Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Priznaje da je napao Danilovića: Fido opet nudi nagodbu!

Suđenje Branku Filipoviću Fidi, osumnjičenom da je 18. maja predsednika košarkaškog kluba "Partizan" ...

  • Boža Matić Vreme: 27.11.2013 06:13h

    Lela u pravu si 100 posto.Podržavam te u realnom komentarisanju. Medjutim sano jednu stvar da vam kažem da je zakon jednak za sve a što iz ovog i drugih predmeta ne važi za Danilovića!? Mogu ,,oni" da ga štite kolko hoće ali šta će biti uskoro kad Danilović bude Fido!!? Kao što je i bio u mnogim situacijam gde sam lično ja bio svedok. To je poražavajuće za ovu zemlju. Da slažem se da Fido dobije adekvatnu kaznu ali i Danilović zbog svojih skrivenih nedela mora da odleži svoje..A tu su razna gepekovanja,fizičko obračunavanje ..itd...Što Danilović kada je igrao u Majamiju i imao jedan ozbiljan problem nije rešavao na takav način!? Nije jer tamo dobijete 30 godina u startu ma ko da ste....Bar je Boža Matić bio svedok slučaja i u Majamiju i na teniskim tarenima gde su se dešavale stvari daleko od stvari koje je počinio Fido. Pravda je spora ali dostižna. Hvala. Boža Matić.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Lela Vreme: 26.11.2013 02:46h

    E dobro je da "Boža Matić" zna istinu koju ni sam Fido ne zna pa priznaje krivicu (uz prethodno bežanje, javno izvinjenje bivšem prijatelju koji mu je puno pomogao , ćutanje u istrazi),a ne znaju to ni ona dvojica koje je taj Fido izbockao pre Danilovića (1 presuđena 1 u toku)! Imaš pravo da misliš šta hoćeš o Daniloviću, pa I da ga mrziš, ali treba da znaš da je društveno opasno na takav način braniti dokazanog "ubadača" koji je u ovom slučaju napao mučki - s leđa onoga ko mu je, kako sam kaže u pismu, nesebično pomagao. Ako si ti Fidov prijatelj, koju garanciju imaš da on sutra neće tebe isto tako izbosti - nebitno da li sa razlogom ili bez, da li pod dejstvom alkohola - njegovog ili tvog? Da li znaš koliko je mali procenat ljudi koji ranjavaju s leđa, odn. da čak i žene kao žrtve nasilja to retko rade, ili kako sud ceni takve napade čak I u slučaju kada se na takav način napadne nepoznati provalnik u kuću?!

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • Misko Vreme: 25.11.2013 15:51h

    Državi se vise isplati sporazum o priznanju krivice - umesto 20-ak ročišta glavnog pretresa od čega bi većina bila odložena, pa dva puta odluke drugostepenog suda, sigurno I vrhovnog kasacionog po vanrednim pravnim lekovima, brat - bratu, to ne može da prođe bez 10 godina suđenja, tj. rada bar 20-ak sudija na tom predmetu(po 3 ili 5 u veću). Zato je uvek bolje da se prizna krivica, da se da manja kazna, ali nikako ponižavajuće mala. Kad to uđe u praksu, onda nema advokatskih mućki, sud strožije kazne donosi za ponovljeno delo I sl. Kod nas je najteže dobiti prvu osuđujuću presudu, posle ide lako I takvi se opamete hteli nehteli.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Boža Matić Vreme: 25.11.2013 15:03h

    Zna se prava istina o tom slučaju a niko ne sme da napiše. Zna se u kakvom je stanju bio Danilović i to ne sme niko da napiše. Zna se u kakvom je stanju bio i u Majamiju i to ne sme niko da napiše. Pustite Fida!!!

    Preporuka čitalaca: +2 - 2

  • miksi Vreme: 25.11.2013 14:16h

    A jel oduzeto naoružanje Daniloviću?

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • NN lice Vreme: 25.11.2013 11:57h

    Kako moze tuzilastvo koje radi u ime drzave da se nagodi kad je u pitanju pokusaj ubistva? Na sud pa odgovarajuca kazna, da se opamete i buduci nasrtljivci sa oruzjem.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>