције и министар, али изгледа да бије и не само да бије него и намешта доказе!!!

    Preporuka čitalaca: +3 - 1

  • neko Vreme: 20.02.2014 16:58h

    A zasto gospodo koja komentarisete ovo ne izadjete nekada na ulici i probate da zevaedete red... Sram Vas bilo takvih komentara. Zasto se ne zapitate sta ce devojka od 17 god u pola noci na ulici, zasto je njen "decko" legitimisan i tom prilikom priveden. Znate ovde da pisete svasta, a kada se pojavi clanak prostitucija, droga... onda komentarisete - evo, gde je sad policija.... Ma i sve vas bi zajedno sa njom... Zar treba jedan policajac da rizikuje svoj zivot da bi vi zadovoljili svoju sujetu.. Mozda je trebalo kafu i sok da joj kupe pa da je onda ispitaju, ako u medjuvremenu ne potegne silo ili noz na nekog od njih.. U kom li vi svetu zivite

    Preporuka čitalaca: +6 - 7

  • Joška Vreme: 20.02.2014 16:12h

    Kakav ministar takva policija.

    Preporuka čitalaca: +5 - 4

  • dejan Vreme: 20.02.2014 14:56h

    pa koje napao policiju devojcica od 17 godina bruka kakva bagra sve nosi uniformu

    Preporuka čitalaca: +6 - 6

  • momazver Vreme: 20.02.2014 14:53h

    Milicija TU nepotrebno trenira strogocu. Tamo gde je gusto i kada treba,NIKADA ih nema.Sto se pravosudja tice ..u ovom interregrumu/bezvlascu/ enormno se povecao broj iritirajucig tuzilackih i pravosudnih odluka koji su SIGURAN znak korupcije istih, a ako ne onda je to znak CISTE gluposti i NEZNANJA...STO JE JOS GORE.

    Preporuka čitalaca: +5 - 1

  • jugo Vreme: 20.02.2014 14:12h

    Vrlo jasno djevojka je maloletna nije imala kod sebe nista da ugrozi bezbjednost ovlasceni sluzbeni lica pa prema tome prizilazi nasilje nad maloljetnikom .Do sada su trebali isti da budu privedeni uz krivicnu prijavu.Rukovodstvo policije sto odugovlaci jasno vam je da pokusavaju sebe da spasu jer u ovakvim slucajevima ministarstvo bi moralo da kazni sa smjenama rukovodeci kadar nadleznih,jer isti su poslati bez dobre procjene o njihovom radu.

    Preporuka čitalaca: +6 - 4

  • Lazar Vreme: 20.02.2014 14:11h

    Nabildovana i goropadna devojcica od 17 godina je napala 7-8 policajaca, sreca pa su uspeli da se odbrane od nje udarcem u glavu... Jadni i posteni, SILADJIJE U UNOFORMI. Posteni gradjani hahahaha, daj bre ovo je najsmesnije policijsko saopstenje koje sam ikada procitao. I dogod pretpostavljeni staju iza siledzija u unoformi , brane ih i prikrivaju, treba ih otpustati sve, pretpostavljene i siladzije.

    Preporuka čitalaca: +10 - 5

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>