Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Ubica naših ćerki nije se pokajao!

“Sudija je presudom kojom je Predraga Bojanića (34) osudila na osam godina zatvora za četiri ugašena ...

  • djeljka Vreme: 28.12.2012 20:08h

    i ko mu je uopste sudio? po kom zakonu? i malo mi je sve to cudno.. kod nas sudjenja traju godinama, a ovom su presudili za svega nekoliko meseci.. ?! jel je ovo moguce? kakva smrtna kazna, njemu treba kazna zatvora 20 godina, i da ga svaki dan podseca na ono sto je uradio! 8 godina??? dozvola oduzeta na 4??? Gospode Boze.. sta se ovde radi? i tacno tako, plunuli ste zrtvama u lice.. ili takoreci, ubili ste ih ponovo!!! Sramota, tuga,uzas!

    Preporuka čitalaca: +11 - 0

  • nesa Vreme: 28.12.2012 19:07h

    prekoracio je brzinu svestan mogucnosti bas ovakvih posledica.Zato mu treba suditi za ubistvo sa predumisljajem

    Preporuka čitalaca: +9 - 0

  • alo citalac Vreme: 28.12.2012 17:29h

    Zanimljivo, niko ne kaze, sta te devojke traze sa ozenjenim i dosta starijim muskarcima? Od jedne 15 a druge oko 10 god stariji. To sto se tek razvodio, formalno pravno je ozenjen, pa sta je ona sa njim trazila?? Da se nije desio smrtni slucaj taj izlet bi bio zaboravljen, e da a sta ako je jedna od cerki bio povod sto se razvodio od vencane zene sa kojom ima dete?

    Preporuka čitalaca: +3 - 13

  • braben Vreme: 28.12.2012 15:48h

    Kakva država takvo i sve ostalo...jad ičemer...u Americi za ovo djelo bi bio doživotni zatvor, jer on je izvršio ubistva...kakav sud i kakvi bakrači..još malo pa ćemo pravdu uzimati u svoje ruke i jedino će to biti ispravno..oko za oko, zub za zub...jer ovo je dozvola za ostale neiživljene kretene da ubijaju druge na taj način, a ima ih mnogo...takvih likova je stvarno mnogo i umjesto da se zaplaše strogim i zasluženim presudama, država ih na ovaj način ohrabruje...pa mi normalni i pošteni smo totalno nezaštićeni od ovih odozdo i od ovih odozgo..jadni narod..FUJ SUDIJO, FUJ!!!

    Preporuka čitalaca: +10 - 0

  • Petar Vreme: 28.12.2012 14:55h

    Saucesce porodici zbog ove ogromne tragedije! Ovo je ogroman zlocin ovog coveka i svaka osuda je mala koliko je stvarno zasluzio...a iskreno se nadam da ce goreti u paklu jer to u naj manju ruku zasluzuje... ps.ne kaje se taj...jer sudeci po ovoj slici nema taj ni gram mozga u glavi...

    Preporuka čitalaca: +11 - 2

  • rb Vreme: 28.12.2012 13:55h

  • Mimi Vreme: 28.12.2012 12:57h

    Sudijo, SRAM TE BILO. Kako ces ziveti, spavati, kakva ti je to savest. Proganjacete u snovima duse ova cetiri neduzna andjela. Zar za ovog ubicu postoji bilo koja olaksavajuca okolnost.

    Preporuka čitalaca: +15 - 1

  • Amos Vreme: 28.12.2012 11:13h

    Boze me sacuvaj kakva smo mi drzava a o sudstvu da nepricam. Bagra korumpirana. Mozda ce biti ruzno sto kazem ali sta bi taj sudija uradio i na koliko bi osudio ubicu njegove 2 dece. Mozda bi ga abolirao jer je zamislite, ubica mlad i porodican covek? Neverovatno!! Zao mi je sto je kod nas ukunuta smrtna kazna. Treba je ponovo uvesti. Nju zasluzuju i takve ubice a i takve sudije. Pa ni jednima ni drugima nebi vise palo napamet takvo bahato i sramno ponasanje.

    Preporuka čitalaca: +18 - 1

  • dare Vreme: 28.12.2012 10:51h

    se..m se na sud i nase sudstvo,da su njihova deca poginula kako li bi tad sudili...sramota neka te je drzavo

    Preporuka čitalaca: +15 - 1

  • neko Vreme: 28.12.2012 10:49h

  • dubravka Vreme: 28.12.2012 10:17h

    Majko draga, da ne pozelis ni najgorem neprijatelju sta je ova jadna zena dozivela. A on skoro pomilovan, da li ta sudija ima savest, dusu, da li ona ima porodicu, decu, da li je to po nasem zakoniku i kojem, to su sve pitanja a odgovor je samo jedan. ON je kriv i treba da trune u zatvoru.

    Preporuka čitalaca: +14 - 1

  • neko tamo iz mase Vreme: 28.12.2012 08:47h

    Jos jednom saucesce porodicama ubijenih,ne govorim nastradalim vec ubijenim jer gospodjo on je ubio vase kcerke, a Bog ce mu suditi na mnogo ozbiljnijem sudu nego sto je ovaj zemaljski. Istrajte u vasoj borbi kroz molitvu jer dok je vase molitve vase kcerke ce uvek ziveti. /niko od nas nije ni svestan kakva sudbina ovog coveka ceka,nismo ni svesni.

    Preporuka čitalaca: +12 - 1

  • milica Vreme: 28.12.2012 08:40h

    Boze ima li te?ako nema pravde na ovom svetu valjda ce biti na nebu.....Sacuvaj me Boze da ne sedam u kola sa ovakvim ubicama

    Preporuka čitalaca: +15 - 1

  • neko Vreme: 28.12.2012 00:48h

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>