Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
ALO! Politika

Ambasador SAD: Zašto Putin dolazi u Beograd?

Američki ambasador Majkl Kirbi je ocenio da su odnosi Srbije i SAD veoma dobri, ali je povodom najavljene ...

  • naivko Vreme: 20.09.2014 13:12h

    Druze Kirbi mi i Rusi smo braca. Putin u svako doba danju i nici moze doci u svoju Srbiju, Nis i kod mene kao dragi gost. Politicari na zapadu nemaju takvu osobinu pa se zato i pitate zasto dolazi u Srbiju.

    Preporuka čitalaca: +1 - 1

  • Kekac Vreme: 19.09.2014 22:02h

  • Rosmary Vreme: 18.09.2014 21:32h

    Hrišćanski i ljudski je miriti se i pomagati a ne razdirati ljudske veze i prijateljstva. Ako to nećemo da znamo naši putevi se nikada neće sastaviti. Američki interes je rat, rat, samo rat. Umesto da toj unesrećenoj ukraji pruže stvarnu pomoć daju im još više orušja da iskrvave do samouništenja. Odvratno.

    Preporuka čitalaca: +5 - 0

  • Sava Vreme: 18.09.2014 18:49h

    Dolazi da napravi ajvar posto je sezona u toku.

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • Nije Bitno Vreme: 18.09.2014 15:01h

    O Boze pa sta se sad mesa SAD u unutrasna posla , jel pitamo mi SAD zasto kod njih neko dolazi NE. Pa zato neka stavljaju taj prljav njihov noz tamo kod njih sto zamisljavaju da su svetska policija na zemaljsku kuglu. Srbiju samo napred ali pametno i nemoj da nam se niko ne mesa u nasa posla dosta nam je bilo. POZZZ

    Preporuka čitalaca: +6 - 0

  • NINA Vreme: 18.09.2014 14:48h

    MOZDA AMERIKANCI DOBIJU ODGOVOR NA SVOJE PITANJE, KAD NAM ONI ODGOVORE. ,,ZASTO SVUDA TRPAJU SVOJ NOS?,,

    Preporuka čitalaca: +8 - 0

  • Zed Vreme: 18.09.2014 13:57h

    Juznjaci bi rekli pet slova za ambasadora

    Preporuka čitalaca: +2 - 0

  • vera Vreme: 18.09.2014 13:43h

  • Sone Vreme: 18.09.2014 13:36h

    OVO JE IZJAVIO KIRBI - Možete imati dobre odnose i sa Rusijom i Kinom, i sa SAD. Ali naš stav o posetama kineskih i ruskih zvaničnika se razlikuje. Kinezi gotovo nikoga nisu napali, a Rusi jesu. To treba imati na umu. Još nije sigurno da li će Putin doći, ali ako se to desi - zašto dolazi? U OVOM TEKSTU SE NE PRIMECUJEM DA JE PITANJE UPUCENO RUSIJI . nas premijer govori suprotno . Moram da se vratim u skolu da mi vrate pare jer me nisu naucili nista . A tek VUK - citaj kako pise gde to nestade ? jer vise nevazi ?

    Preporuka čitalaca: +3 - 0

  • zox Vreme: 18.09.2014 13:14h

    posle ova dva komentara sto ste objavili netreba vise ni jedan--stosu pisali DRAGI i SNORKI---ako mozete posaljite ih ambasadoru zemlje koja je nanela najvece zlo savremenom svetu

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • dragan Vreme: 18.09.2014 13:09h

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 18.09.2014 12:55h

    I to im smeta. Dolazi u prijateljsku posetu, i to u vreme, ako se ne varam datuma oslobođenja Beograda od okupatora u kome su učestvovali i crvenoarmejci. Poznato je da Putin drži do sebe, a to se najbolje videlo svake godine od kada je na čelu države, na paradama povodom dana pobede nad fašuzmom 9.-og maja, PO NJEGOVOM GOVORU: ,, DA SE NIKADA NE ZABORAVE HEROJI" , oni koji su pali za slobodu , kao i oni koji danas, sutra... živi. I NIJE ih delio po otcepljenim republikama. TO doba, za NJEGA I sve heroje jedino je POSTOJAO SAMO SSSR. Što se tiče napada, kada drugi kidišu i izbacuju tone bombi to je: Brane svoje intrerese, a kada isto čini Rusija(bez bombi) onda je za njih napad i agresija?????. i NEK DOĐE PREDSEDNIK USA OBAMA- BIĆE DOBRODOŠAO.

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • DEJANA Vreme: 18.09.2014 12:29h

    Putin dolazi u Beograd cistih ruku i mirne savesti zato sto Rusi nisu nikada bacali bombe na Beograd.

    Preporuka čitalaca: +8 - 1

  • ljubica Vreme: 18.09.2014 12:06h

    Kinezi skoro nikog nisu napali, ali zato Amerikanci malo koga nisu napadali. Srbiju su vise puta. I to je odgovor zasto Putin dolazi u Beograd. Zato sto ga gradjani Srbije zele da vide.

    Preporuka čitalaca: +7 - 0

  • DEDA Vreme: 18.09.2014 12:03h

    A ko si ti uopšte da postaviš takvo pitanje i deliš lekcije? "Možete imati dobre odnose i sa Rusijom i Kinom, i sa SAD. Ali naš stav o posetama kineskih i ruskih zvaničnika se razlikuje. Kinezi gotovo nikoga nisu napali, a Rusi jesu." Bože kako je ovo LICEMERNO! Pa vi napadate po svetu gde stignete i koga hoćete sve pod okriljem odbrane demokratije, a u stvari zbog gole pljačke. Kauboji i siledžije, on dolazi zato što ga VOLIMO, zati što volimo Rusiju i zato što je jedini koji može da vam kaže NJET !!!

    Preporuka čitalaca: +4 - 0

  • snorki Vreme: 18.09.2014 11:12h

    možda bi trebalo reći da potomci te treće ukrajinske armije danas brane Krim, Doneck i druge oblasti od nadirućeg rasta fašizma u ostalim delovima Ukrajine. Drugo, Rusi brane svoje, a američko zlo je razorilo svaki deo na celoj zemaljskoj kuglii pod izgovorom da brane svoje interese. Koji interes su imali da razore našu zemlju uz onolike žrtve? Poznato je svima. I danas ponovo dele packe a ovi naši saginju glave. Jure u EU, što me podseća na useljavanje u kuću koja se ruši. Jedina svetla tačka ovih dana je Putin, Djoković i Tomislav Nikolić

    Preporuka čitalaca: +8 - 1

  • Dragi Vreme: 18.09.2014 11:09h

    Nevijerovatno!!!! Dokle ide bezobrazluk ovog ambasadora i njegove države. Ej bre on konstatuje da je Rusija napala Ukrajinu i zato Putin netreba da dolazi u Beograd. Pa kako ga nije sramota?. Amerikanci su napali Srbiju , silom joj oteli Kosovo a o sijedi u Beogradu i djeli saviejte Srbiji koga treba a koga netreba da ugosti. Beskrupulozno, podlo, pokvareno, odvratno, necivilizovano, bestidno i koliko bih još riječi mogao da kažem za ambasadora SAD i državu koju predstavlja. Nečuveno jedva čekam Vučićev odgovor na ovo i tu će se razotkriti jeli američki čovijek ko što se sve više šuška.

    Preporuka čitalaca: +10 - 1

Ostavite vaš komentar

Pravila za pisanje komentara
Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP
?>