Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Tragedija u Bačkoj Topoli: Radnici izdahnuli u najgorim mukama

Predrag K. (29) iz Karađorđeva i Iso Ž. (30) iz Tomislavca kod Bačke Topole preminuli su od povreda ...

  • Saucesce Vreme: 27.10.2014 22:45h

    Djuro niko nije uhapsen,to je najgore u svemu,niko verovatno nece ni odgovarati,sto je za ne poverovati...Topolcanine ima tu inspekcije samo sto svaka inspekcija koja dodje do ove firme,bude toliko podplacena da cuti da je to neverovanto,nebitno bio to novac,cajna,kulen,prsut,nebitno...Treba poslati inspekciju koju ne mogu da podmite,da im udare takvu kaznu,da ce se cesati 2 godine...Svaku inspekciju podplate i nikome nista,a radnici rade za krompire,veoma zalosno...Nadam se da ce se slucaj razresiti i da ce neko odgovarati,al posto su oba mladica preminula,ispasce da su oni krivi,i da je to nepaznja njihova,posto sad nemogu da govore i da se brane...Vucicu uzmi stvar u svoje ruke i ispitaj kako je taj Muhadinovic dosao na vlast,sve ih treba pohapsiti,lopovcine jedne...Iskreno saucesce porodicama.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

  • elite44 Vreme: 27.10.2014 19:25h

    Saucesce porodicama nastradali.

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • elite44 Vreme: 27.10.2014 19:23h

    Oglasio se direktor to jeste vlasnik Muhadinovic danas.izjavljuje da je kotao atestiran,i dace za sahranu ,o nekoj svojoj odgovornosi cak ni moralnoj i ne razmisllj,prica kako se sve proizvedeno izvozi i i o broju radnika,samo ih broj i interesuje,radnici kod nas su kolaterarna steta plata kao sto vidim iz komentara 17.000 din +troskovi sahrane u slucaju necega.Lakolije kod nas biti uspesan vlasnik ili direktor na takve plate sa grbace nesretnih radnika.U kapitalistickim zemljama austrija ,svajcerska ,nemacka ,danska ,norveska ,svetska,finska ,luksemburg i da ih ne nabrajam u istoj mesnoj industriji ostvaruju plate od 2.500 do 5000E. kakvi su onda ti njihovi vlasnici ili direktori.Kod nas se dele nagrade za takve uspesne direktore tradicija stara 70 gdn ,a plate njihovim radnicima 150 ili 250 E.Nadam se da ce te se sloziti samnom,da na ulici nadjem prvog skoro pa nepismenog coveka obuci mu odelo i postaviti ga za direktora i kod njega bi bile plate iste takve 150-250

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Djura Vreme: 27.10.2014 18:19h

    JE LI UHAPSEN DIREKTOR FABRIKE ???

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • serif Vreme: 26.10.2014 16:15h

    Vucicu ispitaj spornu priatizaciju Muhadinovica i da odgovaraju za svoja dela,neka im Bog sudi.. Saucesce porodicama poginulih.

    Preporuka čitalaca: +12 - 0

  • Topolac Vreme: 26.10.2014 12:34h

    Ovo je česta pojava u Srbiji, gde su radnici zamenjiva, potrošna roba alavih novokomponovanih gazda koji su na sumnjiv način došli u posed velikih preduzeća i sada iz njih ispumpavaju novac uz nikakva ili minimalna ulaganja. A radnike niko ne pazi, bezbednost rada je na nuli. Tu su i drveni inspektori koji ne mogu ništa da urade... Inače radili su za mesečnu platu od 17.000 dinara! Iskreno saučešće porodicama poginulih.

    Preporuka čitalaca: +16 - 1

  • Bella Vreme: 26.10.2014 11:55h

    radnici se već duže vreme žale ne samo na neispravnost kotlova, a nadležni im tvrde da je jedini problem da ne žele da rade :( ! 10

    Preporuka čitalaca: +13 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>