Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Hronika

Uzimao im novac da bi dobili penziju!

Prvo osnovno tužilaštvo pokrenulo je istragu protiv stručnog saradnika PIO fonda Aleksandra Žunjića ...

  • misho Vreme: 17.05.2015 08:26h

    građanine,zaboravio si da je gospodin milošević,srpski patriota hapsio svoje ministre za korupciju, koja je nakon državnog udara u srbiji I njegove smene počela da se širi neslućenom brzinom I razmerama NA DEMOKRATSKI NAČIN SVE DO DANAS.svaka privatizacija prožeta je korupcijom kao što se danas I moć valorizuje nekim vrednostima koje inače valorizatoru ne pripadaju.građanine a što reči kritike ne uputi na nikoliće koji mimo svih zakona izgradiše vile na obali save u bgd da bi ubrzo pored njih okuražen nezakonitim ponašanjem tome I sinova sagradio vilu I nadaleko poznati lik po imenu čume.a što se penzija moj građanine tiče milošević ih nije oduzimao tj.otimao onima koji su penzije zaradili.ZAŠTO?ZATO ŠTO JE POŠTOVAO USTAV NA KOJI SE ZAKLEO.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • Gradjanin Vreme: 16.05.2015 23:30h

    @kiki A pre DS je sve cvetalo u doba Milosevica zlikovca? Ili nisi normalan ili si clan stranke koji se nada jadan nekom drzavnom poslu.

    Preporuka čitalaca: +0 - 0

  • kiki Vreme: 16.05.2015 20:44h

    PIO fond je od dolaska DS-a 2000 godine otisao u PM. Sve se urusilo samo je korupcija procvetala. Evo jedan slucaj. Radila se rekonstrukija el.mreze u filijalo Kikinda i raspise se tender. Na otvaranju su trebale biti 3 ponudjaca ali neka firma donese svoju ponudu. Prve tri su bile oko 9 miliona, a ova na oko 4,5 miliona dinara. Ponistili su tender jer je ponuda od 4,5 okarakterisana kao neozbiljna i raspisali novi tender. Iduci tender prodje ponuda na oko 8,5 mil. dinara i onda angazuju coveka koji je dao ponudu od 4,5 mil da odradi posao, a oni podele ostatak. To je samo jedan slucaj, takvih je na hiljade. Zbog ovoga je direktorka PIO fonda nacistickim pravilnikom zabranila zaposlenima da daju bilo kakve izjave i misljenja, iako se to kosi za svim zakonima i zapreceno im je otkazima. Svi ovakvi slucajevi koji su gore opisani su dosli od ljudi koji su uglavnom zaposleni putem stranaka koje su ih dovlacile u PIO fond.

    Preporuka čitalaca: +1 - 0

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>